|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave z drugo zanositvijo
10.3.2006 9:47:49   
Žirafca Helena1
Mene zanima, če ima katera od avs tudi take težave kot midva. Namreč po šestih mesecih sva izvedela, da bova dobila dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj je to dete že veselo na svetu, midva pa se  že celo leto trudiva, da bi najino družino povečala. Sprašujem se, ali je več primerov, da ima lahko par v drugo težave.
Mislim, da mi bo lažje, če bom vedela da nas ni malo!user posted image

Hvala za vse odgovore,

Helena!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave z drugo zanositvijo
10.3.2006 9:51:21   
Marogica
Najbrž je to odvisno od posameznika oz. para ter drugih dejavnikov. Imam pa prijateljico, ki jima je prva punčka ratala takoj, za drugega otroka sta se pa trudila 6 let.
Midva nisva imela takšnih problemov, v drugo nama je ratalo po 3 mesecih.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Žirafca Helena1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Težave z drugo zanositvijo
10.3.2006 10:00:17   
Anonimen
Ko sva prvič prišla skup-noseča! Drugič sva se zavestno trudila 8 let. Ženske, čim manj se obremenjevati z zanositvijo, pa boste videle, da pomaga!!!

(odgovor članu Žirafca Helena1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Težave z drugo zanositvijo
10.3.2006 10:42:17   
mia-2
Po moje je tole čist psiha.Verjetno si preveč želita.Dejta mal na izi pa si rečta ko bo pa bo.Nama se je tud tko nardil.6mesecev sva se matrala potem sem imela pa dost in sem rekla da bom začela nazaj tabletke jest in ne boš verjela potem je pa ratalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Težave z drugo zanositvijo
10.3.2006 12:19:06   
nejcko
Se strinjam, da psiha ogromno naredi. Prvič sem zanosila takoj, v glavi pa sem imela misel, če rata, rata, verjetno pa itak ne bo nič.
Drugič sva se trudila dva oz. tri mesece, zanosila pa sem 14 dni po diplomi. Očitno sem se šele takrat čisto sprostila v sebi.

Čim manj obremenjevanja, pa bo.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Težave z drugo zanositvijo
10.3.2006 17:28:18   
emaa
Ja Žirafca lahko je kaj narobe, pri prvi zanositvi si lahko imela srečo, lahko pa da še bo, če se boš bolje počutila se vsekakor ni slabo odpraviti do G. Jaz sem v prvo zanosila hitro, po 4 mesecih, je sledil ss, zdaj pa je že dve leti okoli. Pa so mi povedali, da je bila v prvo taka sreča, da se je vse poklopilo, da brez zdravniške pomoči ne bo šlo. POčakaj kak mesec, dva, potem pa kar do G, pa naprej raziskovat kaj bi bilo lahko narobe. Lahko boš pa zanosila takoj, ko se boš odločila za h G.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Težave z drugo zanositvijo
14.3.2006 10:12:32   
mishy
OJ ! MIDVA IMAMA ISTI PROBLEM PRVIC NAMA JE RATALO BREZ PROBLEMA
IN ZDAJ SE PA ZE TUDIMA ENO LETO IN POL.FEBRUARJA SEM IMELA GINEKOLOGA IN MU POVEDALA ZA SVOJ PROBLEM. DAL MI JE NAPOTNICO ZA HSG IZVIDI SO BILI OK. ZDAJ SE CAKAM DA MOZ DOBI SVOJE IZVIDE POTEM PA GREM NAZAJ K SVOJEMU GINEKOLOGU.UPAM DA SE BO NAMA KMALU URESNICILA ZELJA user posted image .

(odgovor članu Žirafca Helena1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Težave z drugo zanositvijo
19.3.2006 15:43:03   
rusmira
pozdravljeni mam kar nekaj vprasanj.prosila bi vse ki mi znajo kaj rec. nevem se al sem noseca al ne...problem je v tem da mam neredne menstrualne cikluse. rada bi zanosila ampak me je strah da izvem da nebi mogla zanosit.stara sem 27 let vedno sem imela neredne M tak da nevem nazadnje je ginekolog povedo da nic ni narobe z mano ampak takrat se nismo meli nacrtov za otroke zdaj pa si ih zelim, in sma poskusila in od tega je ze 4 dni tak da nevem.rada bi zanosila aja se to pa znaki nosecnosti zdaj ze 4 dan mam napeti trebuh in joske tud, samo da me ne bolijo al je mogoce to touser posted image  vsem se vnaprej zahvljujem za odgovoreuser posted image  aja al mogoce veste ce je keri uspelo zanositi brez rednih M in z tistim tabletami....user posted image   lp in srecno vsem ki si zelijo novega clanauser posted image  lp

(odgovor članu Žirafca Helena1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Težave z drugo zanositvijo
19.3.2006 23:23:08   
Anonimen
user posted image  







veliko caja pit pa bo,mam en dober caj za vse tiste z M problemi in nosecnim in nerednim ciklom...... vse poznate petersilj ane  no caj si naredite od svezega petersilja in macino travo  in pijte pa bo ,rezultati so dobri,ker se sama pijem, tako v akcijo po naturalesi pa veliko sreceuser posted image res pomaga mogoe ste ze slisale lp

(odgovor članu rusmira)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Težave z drugo zanositvijo
27.3.2006 12:27:43   
ily
Ja, očitno nas res ni tako malo user posted image  . Še ena, ki se ti pridružuje. Maja letos bo dve leti, odkar delava na drugem Bubiju. Lani sem potem sicer zanosila, ampak v 8. tednu (februarja) imela SS (slepo jajce). Od takrat pa nič. Prvo piko sva pa delala 19 mesec in mi je moja G že postavila diagnozo, da imam zelo tanko maternično sluznico. In mislim, da se je potem zgodilo tisto, o čemer govori emamair. V to verjamem namreč tudi jaz - samo čisto pravi čas in sreča. Drugače bi bila verjetno še danes brez otrok!

Po prvem maju imam LPSK s HSG-jem.
Sredi februarja sem bila na pregledu in je moja G ugotovila oz. ugibala, da imam verjetno priraščen jajčnik na črevo. Glede na bolečine in potrditev, da je to to, potem je ta zarastlina že tri leta tam. Ker točno vem, kdaj sem imela vnetje. Ampak so takrat rekli, da je to vnetje sečil. Bilo je pa 5 tednov po porodu. In očitno to niso bila sečila! Ma, res ne vem, kaj bi si človek mislil....

No, skratka, zdaj sem se več ali manj čist odklopila, samo še čakam maj, da dam to skozi. Potem pa, če bo bo, če ne, se bom pa verjetno nekako počasi morala sprijazniti s tem, da ne bom imela več otrok. Čeprav trenutno še ne vem, kako... user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa lahko še skupaj z vami upam, da tudi jaz čim prej zagledam tisti magični user posted image .

(odgovor članu Žirafca Helena1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?