|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANE ali Peg Perego?
2.4.2006 21:22:50   
ajdaN
*Lina* takole je: čist odvisno od dimenzij tvojega mulčka. Naš je januarček. Sicer konkreten januarček (4,5 kg ob rojstvu pri 2,5 meseca 7 kg in minimalno 65 cm) ampak Matrix bi mu bil premajhen že po prvem mesecu. Košaro zdaj še za silo uporabljamo, ampak v kombinezončku sem ga pred 3 tedni že rahlo tlačila notr. Revež se niti premaknit ni mogeluser posted image . Zdaj je malo boljše ampak je tudi že kriza, ker se z nogicami že odrine od spodnjega dela. Pri glavi ima pa še manj kot 10 cm prostora. Pa je košara med večjimi kar jih lahko dobiš.

V glavnem mi čez zimo še v navadni košari ne bo zdržali, kaj šele v matrixu! Tko da mal razmisl če še ni prepozno. Če sta s tvojim oba velika, imaš velike možnosti da bo otrok pri ene 3 mesecih prevelik za v košaro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: JANE ali Peg Perego?
3.4.2006 8:54:17   
Anonimen
AjdaN najlepša za odgovor. Ja to je res problem ! Mislim, da najin user posted image  prav majhen ne bo, ker je  že zdaj glede po tednih kar velik. Pa tudi midva nisva prav majhna ( mož ima npr. 2 m )...torej sem kar v dvomih čeprav mi je voziček zares zares fulllllll najboljši in najlepši, seveda pa se pri tem nočem zaslepiti in mi je praktičnost in dejanska uporaba zares na prvem mestu. Kaj mi torej predlagaš oziroma kateri voziček pa je potem zares takšen, da bi bila košarica malo večja ? Ker kakor sva gledala, so vsi kar približno enako veliki......

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: JANE ali Peg Perego?
3.4.2006 14:27:38   
ajdaN
*Lina* večje košare mislim da ne boš dobilauser posted image . Ampak mislim navadno košaro, ne Matrixa. Če se prav spomnim dimenzij, ima naša cca. 76 cm v dolžino. Pol pa računej - tm nekje do otrokovih 70 cm ga še stlačiš notr, če ima kombinezon pa še manj.

Če se boš že odločila za ta voziček, ga vzemi z navadno Coche košaro - bo lahko dalj časa notr, še zmerej pa verjetno ne celo zimo če bo med večjimi. Je pa res da je tak voziček bistveno dražji. Matrixa (lanski model) dobiš za manj kot 100 jurjev, za Coche boš pa dala okrog 150 jurjev (letošnji model).

Je pa res da je meni voziček vizuelno tako všeč, da bi probala najdt kakšno rešitev. Magari zimsko vrečo za ene 2 mesca, pa ga spodej bolj napraviš. Večje košare pa po mojem res ne boš dobila. Problem pri vozičku je pa ta, da ročaja ne morš obrnit (za moje pojme edina slaba lastnost tega vozička), drugače bi lahko kupila trdo torbo za notri. Ampak je spet problem dolžina.

Tako da ti ne morem kaj dost pomagat žaluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: JANE ali Peg Perego?
24.4.2006 13:33:36   
Dreamy
Sama imam sicer PDP konec novembra, ampak mi je res že dolgo všeč voziček Jane Nomad user posted image . Zanima me ali ima katera izkušnje s tem vozičkom in pa seveda kako se obnese pozimi. Ker cena je res šokantna ( s košaro Matrix pride 134.000 user posted image ) zato se raje že sedaj pozanimam kakšno je vaše mnenje, da mi ne bi bilo potem žal.
Ali mogoče veste kdaj pridejo kakšni popusti? Poletni mogoče? In kje bi bili po vaše ti vozički najbolj ugodni za kupiti.

Hvala za odgovore in lep pozdrav user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?