|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zahvala Boštjanu!
20.5.2004 8:35:38   
AlenkaM
Pred kakšnim mesecem sem pod tem forumom naletela na temo Kako kupiti nahrbtnik. Na začetku sem se malo obotavljala, a se na koncu vseeno odločila, da prosim Boštjana za pomoč, če se je že ponudil. Duterja s strehico sem dobila prejšnji teden s celo kakšnim procentom več popusta, kot mi je bilo obljubljeno.

Zato se na tem mestu Boštjanu NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM !

Le nekaj mi ni jasno. Glede na to, da nisi tam zaposlen in da sem plačalo toliko, kot je bilo na računu - kaj imaš ti od tega ? Pa ne, da bi te šikanirala, le čudno se mi zdi, da je v današjih časih sploh še kdo pripravljen narediti kaj le za uslugo?!
Sicer pa nahrbtnik je res super. Minuli vikend smo že šli na Šmarno goro. Šele sedaj vidim, kakšne so razlike s Vaudejem, ki sem si ga pred tem ogledovala.

Lep pozdrav vsem in vašim malim sončkom!

Alenka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zahvala Boštjanu!
24.5.2004 8:11:39   
Mihaela
ali lahko kaj več poveš o tem duterju? zakaj ti ni bil všeč vaude? ga ima eno moja prijateljica, pa pravi, da ni našla boljšega, ko ga je kupovala. moj mišek ima sicer šele tri mesece in pol, a čas hitro teče in mislim, da bom tudi sama morala kmalu kakšnega kupiti.
ali lahko daš kontakt od tegale boštjana?

lep pozdrav tebi in tvojemu sončku!

(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zahvala Boštjanu!
24.5.2004 8:38:40   
malika
Boštjanov res izšrpen opis nahrbtnikov najdeš na tretji podstrani tega foruma, naslov teme pa je kako kupitidpber nahrbtnik za nošenje otroka(nekaj takega). Pa tam je tudi napisal kako prideš do njega.
Mi smo naročili deuter 2 in sedaj čakamo pošiljko.
Hvala Boštjan še iz naše strani

(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zahvala Boštjanu!
24.5.2004 10:39:51   
AlenkaM
Ops, sploh ni Duter, ampak Deuter. Se opravičujem za zagrešeno napako. No, zanj sem se odločila zaradi dobljenega popusta, zaradi česar je bil cenejši od primerljivega Vaudeja. Ko sem šla zadnjič z njim še enkrat na ogled Vaudeja, pa sem ugotovila, da so materiali pri Deuterju močnejši in mislim, da zato tudi bolj kakovostni. Pa tudi nastavitve za nošenje so mi bolj všeč in se zato s Deuterjem boljše počutim, ko imam na sebi svojega nadebužneža. Ne vem, kaj vse je pregledala tvoja prijateljica, a če primerjam ti dve firmi, je zame Deuter boljši. Telefona od Boštjana nimam, ga pa lahko kontaktiraš preko e-maila. Je iz Ljubljane. O nahrbtnikih se je pošteno razpisal v temi "Kako kupiti primeren nahrbtnik za nošenje otrok" z dne 22.4.2004, pa mu pošlji sporočilo. Mislim, da se bo zagotovo javil.

Lep pozdrav vsem in vašim malim sončkom!
Alenka

(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zahvala Boštjanu!
24.5.2004 14:39:08   
Bostjan-1
Tale zahvala me je pa prijetno presenetila. Mislim, da moram pojasniti, kaj imam jaz od tega.
Materialno nič. Kvečjemu nekaj zapravljenega časa. Sicer pa tudi stroškov nimam. Razlog tiči v tem, da naj bi bili forumi namenjeni izmenjavi izkušenj in morebitni medsebojni pomoči, če drugače ne, vsaj v obliki koristnih informacij. Res dobrih forumov poznam le nekaj, predvsem so to tuji. Pri nas pa se žal prepogosto dogaja, da se izrabljajo za kup neumnosti. Kar poglejte jih tudi na teh straneh, pa si odkrito odgovorite, koliko tem je takšnih, da bi vam argumentirano pomagale v življenju. Vmes najdete oglase, razpravo o nadnaravnih sposobnostih, vice, preklinjanje teh ali onih, nevoščljivce in egoiste, ki ne priznavajo nič drugega, razen svojega,...
Moj prispevek o nahrbtnikih na http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=10959&msg=77878&idk=100, je bil eden izmed najdaljših, omenil pa sem tudi možnost ugodnega nakupa. Sam si želim več podobnih znanj tudi o ostali opremi. Vem, da imajo ljudje veliko izkušenj z marsičem, žal pa se jim ne da pisati. Pri nakupih namreč bolj zaupam mnenjem uporabnikov, kot pa trgovcem.
Trenutno kupujem dva avtosedeža – Römer King in Concord Lift Pro. Če bi mi kdo znal povedati, kje in kako do ugodnega nakupa, tako kot sem jaz omenil za Deuterjeve nahrbtnike, bi bil prav vesel. Le še to – zame ni ugodno 5 ali 10% na gotovino, ampak kaj bistveno več. Trgovci že tako zaslužijo preveč ravno na otroški opremi.
Ob priliki, ko najdem čas, se razpišem še o kolesarskih prikolicah za otroke. Kdor jih pozna, ve, o čem govorim. Tako za ocvirek – pri Bauerju v Ljubljani stane Kiddy Van 101 71.000 SIT – 5% na gotovino. Pri avstrijskem dilerju pa se ga da dobiti že za 156€.

LP, Boštjan

(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zahvala Boštjanu!
24.5.2004 16:07:42   
_Arwen_
Mogoče se ti splača za avtosedeža pogledati na www.magma.hr oz. www.turbolimac.com. Gre za hrvaško trgovino v Zg, jaz sem že nekaj kupovala pri njih, cena je bila 30% cenejša kot pri nas + dobiš nazaj 20% davka (oz.porez). Če boš našel kaj pametnega na njihovi spletni strani oz. tudi če ne, jih povprašaj na e-mail. Jaz si dopisujem z eno gospo/-dično, kadar kaj potrebujem, in mi je do sedaj še na vse emaile odgovorila prijazno, čeprav sem kar zahtevna stranka Če zadeve, ki jo potrebuješ trenutno nimajo, jim ni noben problem (za razliko od slovenskih trgovcev, ki jim kaj takega na pamet ne pride) zadeve naročiti in uvoziri posebej zate. Za Roemer vem da so oni uvozniki za Hrvaško, tako da probaj.
Če pa se ti nobeden ne oglasi na njihov e-mail, se mi oglasi na nika@zipp.nu, ti bom dala email te gospe.
lp

(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zahvala Boštjanu!
25.5.2004 0:11:58   
Anja
Nočem gnjavit....samo se mi zdi, da so te kolesarske prikolice pri nas (za enkratše) prepovedane

So mi pa všeč

Lp in Bošjan

(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zahvala Boštjanu!
25.5.2004 6:42:27   
Bostjan-1
Anja!

Ne vem, od kje ti informacija, da so prepovedane. Če veš, kateri zakon jih prepoveduje, mi sporoči. Ko sem jo kupoval, sem se to tudi jaz spraševal. Vozim jo že dobro leto, srečeval sem že policijske kontrole, pa so samo firbčno gledali za mano. Prikolica (CTS Cabriolet) ima tudi nemški TÜV varnostni certifikat. Sicer pa se bom potrudil, da v bližnji prihodnosti kaj več napišem in odprem novo temo, pa dorečemo še kakšno več.
Hvala tudi Niki B. za informacije!

LP, Boštjan

(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zahvala Boštjanu!
26.5.2004 23:26:40   
Anja
Se bom v (čez 10 dni )natančno pozanimala pa sporočim

Mislim (upam, da se prav spomnim) da obstaja nek zakon, ki prepoveduje kolesom vleko prikolice... in potem so navedene mere...


(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zahvala Boštjanu!
27.5.2005 9:33:26   
vesnaRR
test....

(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?