|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 10:54:35   
Anonimen
Pozdravljene Zasavke!
Ker se počasi pripravljam na prvi G pregled, da mi potrdijo user posted image , me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje s Trboveljskimi G. Sem prvič user posted image in do sedaj sem imela  dr.  Fakinovo in se mi ne zdi prav nič prijazna. Zato sem se že pred časom odločila, da če ne prej, ko bom user posted image bom zamenjala G. Kdo je po vašem mnenju najboljši in kakšen je postopek zamenjave osebnega ginekologa ter koliko časa čakaš na pregled?

Želim vam lepo user posted image !
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 11:37:15   
sončnica22
Pozdravljena! V Trbovljah se mi zdi dr. Jurca med boljšimi oz. najboljši zdravnik! Sama imam njega in na vsakem pregledu se posveti maksimalno pacientki, vse ga lahko vprašaš lepo na prijazen način razloži tako da 100% vse razumeš, dobiš vse kar želiš, vglavnem res je super! Jaz ga imam in sem zelo zelo zadovoljna! Sem tudi noseča in res vse pohvale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 11:40:36   
sončnica22
Še to ti dodam jaz sem imela tudi drugo ginekologinjo, in ko sem slišala za dr.Jurca sem šla do sestre povedala da bi rada hodila k dr.Jurci, podpisala izjavo  in to je to! Na pregled prideš hitro

(odgovor članu sončnica22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 11:46:04   
pikicaa
Jaz sem tudi imela prej Fakinovo. Sicer sem se prestavila v Hrastnik k Markovičevi. V Trbovljah pa je dober tudi Pogačnik. Moje izkušnje z njim so OK. Dvakrat me je operiral in sem bila zelo zadovoljna z njim.

(odgovor članu sončnica22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 11:57:19   
bebi
Pozdravljena!

Jaz sicer hodim v ZD Medvode k dr. Jurci, sem šla k njemu, ker nisem mogla zanosit, potem pa sem v dobrih treh mesecih zanosila; me je dal takoj na preiskave, tudi sam me je operiral, potem pa sem takoj zanosila. Tudi zdaj na pregledih v nosečnosti je vedno prijazen, natančen, dosleden, strokoven, skratka tak kot bi moral biti vsak ginekolog. Priporočam!

Srečno user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 12:00:40   
kapesanta
Jst sm tud mela Fakinovo, ker si v ZD hitro na vrsti - sem se pa hotela prestaviti, ko smo se odločili da bomo user posted image  delal. Kolegica mi je enkrat v pogovoru predlagala Pogačnika, in sem šla k njemu v bolnico in bla res zadovoljna. Ko pa sem hotela prestaviti kartoteko iz ZD v bolnico, so mi pa sestre v ZD povedale, da ob četrtkih od 8-10 pride Pogačnik v ZD (baje mora Fakinova nekaj ur oddelat v bolnici, če sem prav razumela), tko da sem kar v ZD ostala in hodim ob četrtkih, ko je Pogačnik nadomestni zdravnik.
Menjala sem pa izključno zaradi njenega hladnega odnosa do pacientk in nekaterih njenih zelo neumesnih izjavah. Pri Pogačniku mam občutek, kot da je samo zarad mene tam - nikol se mu ne mudi, pokaže kulk je vesel če je vse OK in je tolk zaskrbljen, ko ni - jst lhka rečem da je zlo topu človek.
Aja - v ZD če prideš ene 15 do 8h čakaš kakšne pol ure al pa še manj, ker si zlo med prvimi - odvisno kdaj prišiba.
Prestaviš se pa tako, da pri novem izbranem G rečeš, pa ti dajo izjavo za podpisat, ti moraš pa potem pri starem G povedat, kam naj pošljejo tvojo kartoteko (v kolikor sami ne uredijo). Če boš ostala v ZD pa ti ni treba nič podpisovat, samo sestri povej da boš hodila ob četrtkih.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 11.5.2006 12:04:08 >


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 14:11:38   
sončnica22
Ja tudi dr. Pogačnik je zelo v redu! Tudi z njim sem imela nekaj stikov, res je zeloo prijazen, strokoven....ko bo dr.Jurca šel v penzijon grem k dr.Pogačniku brez razmišljanja! Želim ti, da se čim bolje odločiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 14:15:40   
Anonimen
Hvala za prijazne nasvete. Sem se pozanimala v ambulantah in dr. Jurca ne sprejema več novih pacietnt, tko da se bom verjetno odločila za dr. Pogačnika.  Glede na izkušnje z dr. Fakinovo, verjamem, da ne bom obžalovala odločitve.
Lep dan vsem!

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 18:37:02   
F*S*M
Zelo hvalijo tudi dr. Mlinariča v Zagorju, kamor so se med nosečnostjo prestavili dve moji prijateljici in sta zelo zadovoljni z njim. Sama hodim k Markovičevi v Hrastnik in sem še kar zadovoljna stika z g. v Trbovljah pa nekega strokovnega še nisem imela ker ko pridem na CTG vse porihta babica, no bom videla v soboto kaj bo. Želim ti da se odločiš tako da ti potem ne bo žal. Veliko sreče in zdravja med nosečnostjo

_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ginekologi v Trbovljah
11.5.2006 19:15:43   
piščanc
jaz ti ne priporočam dr. Mlinariča - škoda, da sploh ima ginekološko licenco, imel me je drugo nosečnost in sem ga že zamenjala, ker se sploh nič ne poglobi, vse dela, kot da je za šalterjem. dr. pogačnik je OK, zdaj imam pa dr. fakinovo in sem zadovoljna, na pregledu sem bila dvakrat, zelo nežna (sem bila presenečena, ker moški so vedno zelo grobi) in natančna, bila pa je tudi pri porodu drugega otroka. dr. jurca me je pa zelo razočaral pri porodu prvega otroka.



_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ginekologi v Trbovljah
12.5.2006 7:58:15   
Anonimen
Še nekaj bi vprašala. Če mi katera pove, kako izgleda prvi G pregled v nosečnosti pri dr. Pogačniku. Ali greš še isti dan v laboratorij in dobiš izvide ali te naknadno naročijo. Zanima me namreč zaradi službe in dopusta. In kako je z UZ, oz. kaj vse pregledajo na prvem pregledu.

Lep dan in še lepši vikend user posted image !

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ginekologi v Trbovljah
12.5.2006 8:38:30   
kapesanta
meni je naredil klasičen pregled, vaginalni in trebušni UZ (pogleda kje leži plod in izmeri velikost), dal liste za labaratorij. za kri in vodo (toksoplaksmozo, krvno skupino, sifilis). Labaratorij je je bolnici pa dela od 7 ure naprej za ZD (prej za diabetike ipd), tko da takrat se pa mal načakaš (jaz grem ponavadi kake pol ure prej, da sem bolj na začetku vrste). Če boš hitro na vrsto pri G greš lahko še v labaratorij samo mislim da moraš biti tešča.
Čez 14 dni sem imela naslednji pregled, ko je imel že vse izvide in mi je dal še materinsko knjižico, pa mislim da me je še enkrat pregledal. Aja - pa vse možne nasvete mi je takrat natrosu.


< Sporočilo je popravil kapesanta -- 12.5.2006 8:40:06 >


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ginekologi v Trbovljah
12.5.2006 8:55:59   
Polly
Ne morem prehvalit dr. Mlinariča user posted image user posted image user posted image ! Posveti se ti 100%, občutek imaš, kot da je v ambulanti le zate! Prej sem bila pri dr. Čuku, pa ju sploh ne morem primerjati. Pri Mlinariču je vse sproščeno, popolnoma vse mi razloži, MV mi pregleda/izmeri vsakič (na 2 tedna)... Pri prejšnjem sem imela prav slabo vest kaj vprašat, "ker ni imel časa", MV mi ni izmeril niti enkrat (pa sem bila od 20. tedna na bolniški zaradi odpiranja MV) user posted image ...
V glavnem, ne vem, zakaj se nisem prestavila že prej!


_____________________________

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ginekologi v Trbovljah
12.5.2006 11:11:25   
Alisa
Ko sem bila v Trbovljah sem imela Fakinovo, vendar so mi bile bolj kot gin. zoprne sestre. Je pa drugače najboljši Dr. Jurca.

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
12.5.2006 11:15:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Polly)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ginekologi v Trbovljah
16.6.2007 15:44:07   
Tanayya29
moj ginekolog je tudi dr.Jurca,in sicer v Medvodah.sm kar mal presenečena,ker sem prebrala toliko kritik o njemu..nasplošno velja za zrlo dobrega G.No ja,....jaz ga vsekakor priporočam!!user posted image
je res uredu, profesionalen,pove ti vse kar te zanima itd...
sicer, pa ja vsak ma svoje izkušnje in svoj pogled na določene stvari..
jaz ga vsekakor priporočam!

lp.


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ginekologi v Trbovljah
16.6.2007 15:53:25   
Mbee
jst sm imela dr. Mlinariča preden sem se preselila drugam in sem ga mogla zamenjat....morm rečt da mi je bil najboljši...zdej imam dr. Anderle v Radovljici in je prou ena škrta kura....sm imela genitalne bradavice pa mi ni hotla kreme predpisat mi je rekla da naj se s čebulo mažem, pol k mi je dala kremo mi je pozabla povedat kako se maže in mi je vse razžrlo spodaj tko da tud lulat nisem mogla in sm klicala Mlinariča in mi je takoj povedal kaj morm narest. Kar se dr. Jurce tiče je baje najboljši daleč naokol....fakinova je pa neki tazga kukr moja G.

_____________________________

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ginekologi v Trbovljah
16.6.2007 16:52:32   
lunca2
Pikicaa jz tud hodim v Hrastnik h Markovičevi in se mi zdi zelo zredu.user posted image Vedno najde čas, se pogovori s tabo, vse lepo razloži,...

_____________________________

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ginekologi v Trbovljah
16.6.2007 17:14:32   
DEBELUŠKA30
A pa je mogoče dr. Jurca kateri od vas že delal CARSKI  REZ?
Kako pa ste bile zadovoljne s tem???

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ginekologi v Trbovljah
17.6.2007 18:28:13   
Tanayya29
ja,jaz mu popolnoma,zaupam..meni je res full okej G in pomoje je res eden najboljših...

pozdravček


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ginekologi v Trbovljah
17.6.2007 18:33:14   
LARIKA
jaz sem se iz Šk.Loke prestavila v ZD k Pogačniku. Prej sem hodila k dr. Stražarjevi, pa mi je bilo predaleč, glede na to da živim v zasavju. Bila sem samo 1x do sedaj in sem bila ultra super zadovoljna. Res prijazen, strokoven, vse mi je lepo razložil, potem pa me poslal domov delat dojenčka user posted image user posted image user posted image ker sem imela ravn ovulacijo. In ko sem šla, mi je full lepo zaželel,da ko se naslednjič vidiva na pregledu, to ne bo navaden pregled ampak potrditev pričakovanja user posted image . Full je super, res. 

_____________________________

Imejmo se radi

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ginekologi v Trbovljah
19.6.2007 10:46:19   
trojčki
Sama sem pravkar v 31 tednu zapustila ginekološki oddelek v Trbovljah. Moram povedat, da je res kar pravijo, dr. Jurca je izreden zdravnik. Vedno ti na lep način razloži situacijo, te pomiri, ti da vedeti, da nisi sama in pri njem imaš občutek, da mu res lahko zaupaš. Kot sem se tudi pogovarjala z dekleti na oddelku, nobena ni imela slabe besede o njem. Kar se pa tiče ostalih ginekologov so bile pač izjave mešane; nekatere so hvalile Fakinovo, druge Pogačnika, tretje spet dr. Mlinariča. Sama imam dr. Mlinariča in sem zaenkrat zelo zadovoljna.


Uživajte in počivajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ginekologi v Trbovljah
19.6.2007 20:00:42   
Tanayya29
Ja se popolnoma strinjam s tabo.jaz mam tudi z njim same lepe izkušnje...

pozdravček


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu trojčki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ginekologi v Trbovljah
20.6.2007 7:43:36   
Noka
Pozdravljene souser posted image .

Še ena pacientka dr. Jurceta se javlja. Sem pri njemu že zelo dolgo in sem zeloooo zadovoljna in mu popolnoma zaupam. Pa nisem čist povprečna pacientka, saj mam za seboj kar precej let borbe za nosečnost.user posted image

_____________________________

Noka

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ginekologi v Trbovljah
1.7.2007 20:25:16   
lunca2
Rodila sem v Trboveljski porodnišnici in sem naletela na dr.Pogačnika. user posted image Super ginekolog in porodničar. Bila sem zelo raztrgana in me je zelo lepo zašil.user posted image Že drugi dan sem lepo sedela na riti in tudi bolečin nisem imela ne vem kakšnih. Res sem mu zelo hvaležna za vse!

_____________________________

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Noka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Takoj po menstruaciji?
qloq

Imam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?

Da (60%)

Ne (9%)

Mogoče (12%)

Nevem (5%)

Obstaja (13%)

Ali je sploh ni (1%)


Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!