|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna zgodba
8.5.2006 20:14:29   
Anonimen
Zivjo...
Se opravicujem, ker sem anonimna, ampak boste iz zgodbe mogoce razumeli, zakaj.
Tako se zacne, ce preskocim 26 let. Sem srecno porocena, s sest mesecnim sinom, zivimo v tujini. Ko sem se bila doma, sem si rekla:"Punca,  samo dalec stran, pa se vec ne bos obremenjevala in bos zivela svoje zivljenje." Pa kako sem se zmotila. Kilometri zalosti ne zmanjsajo. In kje je problem?
Odkar pomnim, je moja mama sama za vse. Jaz sem diplomirala, sestra pa je tudi tik pred diplomo. Brez maminega zrtvovanja in pomoci bi bilo tezko. Koliko je naredila zame, ne bom nikoli pozabila. Usoda je taksna, da je njen moz (moj oce) alkoholik, nasilnez, pravi psihopat. Ker je bila mama dosti casa doma, sem ji rekla, naj gre se naprej v solo, spremeni poklic in gre v sluzbo, da se resi pekla vsaj del dneva. Pa me je ubogala. Je pomocnica vzgojiteljice, s strokovnim izpitom, stara 46 let. Zelo tezko je bilo, veliko zavrnitev, kar jo je pocasi spravljalo v obup. Nato pa je prisla v ozji izbor, bila na razgovoru in dobila sluzbo. In to brez vez!!!! Kako sem ji privoscila!!!!! pomirjena sem bila, da je vsaj v sluzbi bila pomirjena, srecna in vedra. Ker domov mora priti tocno ob uri, drugace je zaslisevanje, kje je bila, s strahom je sla na seminarje, da si o kakem zuru cez vikend ali sindikalnem izletu niti ne upa pomisliti...user posted image
To bi se prenesla, ampak danes je izvedela, da ima sluzbo samo se do avgusta!!!!!!!!!!!! Je bila kuhinja, ena, ki je na porodniski, ima velik vpliv in je not porinila svojo prijateljico...
Jaz sem 1200 km stran, jokam, bojim se sploh pomisliti, kaj bo po koncu sluzbe avgusta... Ko vsaj ne bi bila tako inteligentna, ce ne bi vedla, da obstaja tudi lepo zivljenje, dopusti, zabava, kino, bi bilo mogoce lazje... ampak ve, je bistra, topla, nesebicna in najbolj pozrtvovalna mama na svetu.
Je ze lani iskala sluzbo kjerkoli v Sloveniji, samo da bi se odselila od doma. Ja, toliko moci ima, pa tudi omenila mu je, da bo enkrat samo sla... pa je rekel, naj gre.
Zato, ce kdo ve za kaksno prosto mesto pom. vzgojiteljice ali pomoc gibalno oviranemu otroku ali kaj podobnega, LAHKO POMAGA???? To bi bila vec kot samo sluzba, eno zivljenje bi zacelo sele ziveti... lahko je kjerkoli v sloveniji, ni vazno, ima avtomobi, strokovni izpit, zelo zelo dobra priporocila. samo bi pa moralo biti osemurni delavnik in ne samo za eno leto, ker bi se potem takoj tja preselila in zacela ziveti... Danes je toliko sluzb mozno dobiti samo po vezah, kar je res zalostno. Saj veste, taksnih osebnih stvari ne more dodati k svojemu zivljenjepisu, vidi se ji v oceh, zato ljudje niti ne vedo, kaj bi ji prinesla ta sluzba.
Saj bi jo mi vzeli k sebi, samo ne obvlada dobro anglescine. Je rekla, da bi tudi CDje pakirala (vecja placa kot vzgojiteljica) ampak oira je jezik.
se enkrat prosim, ce kdo lahko pomaga, naj se javi, pa potem posljem kontakt... Pa bom mogoce tudi jaz zacela uzivati v svoji sreci.
hvala, ker ste brali...

< Sporočilo je popravil wahoo -- 26.11.2006 23:10:40 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZALOSTNA ZGODBA... LAHKO KDO POMAGA?
8.5.2006 20:19:34   
Anonimen
Je mogoče pripravljena delati tudi kaj drugega, pri čemer njena izobrazba ni pomembna, pač pa samo interes do dela in delo samo?
Pa n'č bat' - ne mislim na taksi, kjer jaz delam. Samo na nekaj sem se spomnila, pa...
Konkretno pri vzogjiteljski stroki bodo pa verjetno ostale malce vključile veze na svojih delovnih mestih, kajne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZALOSTNA ZGODBA... LAHKO KDO POMAGA?
8.5.2006 20:24:43   
Anonimen
Draga Kerensa, karkoli, samo da bi se ji financno izplacalo, zato sem zapisala osemurni delovni cas.... Ker bi si poiskala stanovanje in se koncno emancipirala...ti kontaktiram svoj e-mail

hvala, ker si tako prijazna in mislis tudi na druge...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZALOSTNA ZGODBA... LAHKO KDO POMAGA?
8.5.2006 20:25:22   
Marogica
Mislim, da vem, kdo si, in mi je resnično žal za tvojo mamo. Na žalost ti sama ne morem pomagati oz. tvoji mami, upam pa zanjo in zate, da bo kakšna RR-jevka mogoče imela prijetno novico.
BOm držala pesti in javi se kajuser posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZALOSTNA ZGODBA... LAHKO KDO POMAGA?
8.5.2006 20:26:52   
Anonimen
Marogica, ja, jaz sem...

Zalostno, ne? Pridemo poleti na obisk...

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZALOSTNA ZGODBA... LAHKO KDO POMAGA?
8.5.2006 20:28:38   
Anonimen
Poglej, takole je... Gre za čiščenje v podjetju, kjer dela tudi moja tašča... Zaposlitev je redna, morala bi pa preveriti, ali se da urediti tudi za nedoločen čas... Plača? Hja, no, ni ravno poslanska, se pa da z njo živeti... Lačen nisi... Samo kako je pa potem z najemnino, pa ne vem... Najemnino je pa vedno problem plačevati z eno samo plačo, od katere moraš potem še živeti... Kako pa bi tvoja mama uredila bivanje v Ljubljani? Aja, pa delo je terensko, vendar po Ljubljani, tako, da bi ji lasten prevoz prišel zelo prav. Stroške pa dobi seveda povrnjene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ZALOSTNA ZGODBA... LAHKO KDO POMAGA?
8.5.2006 20:29:29   
Anonimen
Zdaj pa že jaz slutim, za kaj gre... Upam, da se motim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?