|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Železo
7.7.2006 19:54:23   
lex
Hojla!
Imam eno mogoče zapleteno vprašanje. Namreč imava še kar slabo kri in sva dobila 3 steklenice Legofer sirupa po 15ml na dan. Ker pa tega ni pil sem izvedela, da se v Avstriji v lekarni dobi aktivferrin kapljice, ki stanejo 2€. Ne bi rada povedala pediatrinji dokler ne vidim stanja na krvi, ker je full tečna in velja samo tisto kar ona predpiše. Torej zanima me v kolikem času se Legofer v takšni količini popije, da lahko sredi avgusta rečem, da ga še imava ali, da ga je zmanjkaloin s tem "zahtevam" ponoven pregled krvi.

Upam, da nisem preveč zabluzla in hvala za odgovore.
Lep dan še naprej lex 

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Železo
8.7.2006 7:30:40   
SaaS
Midva sva ga jemala, samo se ne spomnim točno koliko časa.
Malo izračunaj. V steklenički je 150ml in če na dan 15ml, je to za 10 dni. Torej tri stekleničke 30 dni. S tem, da sva midva, še vsake toliko malo polila, ker ni imel časa glave k meni obrnit ali odpret ust... Po moje sva zato porabila še malo hitreje.
Jaz sem klicala pediatrinjo, ko mi je šlo h koncu in ni točno vedela koliko dni sva jedla. Sem rekla, da imam še par žličk in bo konec. Po mojem prav falit ne moreš.
A, če bi ji pa povedala, da ne mara, bi bilo pa hudo user posted image ? Meni je rekla, če ima rad sirupe in ni problem spravit vanj tri žličke na dan, mu da tega - Legofer. Če pa ne, dobi pa enega drugega, kjer se je treba pomatrat le z eno žličko na dan (se pa tudi pod razno ne spomnim katerega).

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Železo
10.7.2006 14:38:24   
lex
Naša pediatrinja mora vedno imet svoj prav. Še ko je mel visoko temperaturo so bili vedno krivi najprej zobje nato pa sva šla z antibiotikom domov.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Železo
10.7.2006 14:54:56   
ivanap
Tudi midva sva morala piti sirup Legofer. Nama je pediatrinja predpisala 2 steklenički. Po mojih izračunih bi moral popiti obe flaški prej kot v dveh mesecih.
V dveh mesecih sva midva popila komaj eno stekleničko. Je pa user posted image  jedel veliko špinače in pil veliko soka rdeče pese. Pač pri prehrani smo gledali, da je zaužil dosti takih stvari, ki vsebujejo železo.
Po dveh mesecih (eni popiti flaški) sva se najavila na pregled krvi in železo je bilo ok. Sva bila pohvaljena. Ta druga flaška sirupa pa je romala v smeti.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Železo
10.7.2006 15:04:19   
david
IZVIRNO SPOROČILO: lex
Naša pediatrinja mora vedno imet svoj prav.

Te razumem, samo jaz bi raje zamenjal pediatrinjo kot pa delal nekaj za njenih hrbtom. Če ta možnost pri vas sploh obstaja, seveda. Drugače pa ji raje povem, pa naj godrnja. Povedal bi ji pa zaradi sebe in otroka - kako naj zaupam njenim nasvetom in odločitvam če vem, da ne pozna cele zgodbe ?

d.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?