|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FEBUARČKI 2018
24.5.2017 14:26:18   
Anonimen
Pozdravljeni!

Odpiram novo temo. :) Če je že katera naj se javi. ;)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: FEBUARČKI 2018
24.5.2017 14:30:26   
Anonimen
No tudi jaz še nisem prepričana, če je to to ali ne . V petek mam datum M.
Ampak mi trenutno vsi znaki kažejo na to, da se nekaj pa le dogaja.

Se javim ko vem, kaj več.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: FEBUARČKI 2018
30.5.2017 10:15:40   
Anonimen
Pozdravljene, tudi nam je test pokazal ćrtico. Za ziher bom še enkrat ponovila test proti koncu tedna. Po mojih izračunih bi naj bil PDP nekje okoli 4.2. Se je katera že naročila na pregled? Kakšne znake že imate?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: FEBUARČKI 2018
30.5.2017 20:37:04   
Anonimen
hojla punce :) sem se dokopala do vas :) jaz sicer še čakam, če bo M zamujala ai ne, se pa veselim in upam, da se zgodi kot si želim ❤️ se naprej tipkamo takrat :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: FEBUARČKI 2018
2.6.2017 18:01:19   
hipsi
Zdravo punce. Meni tudi že konkretno zamuja user posted image . Sem se kar odločila registrirat na forum, čeprav nisem še prepričana v user posted image . :)) V glavnem, upajmo, da se tokrat prime. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: FEBUARČKI 2018
5.6.2017 14:21:17   
Anonimen
Kako kaže hipsi? A ni nobene nosečke z foruma v tej temi? Nam sta dva testa pokazala +. Tako, da sem nekje 6t noseča. Še tri tedne in imam prvi pregled, komaj čakam, da vidimo če je vse ok.

(odgovor članu hipsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: FEBUARČKI 2018
5.6.2017 20:35:40   
chocolatecake
Evo se pofočkam. Nekje 6.2. naj bi imela rok. Še čakam kaj mi bodo rekli čez 2 tedna pri g. Upam, da vas pride še veliko, da bo bolj veselouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: FEBUARČKI 2018
6.6.2017 10:29:41   
biba85
Ooi...cestitke cokolatecake! Sem kaksen dan dva z pdp pred tabo :) ce se dobro spomnim ze imas enega otrocka ne,letnik 2015? Ze imas kaksne znake nosecnosti razen izostanka M?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: FEBUARČKI 2018
6.6.2017 14:02:15   
chocolatecake
O biba tebe se pa spomnim, da sva že nekaj skupaj čvekale in čakale na plus, pa se ne spomnim kako se je potem zate izteklo? Imena se spomnim , ne morem pa povezat z zgodbo. Malo me spomni, lahko tudi privat. Se mi prav dozdeva da si tudi ti že mami?

Jaz imam fantka rojenega novembra 2015, za njega sva na stotine evrov zapravila za razne alternative potem, ko so nama zdravniki rekli, da je edina možnost ICSI. No pa sva ga dočakala po naravni poti. Tokrat se nama je ponesrečilo - posrečilo. Niti nisva delala na še enem otroku. Tako, da je tole velik šok, pozitiven seveda. Drugače se vredu počutim, malo mi je slabo, pa nimam apetita,, drugih znakov ni. Pa pri tebI?

(odgovor članu biba85)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: FEBUARČKI 2018
6.6.2017 14:17:10   
biba85
Tudi midva sva postala dec 2015 starsa. Z prvo zanositvijo sva imela tezave, sva obiskovala neplodnostno ambulanto in s pomocjo IUI sva dobila hcerko. Sedaj v drugo nama je pa uspelo kar naravno :) Sva pa to nosecnost nacrtovala,ceprav sva bila kar presenecena da nama je takoj uspelo.

Trenutno me daje utrujenost,in obcasno se mi ful vrti. Upam,da mi bo tokrat prizaneseno z bruhanjem ;)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: FEBUARČKI 2018
6.6.2017 14:19:35   
chocolatecake
Sem se zdaj spomnila, da si bila noseča kmalu za menoj. Torej sta najina sončka le en mesec razlike 😊. Čestitke tudi tebi! Takole, ko je v prvo težko, je v drugo še toliko lepše, če gre vse gladko. Držim pesti, da ti bo prizanešeno s simptomi. Jaz sem v primerjavi s prvič odlično.

(odgovor članu biba85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: FEBUARČKI 2018
7.6.2017 9:12:30   
colouring
Pozdravljene februarke,
Se javljam tudi jaz. Glede na zadnjo M imam rok 9.2.2018. To ie moja tretja nosecnost, prva se je v 8 tednu koncala, druga je bil pa fantek v letu 2011.
Vceraj mi je CB pokazal debel plus, saj mi je M zamujala ze 5 dni. Je bilo pa vse skupaj cudno, ker sem ravno v casu, ko naj bi dobila M, dobila rahlo obarvan beli tok. M pa od nikjer. Ocitno je bila vgnezditvena (pri prvih dveh je ni bilo). Znakov pa nic. Ponavadi sem takoj ze pred testom vedela da sem noseca😊 mogoce bi povezala edino prebavo, ki je zadnji teden bolj cudna.
Kako se kaj ve pocutite? Cestitam vsem za plusek. Upam da nas bo veliko☺
Lp

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: FEBUARČKI 2018
7.6.2017 16:57:34   
biba85
Super, se ena februarka, dobrodosla :) Aja, pa tudi tebi cestitke!
Jaz sem pa sedaj cutila, da se nekaj dogaja. Enostavno sem imela tak obcutek, da sem noseca, se pred izostankom M. Tudi sama sem delala test 5. dan po izostanku. Drugace me pa trenutno daje utrujenost, vrtoglavice in pa bolece prsi imam. Slabosti in bruhanja se ni, in upam,da ga ne bo. Takrat sem bruhala od 7t pa do polovice.
Vprasanje za tiste, ki imate se majhne otroke(okrog 2leti), jih se zmeraj dvigujete in nosite, tako kot pred nosecnostjo?

(odgovor članu colouring)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: FEBUARČKI 2018
7.6.2017 18:12:02   
chocolatecake
Colouring dobrodošla in tudi tebi čestitke. Jaz sem pa pri prvemu imela vgnezditveno krvavitev, tokrat pa nič. Tudi občutka nisem imela, da bi lahko bila noseča, test sem delala na blef, prepričana, da itak nebo nič.
Biba85 moj sinko je težak cca 14 kg in ga dvigujem. Z začetkom junija je začel z vrtcem , ampak je trenutno bolan. Moj partner pa dela cele dneve, do večera in še dlje. Sicer dr. Pušenjak pravi, da dvigovanje ne škodi, pa vseeno. Mi ni čisto vseeno , ker je res naporen in močan otrok in sem včasih kot ožeta cunja od tega, ko ga nosim in dvigujem, on se mi pa upira. Včeraj me je med previjanjem zbrcal v trebuh z vso močjo 😕.

(odgovor članu biba85)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: FEBUARČKI 2018
8.6.2017 10:01:41   
colouring
Evo mene, zdaj pa se mene daje slabost in bolece dojke sem opazila pri tusiranju. Drugace se pa kar dobro pocutim. Kaksno delo pa imate kej? Jaz sem trgovka in je kar fizicno naporno, me prav zanima kako bo. Upam da bom zmogla. Drgac sm pa imela v prejsnji nosecnosti se sladkorno in je zelo verjetno da se bo ponovila. Upam da jo bom lahko omejila z zdravo prehrano. Kdaj imate pa kej preglede? Mene je narocila komaj v 11 tednu v juliju. En teden kasneje pa nuhalno. Drzim pesti za vse in da bo cimprej minilo do takratuser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: FEBUARČKI 2018
8.6.2017 13:42:00   
biba85
Chocolatecake moja tamala jih ima malo prek 11kg in mi je včasih kar težka za dvigovanje. Zato jo poskušam čim manj nosit in dvigovat. Previjat sva se začeli na tleh na blazini, tako, da je vsaj takrat ne rabim dvigovati na previjalno. Glede brcanja pa ti ne znam pomagat, kako ga prepričat, da naj tega ne počne ...moja trenutno tega ne počne, upam, da ostane tako.

Colouring jaz sem doma, sem brezposelna, čeprav imam doma ful dela, sploh ker imamo manjšo kmetijo in sem kar veliko v gibanju, pa še tamalo imam doma. Aja, tudi sama sem imela pri prvi sladkorno, kako bo pa sedaj bomo pa videli. Itak nisem imela nič kaj strašne diete,pa niti kaj posebej težko se mi je ni bilo držati. Bolj mi je bilo tečno to merjenje, Koliko si se pa kaj zredila, glede na to, da si bila na dieti?
Jaz sem naročena na pregled v 9t, še dobrih 14 dni. Komaj že čakam, da vidim, da je vse ok.

(odgovor članu colouring)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: FEBUARČKI 2018
8.6.2017 22:02:44   
colouring
Jaz sem imela zadnje 3 mesece strogo dieto in inzulin. Sicer sem jo uspesno kontrolirala. Gibanje mi je tudi dosti pomagalo. Zredila sem se za 10 kil. Po porodu sem jih imela celo nekaj manj kot pred nosecnostjo. Imam pa se sama nekaj zaloge tako da ni dobro da se vec pridobimuser posted image
Jaz glede dvigovanja ne morem nic povedat ker je moj star ze 5 let. Se pa s tem ubadam v sluzbi ker se kao ne smem povedat, dokler ne bo ziher. Pol pa reci sodelavcem da pa jaz tega ne bom dvigovalauser posted image bom mogla kar kmalu povedat, ker se dolgo ne bom mogla vn vlect.
Aja danes me je edino enkrat tako mocno zbodlo spodaj desno, da sm mogla kr predihat. Sam pomoje je to normalno v prvih tednih, kaj pravte? Ce sam zbode pa je pol ok in mine.
A zaenkrat smo samo me tri, al je se katera februarka? Je verjetno se prezgodiuser posted image

(odgovor članu biba85)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: FEBUARČKI 2018
9.6.2017 8:18:51   
chocolatecake
Jaz imam pregled naslednji torek, ne tega, ki zdaj pride, ampak naslednjega. Torej čez 10 dni. Takrat bom noseča cca 7 tednov,mogoče malo več. Sem se uspela zmenit, da me prej naročijo, ker grem potem na morje. S sladkorjem hvala bogu nikoli nisem imela težav. V prejšnji nosečnosti sem se zredila 16 kg in 12 izgubila s porodom. Preostale 4 so vztrajale, na staro težo sem prišla par dni nazaj, ampak ne za dolgo 😂. Zadnje slabe 3 mesece sem namreč na dieti, sem se odpovedala vsemu sladkemu razen sadju, zamenjala bel kruh za pirinega , sadni jogurt za grškega... Mi ustreza tak način prehranjevanja in mislim da bom vztrajala. Je pa tudi mene strah, da bi se ponovila prejšnja nosečnost, ker sem ene 2x krvavela po cel teden, od 26. tedna dalje pa strogo ležala zaradi lijaka in kratkega materničnega vratu. Posledično sem bila totalno brez kondicije, porod je bil težak ,okrevanje pa dolgo in boleče. Najbolj me je strah zaradi sina, ker nebi rada, da bi bil prikrajšan za mojo pozornost zaradi nosečnosti in okrevanja po porodu, že tako bo zaradi dojenčka.
V službi sem povedala šefici/ moji mami, imam to srečo, da je oboje v isti osebi. 😂 Ostali izvejo po pregledu, če zdržim tako dolgo.

(odgovor članu colouring)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: FEBUARČKI 2018
9.6.2017 17:15:10   
Dgirl
Se še js pofockam user posted image rok naj bi bil 19.2. Ginekologa bom klicala čez kak teden.
Imam že enega fantka in se vaju spomnim chocolate in bibauser posted image
Prvo sva se matrala 1 leto, sedaj je uspelo v 2 poskusu. Sej kr ne morm verjet. Upam da mi bo v tej nosečnosti prizaneseno z bruhanjem in slabostjo..
Kako se kaj počutite?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: FEBUARČKI 2018
9.6.2017 19:57:54   
joungLINA
[1]
[Odgovori na sporočilo] Stran:


Še ena user posted image danes naredila test, clearblue kaže + in 1-2 tedna, kar je 4 tedne nosečnosti <3 če ste za, naredim FB skupino, ki je lahko skrita in vidna samo članicam, da nas ne najde kak znanec in novico razširi pred nami :) tiste, ki bi bile za mi pišite ;) user posted image

< Sporočilo je popravil joungLINA -- 9.6.2017 20:04:45 >

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: FEBUARČKI 2018
10.6.2017 17:12:25   
chocolatecake
Dobrodošli punci! Pa čestitke obema! Dgirl lepo bo spet čvekati s tabo 😊. Na Facebook pa še nebi šla, mi je prezgodaj, mogoče tam enkrat po nuhalni se vam pridružim.

(odgovor članu joungLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: FEBUARČKI 2018
10.6.2017 20:10:51   
colouring
Cestitke novima in dobrodosleuser posted image jaz tudi zaenkrat kr ostajam tuki, ker fb uporabljam zelo malo.
Chocolatecake, sva v podobni situaciji. Jaz sem tudi bla na zdravi dieti zadnje cajte in mi kr odgovarja vsak dan pojest skledo solateuser posted image Imam pa tudi jaz skrajsan maternici vrat zaradi operacije, ampak je prvo nosecnost kar dobro prestal. Upam da bo tudi tokrat tako.
Sem pa vsak dan bolj zmatrana in kot cunja, ampak bouser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: FEBUARČKI 2018
11.6.2017 11:50:11   
bikica88
pozdravljene :) tudi jz se vam pridruzujem :) naredila 3 teste pa vsi pozitivni :) zacetek sok :) aja glede skupine na fb bi blo pa fajn:) bi se pridruzla:)

(odgovor članu colouring)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: FEBUARČKI 2018
11.6.2017 11:52:47   
bikica88
sem ZAAAA skupino :)

(odgovor članu joungLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: FEBUARČKI 2018
11.6.2017 15:00:45   
biba85
Pozdravljene nove in cestitke!

Sama bi se fb skupini pridruzila po nuhalni oz. malo kasneje.

Zadnje dni sem tudi jaz ko cunja. Obcasno me sili na bruhanje, nimam nekega apetita in niti za pit mi ni. Se voda mi je bljak :) jutri bom pa ze dopolnila 7t in ostale? Kdaj nameravete povedat druzini veselo novicko? Midva nekje po prvem pregledu mojim,ostalim pa po nuhalni.

(odgovor članu bikica88)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?