|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež concord
3.1.2006 0:22:33   
bobek05
Našega fanta še komaj stlačimo v lupinico in zdaj z možem razmišljava, da bi kupila večji avtosedež... Všeč nama je Concordov Trimax od 9-36kg... Pa me zanima ga lahko dam v ta avtosedež glede na to da:

1. še ne sedi sam (vem, da ima naklon, vendar kljub temu)

2. še nima točno 9kg (pred 2 tednoma jih je imel 8,5kg)

3. je od 8 mesecev dalje (Anej jih ima šele 6,5 m)

Zanima me tudi:

- razlika med Trimax Comford Line in Trimax X-Line, ker jaz nisem našla nobene razlike razen v ceni user posted image je mogoče X-Line le novejši model?

- kako ste ve zadovoljne z omenjenim avtosedežem?

- je pametno kupovat tolikšno razliko? s tem mislim, če ni bolje naprej kupit od 9-18kg?

HVALA...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež concord
3.1.2006 7:33:03   
darjatimci
Mi imamo tudi Concorda,ampak za tako majhne kot je tvoj, ta še ni primeren. Že res,da je priporočen od 9 kg,otroci pa so le različni tako po teži kot dolžini.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: avtosedež concord
3.1.2006 8:45:02   
darja72
Kaj pa sposoja večje lupinice? Sin je imel pri tej starosti dobrih 10 kil in 75 cm, dala sva ga pač v večjo lupinico. Šele pri desetih mesecih pa sva ga premestila v avtosedež o katerem sprašuješ. Ne vem, zakaj se ti tako mudi z avtosedežem. Sicer pa je tale Concord ok. Mi smo z njim zelo zadovoljni.
lp

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: avtosedež concord
3.1.2006 9:03:10   
*maja
Za Trimaxa je tvoj mali še absolutno premajhen. Naša pupa je prav tako stara 6,5 mesecev in si nikakor ne morem predstavljati da bi sedela v takem avtosedežu (pa že sedi sama). Smo pa mi ravno tako zamenjali lupinico, ker ji je bila premajhna. Kupili smo avtosedež 0-18 kg in sicer Concordovega Ultimaxa, tako da jo lahko vozimo v večjem sedežu v obratni smeri vožnje, ko pa bo še malo zrasla, pa ga bomo samo lepo obrnili naprej in bo stvar rešena. user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: avtosedež concord
3.1.2006 9:16:34   
mia-2
Hoj našega smo dali noter(trimax) pri 6,5 meseca res pa je da že od 5 meseca sam sedi.Takrat je bil velik 72cm in težak skoraj 9kg.Naš čist v redu sedi noter brez problemov.*maja ne vem zakaj si vaše ne predstavljaš noter verjetno je glede na to da je punčka bolj drobna.S concordom smo ful zadovoljni.Smo ga pa proskusli dat v trgovini v ultimaxa pa s kombinezonom sploh ni šel noter.Tko da se mi zdi to čist zgrešena investicija pa še svinjsko drag je za moje pojme.Glede na to da so lahko notri le malo časa, potem pa jih je treba zamenjat.Po moje najboljše de si dokler ne bo sam sedel sposodiš eno večjo lupinico(če maš možnost)in potem kupiš tega.Aja med navadnim in x line je razlika ta da so x- line iz boljših materialov( predvsem za čiščenje) in pri nogocah je takšen material da se ne oguli hitro ko brcajo.Jaz ti ga priporočam ampak samo ko bo že sedel sam.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: avtosedež concord
3.1.2006 10:05:00   
*maja
Smo ga pa proskusli dat v trgovini v ultimaxa pa s kombinezonom sploh ni šel noter.Tko da se mi zdi to čist zgrešena investicija pa še svinjsko drag je za moje pojme.Glede na to da so lahko notri le malo časa, potem pa jih je treba zamenjat.

Moja kolegica ima sina , ki je star 18 mesecev in v ultimaxu še vedno prav lepo komot sedi. Našo pupo pa v kombinezonu tudi z lahkoto damo not, medtem ko jo v lupinico nismo stlačli user posted image .

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: avtosedež concord
3.1.2006 11:26:58   
bobek05
no stvar je v tem, da mu nogice že precej čez gledajo (pred 2 tednoma so mu namerili 73cm), v bundici pa ga komaj notri spravim - premikat pa se itak ne more (imamo Maxi cosi)... drugače pa tudi precej protestira, ker noče več ležat (niti doma, niti v avtu) user posted image
večjo lupinico pa si nimam kje sposodit...user posted image  

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: avtosedež concord
3.1.2006 14:52:55   
BarbikaB
Če ste mogoče člani AMZS, je rešitev najem avtosedeža za vmesne obdobje:









V PE Ljubljana, PE Maribor, PE Celje, PE Koper, PE Kranj, PE Dravograd, PE Otočec in PE Murska Sobota lahko najamete otroški varnostni sedež za obdobje 1, 3, 6 ali 9 mesecev.

Najem je možen samo za člane AMZS.
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: avtosedež concord
4.1.2006 14:27:35   
Anonimen
no mi smo dal našo punco pri 6. mescih v trimaxa od 9 - 36 kg in je bil čist super. od začetka smo dokupil šeeno blazinico ki je malo zožala sedež (kupovali smo v sončku). pa tut to je blo pozim in ker je bla vedno v bundi v avtu ji je bil glih fajn. v bistvu je una dodatna blazina kmal bla odveč. tko da ni panike! je super sedež!

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




portal 24ur.com
mamamajča

Kaj najpogosteje pogledate na spletnem portalu

vreme (27%)

politiko (2%)

novice iz SLO (25%)

črno kroniko (13%)

trače (10%)

ne obiskujem tega portala (23%)


Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!