|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče jest
2.12.2005 16:29:40   
*alja*
jas nevem zakaj vendar ji dam vsake tri ure 100 ml mleka poje pa mi 30 ali 40 ml, nič več ( je na flašo ). Ponoči pa se mi nonstop prebuja ker je lačna in poje vse kolk ji naredim. Stara je pa tri mesece in en teden. Ma kera kak nasvet kako bi jo pripravila da bi jela podnevi normalne obroke ne pa skoraj nič ponoči pa tok dost naenkrat?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče jest
2.12.2005 17:25:50   
Marogica
V bistvu ne vem odgovora, ker mi ni jasno zakaj ponoči je, čez dan pa ne. user posted image Kaj pa če bi vseeno menjala znamko mleka? Mogoče ji ta ne odgovarja. Mi smo pri prvem tudi morali 3 vrste zamenjat(sicerje bilo to okrog 6. meseca), pa ni maral nobenega, nato pa smo prešli na kravje mleko(po navodilu pediatrinje).

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče jest
3.12.2005 19:58:00   
Tasika
Poskusi zamenjati mleko, verjetno ji ne odgovarja. Ponoči je pa vsa zadeta in poje napol v spanju. Naš je začel pri 4 mesecih zavračati adapt. mleko, najprej podnevi, potem pa tudi ponoči, tako da smo kmalu začeli z gosto hrano. Lahko ji mleko smrdi, jo kaj zvija,... ali pa se ga je enostavno prenajedla.

_____________________________

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče jest
3.12.2005 20:01:26   
smrka
Jest bi ti svetovala da nemenjaj mleka. Naša tudi je po flaški. Se zbudi naprimer ob 4 zjutraj poje 150 ml... in drugič spet je ob 10 ali 11 uri... ji probam dat potem vsake 3 uro, včasih noče in popije mogoče 4 ml... zvečer mi pa ob okoli 19 ure spije 270 ml.
Jest sem mnenja da se nesekiraj če glih ne je ko ji nardiš mleko, pač ni lačna in ji ponudi kasneje. Naša včasih noče ko ji prvič ponudim flaško, se sprehodive mal po stanovanju in ji zopet ponudim in spije vse.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče jest
3.12.2005 20:05:01   
deily
 
Naša je začela pri 7 mesecih s takimi forami. Verjeno je to obdobje, ki bo minilo. Jaz ne bom menjala mleka, saj ji to odgovarja.

_____________________________

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče jest
4.12.2005 5:00:37   
KODA
Jaz bi tudi rekla,da je to tako obdobje.

< Sporočilo je popravil KODA -- 4.12.2005 5:02:45 >


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?