|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Virusna pljučnica
15.12.2005 16:23:14   
cal
Mi smo včeraj  z našo  13 mesečno Brino prišle po 7 dneh iz bolnice, ker je imela virusno pljučnico. Začelo se je  tako da je bila dva dni samo smrkava, tretji dan je šla spat pred kosilom, ko pa se je zbudila je začelo hropet v njej. Potem smo šli k zdravniku in so jo nujno z rešilcem odpeljali v bolnišnico v Šempeter na preiskave, tam so jo tudi zadržali. Bila je čisto izčrpana , na infuziji in kisiku. Drugi dan je ze prišla malo k sebi. Rekli so nam da je prišlo to samo zaradi tega, ker si  ni znala spihat noska in se izkašljat, tako da je šel virus naprej na pljuča. Kako  lahko iz nedolžnega prehlada hitro  pride do tako resne stvari se nisem zavedala do takrat. Zdaj ji moram dajat 2 krat na dan po dve vrsti inhalacij-pršila do kontrole čez 3 tedne.  Zanima me če je kateri od vaših prebolel to virusno pljučnico, ali  je možno da ostanejo kake trajne posledice in na kaj moram pazit, dajte mi še kak nasvet, prosim vas. Pa  pazite na svoje otročke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Virusna pljučnica
29.12.2005 20:12:29   
tinadvojčica
Pozdravljena!
No tudi mi smo imeli takšne probleme le da meni ni nihče rekel da je to virusna pljučnica ampak bronhitis.Zakaj se tako zgodi sam bog ve.Mi smo bile stare 3 mesece pa smo ga fasale nimam pojma kje tako da s tem se ne da boriti.Takrat je bilo kar hudo za naju in za njiju.No potem smo ga pa spet dobili pred kratkim le da ga je imela le ena rožica.Kot sem poslušala zdravnike in ostale mamice naj ne bi en ali pa malo več bronhitisov povzročali resnih težav.Če pa se ponavljajo pogosto je pa treba k pulmologu.Če te še kaj zanima kar vprašaj saj sem kar na tekočem glede tega!

Lep večer pa lepe praznike!

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Virusna pljučnica
29.12.2005 20:35:15   
Anonimen
Ubogica!!
Danes semprebrala v Primorskih novicah,da razsaja virusna pljučnica.
Ambulante so polne,na oddelku pediatrije v izolski bolnišnici že zmanjkuje prostih postelj.
Čuvajte se za naprej,pa vseeno vesele praznike.user posted image

(odgovor članu cal)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Virusna pljučnica
29.12.2005 21:03:52   
Cikica
V našem user posted image je tudi danes začelo hropeti,nekaj dni je samo kašljal sedaj pa je že malo slabše,tudi apetita nima.Jaz sicer nisem šla k zdravniku,ali naj raje grem?Sicer je že večkrat imel Bronhitis in sem sedaj pač ostala doma z njim ker mislim da se je ponovilo.Mislite da je pljučnica,naj grem k zdravniku?Sedaj pa sem malo v skrbeh.user posted image

Lp,Cikica

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Virusna pljučnica
29.12.2005 21:39:53   
lelaval
Cikica, upaj, da je bronhitis - je manj nevaren kot pljučnica. Moj sin je lani za 1. maj dobil pljučnico - takoj v bolnico in se še danes zdravi z bronhilatorjem - če bo vse o.k. bo uporabljal ta razpršilec le še do februarja. user posted image
Sicer je že od 3. let naprej več ali manj preboleval bronhitise. Vendar, če niso zdravljeni, se lahko razširijo v astmo, tako, da jaz grem kar hitro k zdravniku

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Virusna pljučnica
30.12.2005 20:45:47   
valči
Moj sin je prebolel pljučnico v oktobru in sicer doma.So mu zdravila zelo hitro pomagala,tudi bronhitis je ze prebolel.Hčera pa je že imela dvakrat bronhitis in enkrat bronhiolitis,kar je huje od bronhitisa in sva se za las izognili bolnici.Je pa stara le 11 mesecev.

Pazi,da se znova ne prehladi,ker se lahko ponovi v hujši oblikiuser posted image ,tako je meni bilo rečeno.V glavnem so to resne bolezni ,ki tudi lahko pustijo posledice.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Virusna pljučnica
30.12.2005 21:01:05   
san
Moja tavelika je bila prejšnji teden v bolnici zaradi atipične pljučnice in sicer se je zjutraj zbudila, pol ure kasneje vročina, čisto zabasan nos, zvečer pa že na infekcijski. Pet dni je bila na opazovanju, ker je imela tako visoko vročino (naredili pa so ji še rtg in razne krvne preiskave) in potem je dobila sumamed, ki ga je morala jemati 6 dni - torej dvojna terapija. Poleg tega, je staknila tam še rota virus. Pred tremi dnevi, se je končno počutila malo bolje, danes pa zopet vročina, pa je bila ves ta čas doma in počivala, no samo so pljuča čistauser posted image in baje da jo je napadla še ena viroza.
Seveda je oboje staknil tudi mlajši, vendar pa so mu zdravila dali takoj po odvzemu krvi pri pediatru in se ni razvilo v tako obliko kot Izabeli.

Meni so rekli, da je treba biti zelo previden, ker so pljučnice že tako zelo nevarne in tudi puščajo posledice, te atipične se pa lahko tudi ponovijouser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Virusna pljučnica
3.1.2006 23:34:14   
cal
Sem pa zelo presenečena nad vašimi odgovori, ker 14 dni ni bilo  nobenega odgovora. Hvala za vaše izkušnje in nasvete. Srečno v 2006 , največ pa vam želimo zdravja, drugo pa bo že prišlo  sproti. Čuvajte svoje otročke pa tudi sami sebe.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Virusna pljučnica
6.1.2006 10:23:10   
Urša
Joj, upam, da to ni doletelo tud moje Nike... glih taki simptomi. Smo bili danes pri zdravniku in še čakamo na izvide krvi. Imamo pa že napotnico za na infekcijsko za vsak slučaj. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?