|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na sonce
14.6.2004 18:35:53   
Nikica
Kmalu bom šla na morje in me zanima, kako preprečiti oz. vsaj ublažiti alergijo na sonce. Sem v 16. tednu nosečnosti in ne vem, ali sploh smem jemati kakšne tablete proti njej. Ali se sme mazati s kremami za alergijo, ko nastopijo nadležni izpuščaji? No, mogoče bo pa letos drugače in je ne bom dobila, toda vseeeno bi bila rada pripravljena. Ali ima katera podobne težave?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Alergija na sonce
14.6.2004 22:21:35   
sonja-10
Zdravila proti alergiji niso priporočljiva. Ti si sicer šele na začetku nosečnosti, jaz sem bila lansko leto proti koncu in sem se soncu izogibala. Nisem se sončila, ves čas sem bila v senci. Le noge sem malo sončila. Različna znamenja na koži in pega se v nosečnosti pojavijo ali povečajo zato sonce odsvetujejo - vsaj na koncu. Predvsem pa meni sončanje niti ni pasalo. Morda bo to najboljši odgovor za mojo senco. In če imaš ti že normalano probleme na soncu, ti letos priporočam ležalnik v senci in veliko plavanja. Lep dopust!
Varja

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Alergija na sonce
17.6.2004 22:17:33   
neja
Krema za sončenje Eucerin je narejena posebaj za sončne alergije in baje da res učinkovto pomaga (tako so mi vsaj povedali v lekarni), sicer si še je nisem nabavila, si pa jo bom pred morjem in upam, da bo pomagala, ker imam tudi jaz probleme z alergijo od sonca.

LP

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Alergija na sonce
7.7.2004 21:41:46   
Anonimen
:bravo:Pozdravljena,jaz sem malo starejša mamica 3krat,da se pohvalim.In najsrečnejša babica na svetu.Moje skromno priporočilo je,če si vdvomih pri uporabi zdravil proti alergiji zavrti štvilko telefona tvojega zdravnika in ga vprašaj za nasvet.Z alergijo na sonce pa je bolje če se kar senčiš,garantiram ti da boš prav tako lepo zagorela malo bitjece pa bo pridobilo zalogo d vitamina.Moja hčerka na srečo ni imela alergije kopala in sončila se je v bikiniju,rodit je šla lepo zagorela.Svetujem ti da ne skrivaš trebuščka v babičnih kopalkah,ampak ga ponosno pokaži svetu.Še jaz sem si prd leti privoščila bikinke čeprav me je neka gospa obtožila,da pohujšujem otroke,pa so jo bližnji kopalci sprovocirali da se ni več prikazala na plaži.Oprosti za roman,vesele počitnice in vso srečo.

(odgovor članu Nikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?