|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: denar namesto daril
15.3.2006 21:13:22   
koala
MIdva sva pred poroko že imela urejeno stanovanje in opremljeno po najinem okuso, za slike, bešteke, krožnike,... pa žal v najinem malem stanovanju ni prostora, ker sva stvari ki jih potrebujeva komaj pospravila. Zato sva najinim gostom povedala, da bi raje denar, ki pa bo šel za nakup kamere, i si jo želiva. Pa naju je moževa priča presenetila in nama kupila ravno takšno kot sva jo imela nagledano. Od večine pa sva dobila kristal, razen nekaj izjem, ki ni upoštevalo moje izrecne želje, da naj mi ne nosijo kristalnih kozarcev, ke mi pač niso všeč. No ja tudi s tem sem se sprijaznila.

Kar pogumno recita da bi raje denar, kdor vaju ima resnično rda vaju bo razumel in spoštoval vajine želje za ostale pa,...

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: denar namesto daril
15.3.2006 21:14:36   
koala
Ups, od večine sva dobila denar, me melo spanec piga

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: denar namesto daril
15.3.2006 21:19:31   
Anonimen
Blažka in Kalbo, prišla bi v vajino novo kuhinjo edino pod pogojem, če bi vama lahko kupila vsaj kakšne lepe pogrinjke za na jedino mizo npr., pa še kaj lepega za zraven. Potem bi bila malo manj žalostna.user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: denar namesto daril
16.3.2006 8:56:49   
ma-ja
Tisti, ki so vprašali kaj potrebujeva, sva rekla da najraje denar. Pa se jih je mogoče 10% tega držalo. No, nekaj uporabnih stvari sva vseeno dobila. Drugače se pa z darili ne morem pohvaliti!


(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: denar namesto daril
16.3.2006 13:10:00   
blazka
Splišni, sam ne veš če bi bilo to tudi nama všeč. Ravno to je problem pri teh stvareh. Enim se zdi nek pogrinjek zelo lep in krasen, drugim pa čisto preveč kičast, ipd.

Čokolada Gorenjka z veliko celih lešnikov bi bila pri nas veliko bolj dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . Hecam se, sej ni treba nič nosit.user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: denar namesto daril
17.3.2006 6:18:52   
k1
itak ko neseš vabila vsi že kar vprašajo, kaj si želita za darilo. pa lepo razložita da osnovne stvari že imata in da bi bilo najbolje denar. pri nama so bili vsi prav veseli, da niso imeli težav s tem kaj kupiti... kaj ti potem pomagajo 3 mikrovalovne, pa 5 mikserjev itd. itd....  pa tako potem še vsi vajine starše sprašujejo, kaj rabita, pa naj jim še oni razložijo.

večino sva dobila denar, nekaj malega darilnih bonov v merkurju in darilni bon priče za poročno potovanje in mogoče par malenkosti v darilih.

za darilne bone sva si kupila kamero, precej je šlo še za poročno potovanje, ostalo pa si potem kupiš kar sam najbolj rabiš.


(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: denar namesto daril
17.3.2006 7:12:42   
Marogica
Midva sva tudi vsem povedala, da bi raje vzela denar, ker sva imela dva gospodinjstva in to v celoti(od koržnikov pa do postelj), pa bi bilo res brezveze, da nam nekaj kupujejo, pa čeprav iz srca. Sva tako tudi povedala, ljudje so razumeli in ni bilo nobenih problemov. Naša sorodnika pa sta na vabila napisala, nekaj podobnega, kot je že ena predhodnica napisala. Meni osebno je to lažje, ker nikoli ne veš, če boš zadel okus mladoporočencev.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: denar namesto daril
5.4.2006 11:56:25   
tinaaja
Midva se tudi junija porociva in sva si ravno opremila stanovanje. Enak problem, rada bi denar za porocno potovanje, ker nama ga je opremljanje dosto pobralo, pa tudi porka za 120 ljudi ni ravno zastonj. Poznam pa svoje sorodnike, da se nekateri res ne morejo sprijazniti z denarjem za darilo. Zato om svoijm sorodnikom rekla takole: da naceloam za stanovanje ne potrebujeva nicesar, ker sva si ravno opremila vse in da bi trenutno bila najbolj vesela kaksnega prispevka.. ce bom vidla mrk obraz bom pa se dodala, da ce jim to ne gre v racun, da je pri mami spisek 3,4 zadev, ki bi jih imela.. npr: imela bi fondi set, ki stane 30000sit, pa mi je zdaj to veliko denarja za dat... ni nujno za zivljenje, je pa tist luksus, ki ostane dolgo casa in je prav lustno ob nem s prijatelji npr. obujat spomine na porko, praznovat rd,... pol naj se pa vsak sam odloci, kaj bo naredil..

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: denar namesto daril
16.4.2006 16:21:15   
Ceca
Midva z mojim možem na poroke vedno odneseva samo denar. Tudi na najino poroko so v večini prinesli denar, saj sva se že pred poroko z vsemi povabljenimi pogovorila in jim povedala, da opreme za hišo ne potrebujeva.

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?