|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Že spet nočne akcije
9.3.2006 9:10:33   
Bejba
Našemu sončku je začel rasti zobek zadaj (ta velik) in tako je sedaj že več kotteden dni pestro tudi ponoči. Vendar je ta zobek že lepo zunaj in tudi čez dan se mi zdi, da ga nič ne matra, zato sem začela dvomiti o tem, da bi ga ponoči še vedno matral. Mislim, da se je naše dete spet navadilo, da ati in mami ponoči skočita v luft ko on začne vriskat, pa mu je všeč.
Rada bi spet naredila mir ponoči (prej smo že lepo spali), pa sem v dvomih. Danes ponoči sva ga pustila, da se je jokal, potem pa začnem razmišljati, kaj pa če ga res zobek matra, pa imam slabo vest. Kako veš kdaj je res kaj v ozadju, kdaj pa gre že za izsiljevanje user posted image ? Stari pa smo 17 mesecev.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Že spet nočne akcije
9.3.2006 9:16:08   
simone
Zelo verjetno , da je zobek. Mogoče mu raste že naslednji, ker smo mi pred tednom dni imeli tudi nočna bujenja, jok in čez dan povišano temperaturo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Že spet nočne akcije
9.3.2006 10:48:12   
puncica
Pri nas nikol ne vemo in tako se gremo razvajanjeuser posted image Ja itak enkrat cel teden lepo spi ponoči, pa nič mleka noče, potem pride teden ko 2x na noč hoče mleko, pa ko jamra da jo buba šesek (ušesek), pa buši (trebušček) pa zobki. Pol jo pa ob enih ponoč sprašujeva kaj jo buba, pa je kr vse JA, pol pa vedi kaj ji je user posted image Ja problem je to, ko ne veš al otroka res kej boli al sam izsiljuje. Mah midva že mal veva zdej kdaj naju nateguje, časih se kr začne dret, tako kot bi se ji kej sanjal groznega. Pa tud midva potem študirava kaj pa če jo res kej boli, kaj pa če, kaj pa če... Pustit je pa kr ne morem da bi se drla, ker se je že večkrat potem ugotovil da so pa res bili ušeski al pa zobki, potem imava pa tako slabo vest user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?