|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako ste prišli do svojega stanovanja?
4.4.2006 18:29:21   
ribica.
Tudi mi spadamo med tiste sirote, ki morjo vse same. Ni staršev, ki bi lahko finančno kaj primaknili. Moji nimajo, njegovi pa niti niso v slo, imajo pa še manj. Pravkar si kupujemo stanovanje, ampak se bomo tud do daske zakreditirali za 15 let.
Do decembra smo stanovali v najetem stanovanju, vendar smo trenutno pri mojih starših, ker je najemnina samo naraščala in ni blo računice. Bomo raje dali ta dnar za kredit. Ker nimamo nič prišparano, bo kredit seveda znesel še več kot prejšnja najemnina, samo bo pa enkrat naše. V bistvu smo tudi mi v tej godlji, ko daš večino dnarja za kredit in stiskaš do konca, da prideš skoz mesec.
Pa še cene stanovanj so šle ful gor in mislim, da se ne bodo ustavile, zato smo se zagrebli zdaj, preden bomo še na slabšem.
Trenutno pa nestrpno čakamo našega drugega dojenčka in se seveda veselimo svojega lastnega doma, ker doma živet ni fajn. Preveč ljudi in brezveznih prerekanj. Komaj čakamo da bomo na svojem, čeprav bomo sirote. Ampak res je važno, da se imamo radi in da ne tratimo energije za nenehno dretje, ki nima smisla. Nekak bo že moralo bit.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako ste prišli do svojega stanovanja?
5.4.2006 11:34:04   
soncicaT
MIdva sva se tudi najemnika.user posted image

Zaenkrat še ne upam sanjat o svojem flatu, upam pa da v naslednjih letih kaj pade.

Sva pa seveda sama za vse, vse delava iz nič, brez pomoči staršev, tako to je.

Pa bo že.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako ste prišli do svojega stanovanja?
5.4.2006 16:11:32   
karin412
Midva sva tudi podnajemnika. Zaradi službe (sicer začasne) sem prišla v Lj., če bi ostala doma na Primorskem, bi lahko bila v hiši mojih staršev. Ker ima moj partner stalno službo na Gorenjskem, se ne bova selila na Obalo. Njegovi starši so ločeni, mama živi s svojo družino v hiši, ki je dvostanovanjska, ampak v zg. štuku živi že stric z družino, zemlje okrog za gradit, ni.
Njegov oče ima tudi družino in živi v hiši, možno je edino, ker mu je lani umrla mati, da dobi tretjino hiše in zemlje. Če izplača brata, sestra pa je v tujini, bi lahko midva začasno prišla živet v tisto hišo, potem pa gradila novo. Zdaj čakamo na sestro, ker je začela komplicirat, čeprav že 30 let živi v tujini. Vse je odvisno od očeta.

Jaz kredita ne bi mogla vzet, ker nisem redno zaposlena, zdaj sem na porodniški, potem pa ne vem, kaj bo s službo. Saj tudi če jaz ne bi imela dohodkov, z eno plačo ne moreš plačevati najemnine in vsega. Tako da čakava, kaj bo s to hišo, kako se bo oče spogajal.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako ste prišli do svojega stanovanja?
10.4.2006 19:29:26   
Anonimen
Midva sva v  najemu (37 m2 80.000). Jaz 31, fant 34. Ko pomislim, da mečeva denar skozi okno, pri vsaki najemnini... me stisne. Jaz imam redno službo 12 let, moj je privatnik. Kredit lahko vzamem le jaz. Tako, da si lahko mislite. Najhuje je, da bi jaz menjala službo,.... pa me je strah, ker sem tu 12 let in je sigurna, ko menjaš nikdar ne veš. Tako, da imam same vprašaje na glavo in o kreditu razmišljam že vsako noč,. Ali kredit ali najemnina, ali kredit ali najemnina. Nova služba za seboj potegne ogromno stvari in pojma nimam kaj narediti. Najemnina je skoraj že kredit a kaj, ko ga ne dobiš za tak znesek. Očitno bom do konca življenja v najemu (bova). Tko pač je, enkrat deduješ a na to nočem misliti. Skratka očitno nam je vsem težko in kako naj se potem odločim za otroka, če niso službe redne, če ne moreš do kredita,ker ga enostavno ne upaš vzetiuser posted image Skratka upajmo, da bo za nas mlade kaj bolje.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako ste prišli do svojega stanovanja?
16.4.2006 18:00:49   
Ceca
Meni in možu so parcelo za gradnjo hiše kupili moževi starši. Hišo sva sezidala sama, vendar sva oba vzela kredit. Vsak na deset let, vendar sva ju odplačala dve leti prej. Opremo hiše pa sva kupovala sproti, na gotovino. Nekaj sva dobila tudi kot darilo od obojih staršev in tudi od starih staršev. Preden sva se vselila v skupno hišo, pa sva živela vsak pri svojih starših v njihovih hišah. Nikoli nisva bila najemnika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako ste prišli do svojega stanovanja?
18.4.2006 16:59:25   
klaja
Midva sva si uredila stanovanje v hiši mojih staršev (sem edinka) oziroma si ga še urejava, saj še ni vse končano. Imela pa sva možnost bivanja tudi pri njemu doma ali pa pri moji babici, kjer bi si morala sezidati hiško. Že ko sem dobila prvo službo sem pričela varčevat in sem pol vsake toliko časa kaj kupila. Nekaj so mi pomagali starši, tako finančno kot tudi z delom. Potem se je za nekaj časa vse ustavilo, ker sem se vpisala v šolo in si tudi en letnik plačala sama, pol sem ostala brez službe in sedaj skupaj s fantom urajava še zadnji prostor - kuhinjo. Je res, da je trajalo nekja časa, vendar se je splačalo potrpet. Starši so nama šli tudi toliko na roko, da ne rabiva plačevat položnic in tudi ne kurjave, vsaj dokler si ne opremiva celotnega stanovanja.
Imama pa namen čez nekaj let, ko bova nekaj privarčevala počasi pričet z gradnjo oz. prenovo babičine hiše (to je od moje druge babice), vendar še zaenkrat o tem ne razmišljama kaj dosti.

(odgovor članu Ceca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...





sindarin

Ali vaši otroci imajo oz bodo imeli LEGO kocke?

da (85%)

ne (4%)

še ne vem (11%)


Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!