|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Suha nožnica????
2.3.2006 18:19:30   
Anonimen
Punce!
Opazila sem da imam po porodu bolj suho nožnico kot pred njim .Prijateljica mi je omenila da njej povzročajo suho nožnico kontracepcijske tablete in da jih je ravno zaradi tega nehala jemati.
Jaz sem pred nosečnostjo jemala KT cca. 5 let pa teh problemov nisem nikoli imela,po porodu so se pa pojavili.
Baje obstaja nek gel? Zanimajo me izkušnje z njim in kako mu je ime in ali se ga lahko kupi brez recepta?
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Suha nožnica????
2.3.2006 18:50:15   
manetka
Oj teh gelov je zadnje čase ogromno in jih imajo tudi v drogerijah, par dni nazaj sm v mullerju videla durex, ista znamka kot kondomi, modra flaška v Kranju so ga imeli poleg kondomov.

Poznam pa tudi Multigyn gel, ki se ga dobi v lekarni in je namenjen med drugim tudi vlaženju, ima pa fin hladilni učinek.

Če ti pa ni nerodno pojdi pa v kakšen erotic shop, tam bo pa gotovo izbira največjauser posted image .
Upam, da sem kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Suha nožnica????
2.3.2006 19:57:33   
Anonimen
Oj!
Če ti še ni zalaufal normalen ciklus, je ta suhost hormonsko pogojena. Ne sekiraj se in kar korajžno posezi po gelčkuuser posted image . Meni najbolj ustreza K-Y gel, ki ga dobiš v vsaki lekarni in povsem nevtralen-brez barve, brez okusa, brez vonja in niti pikice ne draži slunice.
Pri multi-gin gelu meni ravno hladilni učinek ne odgovarja, ker mi to zdraži sluznico do te mere, da zelooo peče in mi povzroči vnetje.
A ja, pa tudi jaz sem imela med jemanjem kontracepcijskih tabletk take težave kot tvoja prijateljica. No, pa še nekaj drugih zraven...eden od vzrokov, da sem prenehala z njimi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Suha nožnica????
2.3.2006 19:57:36   
Bauka
Zaradi dojenja je nožnica bolj suha.Jaz sem v lekarni kupila gel za vlaženje, vendar še nisva probala. Povej, da si po porodu in da dojiš, pa ti bodo sigurno primerno svetovali.

_____________________________

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Suha nožnica????
2.3.2006 19:59:03   
Anonimen
A ja, pa valjda, da se gelček dobi brez recepta. Prideš v lekarno, korajžno prosiš za gel in nihče te nič ne sprašujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Suha nožnica????
2.3.2006 20:09:01   
Anonimen
Punce, moja punčka ima zdaj dobro leto in pol in dojila sem samo dobre tri mesece tako da po moje ni dojenje vzrok lahko pa so res kt,ampak glede nato da zaenkrat nemisliva še na drugegauser posted image jih bom kr jemala naprej in si probala pomagat z gelom.
Hvala vam,sporočim če bo učinkovalo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Suha nožnica????
7.3.2006 21:15:55   
*viva*
Kolegica ma iste probleme. pa še močnejši beli tok je opazla. Ker mam pa sam probleme s tem (od kar sem prenehala s KT je malo boljše) sem ji svetovala multigyn gel, ki je meni pomagal za oboje, sicer obstaja enak lubrikant ampak je ta bolj kremast, ni čisto tekoč pa še ćisto naraven je, tak da probaj!!
aja, pa ne kupuj ga v lekarni, ker je tam 200SIT dražji kot v DM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?