|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Večplodna nosečnost?
21.12.2005 10:40:45   
nelky
Živjo nosečke z 2, 3, 4... user posted image !

Imam eno vprašanje za vas, ki imate več izkušenj s tem. Meni M zaostaja šele drugi dan, test pa je že na dan, ko bi jo morala dobiti pokazaluser posted image , torej sem še čisto na začetku, pa mi je že cel teden napol slabo in se mi vrti v glavi kot bi bila malo pijana.

Bruham ne, a počutje je bistveno spremenjeno. V trebuhu čutim podobno tiščanje kot pred M ali ob pospešeni prebavi. To tiščanje se pojavlja enkrat levo, enkrat desno, enkrat pa na sredini spodaj.

Zdaj pa k vprašanju:

Zanima me, če ste imele tudi ve že tako zgodaj podobne znake, ker se mi čudno zdi, da so tako izraziti glede na to, da šele začenjam 5. teden (no od spočetja dalje 3.). Razmišljam, da so mogoče tako intenzivni znaki napovedovalci, da gre za večplodno nosečnost, pri kateri naj bi HCG hitreje naraščal.

Glede na to, da še dolgo ne bom imela gin. pregleda, bi mi vaša mnenja res veliko pomenila.

Lepo se imejte in uživajte v pričakovanju!

Nelky user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Večplodna nosečnost?
21.12.2005 10:55:25   
lutka
Kaj pa vem user posted image , pri meni ni bilo bistvene razlike v začetku nosečnosti. Obakrat sem imela full probleme z želodcem, mogoče zdaj v drugo (nosečnost z dvojčki) malo bolj. Drugače pa pojdi in si kupi nosečnostni test in če bo + se naroči pri G in boš takoj izvedela odgovor na tvoje vprašanje.

Želim ti takšen rezultat kot si ga sama želiš user posted image

lp

_____________________________

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Večplodna nosečnost?
21.12.2005 10:57:12   
lutka
user posted image  oprosti sem šele sedaj vredu prebrala, da si že noseča. Ja, vidiš tako je to ko ti za vrat dihata dva 18mesečna user posted image user posted image .

lp

_____________________________

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Večplodna nosečnost?
21.12.2005 13:48:45   
nelky
Sem se naročila pri gin., a me je naročila šele takrat, ko bom že konec devetega tedna. A bi bilo bolje, če bi imela pregled prej? Ne vem, kako naj to storim, ko pa naročajo tako pozno.

Lutka, uživaj s svojima osemnajstmesečnikoma! user posted image user posted image  A sta eno ali dvojajčna?

Pa lep dan!

Nelky

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Večplodna nosečnost?
22.12.2005 12:00:19   
mujcek
pri meni so se začele slabosti nekje v 6t, pa niso bile hude (nisem bruhala). Mislim, da večplodna nosečnost kaj bistveno ne vpliva na te znake, pač je od posamezne user posted image  odvisno kako je občutljiva...
Pregled v 9t ni prepozno; jaz sem šla v 8t 2/7 in se je že vse lepo videlo! Je pa res, da sem hitro dobila bušija; že v 8t sem mami razlagala, da se mi malo že pozna, pa se mi je smejala; no potem pa smo izvedeli veselo novico!!!

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Večplodna nosečnost?
5.1.2006 11:21:51   
demsar maja
MENI PRI NOSEČNOSTI Z DVOJČICAMA NI BILO PRAV NI SLABO, ODLIČNO SEM SE POČUTILA CELO NOSEČNOST, PRAV TAKO KOT PRI PREJŠNJI NOSEČNOSTI Z ENI OTROKOM. JE PA RES TREBUH ZELO HITRO IN ŽE ZELO ZGODAJ RASTE. KER SEM BILA SAMA TAKO ZELO ŠOKIRANA, KO SEM IZVEDELA, DA BOMO DOBILI DVOJČKE, TI ŽELIM TO KAR SI SAMA ŽELIŠ IZVEDETI. ZA KASNEJA PA, ČUDOVITO JE IMETI DVOJČKE. LEP POZDRAV,
MAJA

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Večplodna nosečnost?
5.1.2006 22:57:06   
darja.grm
oj, meni je blo tudi slabo nekje od 7 tedna dalje, pa vse do konca 4 meseca.To pa res ne vem če ima kaj veze s tem da sta bila v trebuhu dva.Drugače sem pa jaz imela pregled že zelo zgodaj v 7 tednu.To mi je res zanimivo, da šele konec 9 tedna naročajo.Drugače pa počakaj na pregled in se pusti presenetiti.


_____________________________

carpe diem

(odgovor članu demsar maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Večplodna nosečnost?
10.2.2006 11:06:22   
demsar maja
To so tipični znaki za večplodno nosečnost,vsaj pri meni je bilo tako. Rezultat testa ravno tako kot pri tebi, na rvem g. pregledu (8. teden) pa zelo povečana maternica. In sedaj imamo dvojčici-že dve leti.
Želim ti to kar si sama želiš.

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?