|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dekoracija z baloni
7.2.2006 13:40:54   
Lunca1
Mene pa zanima, če je imela katera okrašeno na poroki prostor z baloni, pa kakšne so kaj cene. Zanima me kje dobiti najugodnejšega izvajalca. Lokacija poroke pa bo polhov Gradec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dekoracija z baloni
7.2.2006 14:15:09   
Anonimen
Midva sva imela. In sicer smo imeli vse avte okrašene, doma balkone in baldahine, v gostišču pa je za nama bilo eno ful veliko srce. Potem pa sva imela še nad plesiščem na stropu en ful velik balon. Ko sva šla plesat polnočni ples, je sredi pesmi muzikant z daljinskim upravljalcem pritisnil in balon je počil, iz njega pa se je na naju usipalo celo morje balončkov in konfetov. Na vsakem balonu sta bila dva golobčka, spodaj pa najini imeni. Bilo jih je ravno toliko kot gostov, da si je lahko vsak enega odnesel domov. Bilo je nepozabno in bi se še enkrat odločila enako. Imela pa sva balone točno v taki barvi, kot sva želela, da se je skladalo s kravato in z rožami.
Da smo doma napihnili vse tiste balone, mi je g. balonar posodil celo strojček za napihovanje, ker bi drugače duše spustili.user posted image
Cena je bila pred 3 leti in pol 40.000 SIT, delal pa nama je Niko in Renata Fric, Sevnica, za njiju je pa delal Gusti Čoh s Ptuja, ki je blizu nas doma. Mislim, da imata v vsakem kraju nekoga. Jaz sem vse urejala kar preko maila: niko.magic@siol.net, pa se lahko tudi ti pozanimaš.
Če pa imaš še kako vprašanje, pa kar vprašaj.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dekoracija z baloni
7.2.2006 14:37:03   
Lunca1
Hvala, to je potem magic d.o.o., če se ne motim? sem gledala njihovo internetno stran 40000 bi še šlo, ker nama je pa organizator omenjal 70000, pa se mi zdi to absolutno predrago. A mogoče veš koliko je bilo to balonov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dekoracija z baloni
7.2.2006 15:24:46   
Anonimen
Joj, ko se ne spomnim. Za doma smo jih imeli okoli 60, ti so bili brez napisa, ker oni so dražji. Potem pa v srčku, mislim, da je srček stal okoli 15 tisočakov. Pa tisti veliki balon na stropu, notri jih je bilo okoli 50 malih balonov.

Je pa seveda možno, da se je v treh letih toliko podražilo. Ta posel cveti, zato tudi cene hitro višajo.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky -- 7.2.2006 15:25:37 >

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dekoracija z baloni
18.2.2006 9:42:42   
Wahoo RR




Tudi midva svo jo imela...ampka sva šla zaradi cen, na minimum z količino balonov. Prišlo naju je 60 jurjev. Imela sva poroko na prostem in so bili ob stolih pa pri nama spredaj taki stoječi baloni. Mislim da jih je blo po 3 skupaj. Ne spomnim se točno kolk jih je blo. Bi mogla na kakšno sliko pogledat. V gostilni sva imela pa tudi midva srček za nama. Pa mal sva se znajdla. Vse tiste balone ( te stoječe ) mi je kolegica po obredu odpeljala še v gostilno. Tako da smo mal profitiral.

So precej drage stvari to. Uredila nama je pa to Tatjana. V City parku ima štant z baloni. Je edina tam. Ona vse poštima




_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dekoracija z baloni
18.2.2006 19:00:44   
Sulfinija
Tudi jaz sem imela nekje doma cenike izpred treh let.Vendar se na koncu nisma odločila,ker smo imeli okrašeno z bršljanom po stebrih in je bilo ful lepo nekaj zelo lepega je bilo tudi brez teh balončkov sploh sem imela tako prijateljico,da mi je ful lepo okrasila dvoranico.VBilo pa je vse v rdečo beli kombinaciji.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dekoracija z baloni
23.2.2006 8:44:23   
Anonimen
http://www.magic.si

< Sporočilo je popravil neva6 -- 23.2.2006 8:46:26 >
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dekoracija z baloni
1.3.2006 9:21:18   
Anonimen
Če te zanimajo baloni in balonske dekoracije:
www.ponudba.net/dekoraterstvo.php
www.ponudba.net/IZPOSOJA_NAPIHLJIVE_BLAZINE_SKAKALNEGA_GRADU.php
www.ponudba.net/dekoracije_z_baloni.php
lp.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?