|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpuščaj????
3.12.2005 22:39:30   
urbancek
Ali mogoče katera ve, kaj bi lahko bilo to - štiri dni je imel naš  20 mesečnik kar precej visoko vročino (39), potem je včeraj vročina padla, danes pa se je pojavil roza izpuščaj po trebuščku, ritki, hrbtu in vratu, vročine nima. Pomislila sem na 6. bolezen vendar jo je že pri enem letu prebolel. ALi se lahko ponovi, ker nimam niti najmanjšega pojma, kaj bi lahko to bilo, v bukvah pa tako ne piše nič pametnega, nobede izpuščaj ni opisan tako, da bi bil podoben našemu.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpuščaj????
4.12.2005 7:53:46   
urbancek
Alergija mislim da ni, ker ni nič takega jedel, pri škrlatinki pa so pikici bolj grobe, kot smirkov papir, če danes ne bo bolje, ga bom peljala kar k dežurnemu.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izpuščaj????
4.12.2005 15:09:56   
Anonimen
Saj obstaja še 5. bolezen, verjetno je to potem to. Znaki so podobni.

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izpuščaj????
4.12.2005 18:39:25   
Anonimen
Reakcija organizma na visoko vročino in najbrž na antipiretik,ki si mu ga dala.Možno pa da je peta bolezen,kot je Splišni že omenila.Zanjo je značilen izpuščaj,vročina pa je ali pa je zelo niska.
Dandanes res ne vemo,kaj se vse pojavlja virusov,saj pravim na koncu bodo poimenovali še sedmo pa deseto otroško bolezenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?