|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: God
22.12.2005 22:54:09   
Vanček*
Moja Ivana je bila rojena 01.11., krst imamo v nedeljo ker je Božič, god pa ima 27.12., ker je takrat prvi Janez, ker Ivana in Vanja spadatapod Janeza, jaz sem bila krščena pa 01.01. in imam god 31.01.
Midva z župnikom sva določila god za Ivano 27.12....
Vanćo


_____________________________

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: God
12.1.2006 14:14:27   
Nasy
Kerensa, meni tudi ni jasno, zakaj bi ti rada otroka krstilauser posted image Jaz tudi spoštujem vero, sem krščena, drugih zakramentov pa nimam. Po neki razlagi sem torej že njihovauser posted image ne vem, nikoli nisem hodila k verouku, čeprav oba starša izhajata iz krščanskih družin. Poročena tudi nisva cerkveno, saj je moj dragi ateist. Otroka ne bom krstila, ker pač nisem tako vzgajana, da bi mi bilo smiselno. To je pač stvar posameznika, v to se ne vtikam. Meni je pa zanimivo to, da kako naj otrok izbira vero, ko pa ga že kot dete krstijouser posted image in mu s tem določijo vero?! Enkrat je že bila taka tema na Pop Tv v oddaji Preverjeno, ko se je neka ženska želela izbrisati iz krščanske vereuser posted image ne spomnim se točno več, zapomnila pa sem si, da ko si enkrat >njihov<, si njihov..sploh pa, krstiš lahko otroka kadarkoli..moja teta je oba otroka krstila pozno, bila sta stara 12 in 14 let. In mislim, da lahko še kasneje, vse je stvar dogovora. Tako da ti vse lahko uredijo, ponavadi ni problema, le malo denarnico odpreš..
Pa upam, da nisem koga kaj užalila, napisala sem le, kar vem in mislim!


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: God
13.1.2006 11:11:00   
Anonimen
Kerensa, ne delaj traparij. Jan in Robert naj se kot odrasla odločita za vero, če se hočeta, ti pa se ne delaj norca iz boga in zakramenta krsta, če ne veruješ vanju. In če ju ne misliš kasneje tako vzgajati.

In kaj točno boš odgovarjala na vprašanja: Se odpoveš grehu? Veruješ v troedinega boga? Boš otroka vzgajala v tem nauku? Predidevam, da boš na vse odgovorila z NE, torej res ne vidim smisla. V tem hipu, ko sta otroka še tako majhna, je pomembna vera njunih staršev, ne pa neka predvidevanja, češ kaj bo čez 20 let. Kaj pa, če bosta hotela postati muslimana? Ti, ki si tako odprta za vse vere in narodnosti, a ti ne bo takrat žal, da si ju dala krstit v rimokatoliški veri?

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: God
13.1.2006 11:25:57   
ledenka
Glede krsta se morata vidva odločit, ali bosta dala otroke krstit ali ne.

sam eno tvojo navedbo bi popravila... če se bo tvoj sin hotel cerkveno poročit, se bo lahko, tudi če nima nobenih zakramentov. temu se reče enostranska cerkvena poroka, partner z zakramenti je potem poročen "pred bogom in ljudstvom", drugi pa samo "pred ljudstvom"

midva sva se tako poročila, ker je moj mož želel še cerkveno poroko, pa se za nepoučene ni videlo, da se poročava "neenakopravno". oba morata reči DA, to pa je tisto, kar je važno, mar ne?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: God
13.1.2006 11:26:25   
bini
se podpišem pod Meto, ker to je pa res brez veze..
kaj pa če ti bosta otroka zamerila, ker si ju dala krstit?? ker odstopit od krščanske vere je pa bolj komplicirano kot pristopit oz. krstit otroka...
jaz sem se tud sama odločila in sem bila krščena že kot velika, pa mi nič ne fali... in spoštujem svoje starše, ki na cerkev in vse ne data veliko in me nista krstila..
res še enkrat premisli zakaj to delaš?? sej žurko kao ob krstu imate lahko vseeno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?