|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakonska kriza
10.4.2006 13:52:31   
Babaloo
Me zanima, kako ste reševali partnerske probleme?
Pri nama je malo poknilo. Sva se odtujila, odkar imava bebico. Prej sva bila ogromno časa skupaj, ker imava tudi enake hobije. Zdaj pa kar naenkrat delitev časa za varstvo, ven greva ločeno. Skratka, sva se odtujila. Ni več pravih pogovorov. Potem pa še stare simpatije in je pač zavrelo.
Zdaj sva si priznala, da se imava še vedno rada in da oba želiva, da nama spet uspe in da bova spet imela tisto, kar sva nekoč že imela.
Kako ste pa vi doživljali "krizo" otrok? Ste se tudi vi odtujili s partnerjem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakonska kriza
10.4.2006 14:08:53   
anitaz
Ja, kriza je bila. Problem je bil v tem, ker sva vsak po svoje hodila ven, ker jaz (koza) nisem hotla nobenga druzga za varuško.

Zdej mava pa tko rešeno: saj greva tudi kdaj vsak po svoje na pijačo, čeprav zeloooo malo, ampak v večini hodiva skupaj ven in zdaj za varstvo zaposliva babice. user posted image  Probaj! Boš videla kako se lahko sprostiš in koliko eneregije ti da!

In VELIKO pogovora!!!No, pravih pogovorov. Povejta drug drugemu kaj želita, koliko prostega časa rabita vsak zase....predvsem pa -vzemita si VAJIN skupni čas!


Držim pesti da vama uspe!

Anita

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakonska kriza
10.4.2006 14:12:16   
Naja31
Ja, midva sve se. Priznam.
No, zdaj je že velik bolje, ko je sin star 1 leto, ampak prvi meseci po njegovem rojstvu so bili bolj krizni.
Dojnček je bil res zahteven, ogromno je prejokal,oba sva se lovila kot starša in partnerja. Meni je bilo edino pomembno, da se naspim. za vse ostalo mi je bilo vseeno. Tudi za moža. Občutek sem imela, da je bolj ovira, da moram še za njega skrbeti. Pa je tudi on velik pomagal pri otroku, ampak sem bila bolj jaz jezna na celo situacijo in sem iskala krivca, kot da bi bil dejansko on kaj kriv.
Midva nisva imela "velikega poka" kot praviš. Tudi nobene stare simpatije niso prišle vmes. Je kar postalo bolje.

No to sem hotla napisat, da nista edina.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zakonska kriza
10.4.2006 14:19:51   
Marogica
"kriza" je najbrž bila, vendar je jaz nisem kot takšno doživljala, vsaj ne zavestno, kajti hobije sva imela že prej ločene, ven pa nisva dohajala ločeno ali zelo redko(2-3x na leto). Vse ostalo sva naredila skupaj. Torej, če sva imela namen iti ven(na žur, koncert...) sva šla skupaj ali pa nobeden. In to brez diskusij ali prepiranja, nekako nama je bil to logično. Kakšno srečanje s prijatelji, kava s prijateljicami pa je ostala ločena zadeva.
Mogoče bi tudi vidva poizkusila odhajati skupaj ven ali pa ostajati doma in se združno posvečati odgovornosti, ki se imenuje otrok.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zakonska kriza
10.4.2006 14:27:00   
Maleal
Mislim da skoraj povsod pride do krize.Tudi pri nama je takoj po rojstvu.Moj se je obnašal kot da je brez obveznosti,brez razmisleka je šel po službi poleti na kaki drink.Potem pa sem mu rekla da meni ni všeč da si lahko on privošči vse,jaz pa nič.Veliko se pogovarjajta,povej mu kaj te moti,ne drži tega v sebi,ker boš trpela le ti.Če pa bosta hodla ven vsak za sebe s tem ne bosta rešila ničesar,le zveza se bo krhala.Dajt otroka v varstvo za kako urco ali dve in pojdita skupaj,posvetita se drug drugemu.Saj so babice vesele da lahko popazijo včasih na svoje vnučke.Vso srečo!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zakonska kriza
10.4.2006 14:27:59   
arabela*
Pri nama pa moram rečt,je otrok spremenil veliko na bolje.Nasploh smo dosti skupaj,še na sprehod gremo skupaj.Sploh ne pogrešam prostega časa,skratka lepše je zdaj.enostavno gremo kam na obisk skupaj,pa mal po mestu,sprehodki itd.Ne vidim razloga kje je problem pri vama.Saj sta pa verjetno rada skupaj ali ne???
Če pa se res malo vidita pa izkoristite vsaj vikende.Nič pa nisi napisala glede teh starih simpatij,tako da ti težko kaj bolj konkretno svetujem.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zakonska kriza
10.4.2006 15:07:16   
Babaloo
Pri nas je problem, ker babica že tako cel teden skrbi za bebico, druge babice pa nimamo več. In priznam, da nam zelo manjka. Bova očitno res mogla najti eno resno varuško za večere.
Zdaj se vsaj trudiva in pokušava vsaj čez vikende biti veliko skupaj. Čez teden tako  skoraj ni časa, razen zvečer, ker je pač služba.
Stare simpatije naj bi bile pozabljene- vsaj tako je zatrdil- in upam, da bova sedaj več delala na najini zvezi, ne pa bežala drug od drugega.
No, sva se vsaj začela zavedati, da nekaj ni uredu in začela zvezo spet postavljati na noge. Upam, da nam bo uspelo in da bom lahko čez čas poročala, kako sva spet zaljubljena in ne moreva drug prez drugega.
Držite pesti.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zakonska kriza
10.4.2006 23:13:05   
rija
Mogoče, da je kakšna kriza....vendar sva midva vajena, da nisva visela cele dneve skupaj: prej sem cele dneve delala, zdaj pa sem pač cele dneve z malim.
Zna pa biti včasih napeto, ker si pač nervozen zaradi user posted image  pa to nervozo nehote prenašaš na partnerja. Prej pa toliko let samo midva....
Ven pa sva že tudi šla, pač pride babi za varuško, pa ne ostaneva do jutra in je stvar rešena.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zakonska kriza
10.4.2006 23:42:29   
smrka
To ni kriza otrok, to je VAJINA KRIZA.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?