|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 325 326 [327]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
15.10.2007 23:48:54   
renan
rija, pa saj bo šel pozneje v vrtec. baje, da ljudem spomini sezejo itak samo do tretjega leta v otroštvo...  pa še veliko znancev z otroci imate s katerimi se lahko igra..:)

lahko noč....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8151
   RE: januarke2006
16.10.2007 7:26:08   
meta22
rija: vidim, da te ful matra to z vrtcem. ne sekiraj se. mislim, da ti bo til bol hvaležen, če mu prišparaš tiste k....eve krče! jaz sem se tudi ful sekirala, ker je val doma pri babici. pa ko smo prišli kam med deco, je mali zblaznel. je letal od enega do drugega, skakal, se metal po tleh. skratka, zgledal je zelo nesocializirano. no, saj še zdaj to dela. mi smo to, rešili tako, da smo se z vaškim vrtecem zmenili, da ga vsake toliko, ko ni bolezni, pripeljemo k njim, da se z njimi igra, pa dosti ga vozimo med ljudi. misliim pa da tilu ne manjka otrok, sodeč po vaših prigodah. nekje sem zasledila, da otrok do tretjega leta starosti ne potrebuje vrtca, zadosti mu je družina, po tretjem letu pa mora začeti spoznavati še širši krog. upam, da sem te vsaj malo potolažila.

lp
meta

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8152
   RE: januarke2006
16.10.2007 7:36:33   
lonja
Jutroooooo,

a bo katera user posted image ?

Rija, lepo da si bolje, še malo pa boš čisto fit. Pa user posted image  za Tila, ki je tako razumevajoč do mamice. Glede vrtca pa: tudi jaz osebno mislim, da je veliko veliko bolje, da ga imaš pri nekom, ki mu 100% zaupaš, lahko je to tvoja mama, kdorkoli, ki natančno ve, kako postopat, če se mu (upam, da ne) še kdaj zgodi. Sej veš, v vrtcu ima vsaka vzgojiteljica kar nekaj otrok in morala bi jo res dobro podučit o stvari.

Naša Ajda hodi sicer v privat varstvo, ki ga plačujeva precej manj kot vrtec, je pa veliko manj bolna tam, lani smo preboleli edino norice, pa še te je tja prinesel fantek, ki tudi hodi tja, njega pa je okužil njegov bratec, ki hodi v vrtec. V varstvu so trenutno 4 otroci, varuška ima zelo velik vrt, kjer se otroci igrajo, družijo, sadijo rože z varuško(user posted image )..... Mogoče bi bilo fino najt kaj takega tam v vaših koncih, vsaj za občasno varstvo. Sem pa močno prepričana, da mu tudi pri babici ne bi prav nič manjkalo. Socializacija pride na vrsto kasneje...! user posted image  

Aja, še za cotke Mothercare, kaj če bi ti odprla kako sekundarno obrt in to vozila z Madžarske. Mene odjemalko že imaš. Pa za Gap isto velja.user posted image

Srečica, meni se zdi pa tale vaš Anže tolk večji, pravi odrasli fantič je že user posted image .

Tinkamiška, kje si? A si si malo faj vzela, kako napreduje ''biznis''? Bomo božična darilca lahko že nabavljali pri tebi?

Bobika, lepo počivaj in božaj bušija user posted image . A sem spregledala, a imaš že izbrano ime?

Renan, očitno nam do Zagreba letos ne bo uspelo prit. Smo bili v nedeljo v ljubljanskem ZOO-ju, največji vtis je na Ajdo naredila žirafa, zdej skot ponavlja:''lafa,...lika...,šena...'' kar pomeni ''žirafa...velika,...še ena..'' kar pomeni, da smo videli dve žirafi.

Taši, se vidimo user posted image !


Lep dan vsem!


lonja user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8153
   RE: januarke2006
16.10.2007 10:07:04   
bobika
Hej!
Meni je tak bogo. Spet sem na pol prebedela noč. Manca se je full prebujala in seveda kolkor je spala je bila pri nama v postelji. Včeraj še kakala ni in pol jo je še to matralo zraven. user posted image
Nos je imela pa kar prazen, tako,da jo je bolj šraufalo in to mučilo, kot pa prehlad.

Rija: te popolnoma razumem, kako se počutiš. Glede vrtca pa so te že druge punce potolažile, da verjetno res ne bo Til kaj dosti zamudil. ker pa se tako in tako ni počutil preveč dobro v vrtcu bo pa verjetno res doma bolje.
Renan inRija: hvala za info o operilo. Bom pa res kupila tistega s šprejem, saj tudi fiziološko uporabljamo s šprejčkom.
Lonja: lepo, da je Ajdi bila všeč žirafi, meni so te živali tudi tako simpatične.
Ja ime za fantka že imamo skoraj zagotovo izbrano, za punčko pa nimamo pojma, kaj bi lahko bila. Pa saj imamo še čas. No ime za fantka pa imamo Anže.user posted image

Tako, midve se bova malo ven odpravili, je na dvorišču tako lepo sončno. Popoldan pa imamo zobozdravnika.


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 8154
   RE: januarke2006
16.10.2007 11:22:19   
srečica
 
Hallo punce
Kako ste? Jaz pridna v službi.
Bobika v novi službi je super. Full boljše. Dela je veliko ampak delam kar me veseli in mi ni nič težko.
 
Bobika čudovito ime imate izbrano za fantka hihihiuser posted image .user posted image Sem vesela.
 
Ne anže ne spi na tej postelji. Ni šans bi umrla od strahu. Samo igra se pa pleza – dokazi.
Meta Anže je vedno zgledal starejši in večji. Nikoli ni bil kot drugi dojenčki, vedno je izgledal tak odrasli. Velik je 86 in težek 11 kg.
 
Drugače pa anže vse govori, poje pesmice, obožuje živali, nagaja mamici in atiju )full grize pa ne vemo kako ga odvadit – seveda samo naju)…
 
Lepo se imejte in uživajte,
 
Darja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8155
   RE: januarke2006
16.10.2007 14:26:44   
pikica*
Ojla, punce!

Sem vas samo preletela, ker sem sredi kuhanja kosila.

Fiona apple, kar se imena tiče. Ni skrivnost. Samo idej nimamouser posted image . Za punčko smo imeli dve možnosti, za fanta pa smo čisto brez idej. No, zaenkrat nama je šlo najbolj v uho ime Jonas, ampak se ob njem vsi zgražajouser posted image . No, bomo videli. Meni je všeč tudi Leon pa ga možek ne odobriuser posted image .  Zdaj imava idejo, da bi bilo fino, če bi našla kakšno ime, ki pomeni življenje (zaenkrat veva samo za ime Vito, ampak nama ne potegne), ker ima tudi Zoja enak pomen. Ima katera kakšno idejo? Drugače pa trebuh raste, jaz pa samo še odštevam tele tedne.

Tašonka....sem zasledila, da omenjaš Pujso Pepo. Ta je trenutno pri nas zmagovalka (poleg Tom in Jerry-a). Zato se tudi jaz priporočam, če ima katera kak DVD (mi imamo cel kup Nodijev, Bombažkov in zgoraj omenjenih Tom in Jerry-a).

Zdaj pa grm naprej med lonce.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 8156
   RE: januarke2006
16.10.2007 14:42:21   
renan
pikica: kaj pa ime vitan? malo je neobicajno, ampak sem  ga ze slisala..

jaz bi tudi imela pujso pepo...pri nas je trenutno hit FIFI. tudi lutko sva morala kupiti.user posted image   jaz fifi imam na dvd, ampak v originalu in v hrvascini.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8157
   RE: januarke2006
16.10.2007 14:57:35   
bobika
Pikica*  mi pa bomo ravno za punčko imeli večje probleme, kot za fantka. Meni je pa Vito všeč. Druga imena, ki bi pomenila "življenje" se pa ne spomnim ali pa jih sploh ne poznam. Vzami si eno debelo knjigo imen in malo prebrskaj.

DVDji: pri nas je pa njbolj aktualen Nodi in še enkrat Nodi. Že na pamet ve, kdaj kdo kaj reče user posted image . Potem je pa aktualen še Franček in malo še Bombažki. Ostale pravljice pa niso zanimive. Pujso pepo bom pa poskusila najti na netu, če ne bi se pa tudi jaz priporočala za kakšen dvd.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8158
   RE: januarke2006
16.10.2007 15:19:40   
mmetka


oooooo, tudi Bobika bo dobila še enega otročička!user posted image Iskrene čestitke!user posted image   In naj ti nosečnost mine brez zapletov in da ti ne bi bilo treba prej v bolnico, kot pri Manci! Sem zelo vesela zate!user posted image

PS: se opravičujem, če sem malo zadajuser posted image ! Upam, da nisem še kakšne take pomembne novičke zamudila!

pikica- meni je tudi zelo všeč ime Vitan!


_____________________________

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8159
   RE: januarke2006
16.10.2007 15:24:16   
Anonimen
Tudi meni je všeč Vitan, Vito pa ne.user posted image

(odgovor članu mmetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8160
   RE: januarke2006
16.10.2007 15:34:05   
renan
vladimir spi že tri ure in več ne vem, kaj naj počnem. sem že vse postorila, zato bom še malo tukaj gor  težila.user posted image   prespi mi najlepši del dne, ampak vseeno bova pozneje šla malo ven. ne vem, če mu naj potem že žabice oblečem, ko pa je ok. petih že hladno.user posted image

moram se še malo potožiti. že kakšen teden dni me jezi s slačenjem spalne vreče. ponoči se potem seveda zbudi, ker mu je mrzlo..dekice tudi ne pusti na sebi in jo zbrca..ne vem, kaj naj ukrenem glede tega...


alarm...gremo venuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8161
   RE: januarke2006
16.10.2007 15:39:19   
mmetka
renan- jaz Tijanu oblečem vrečo, ko že spi, ker če bi ga htela prej, bi se mu zmešalo... ker ima ful akcijo v postelji, preden zaspi, skače, se meče po postelji in ga vreča samo ovira! 

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8162
   RE: januarke2006
16.10.2007 16:03:10   
lonja
Renan, pri nas imamo iste probleme, da ne boš mislila, da si edina...user posted image . V vrečo noče, se že na daleč dere:''ne, leča,ne...'', pol jo pa samo pokrijem in se damica pri obračanju seveda odkrije, pol jo pa zazebe in hoče k nama v posteljo. Na koncu se zjutraj pritožuje user posted image , ker mu obe babnci spulita kovtr, njega pa revčka zebe...user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8163
   RE: januarke2006
16.10.2007 17:35:28   
KatjaD
bom samo na hitro, ker se mi mudi naprej na en sestanek...

Rija - Tila ne boš kaj dosti prikrajšala, sej kar naprej zunaj letata med otroki. Bolj važno je zdravje. Zate pa še eno veliko user posted image , da se res do konca tedna pocajtaš. Tole se ti pa res vleče v nedogled.

Bobika - pridno božaj bušija. Če ne prej bomo mi sigurno okrog 1. novembra kaj v Rušah (svečke prižigali), a boste za praznike doma??? Da se končno kaj vidimo...

Mi pa nimamo problemov s spanjem v vreči. Je že od mahjnega notri in si jo sleče šele ko se zjutraj zbudi, da imam jaz manj dela user posted image .
Se je pa njegovo pitje končno umirilo, očitno je res moral sprat bolezen dokončno iz sebe. Tiste pol kile je pa tud krepko že nadoknadil, ko toliko je.

Vrtec - naš uživa. Sploh me ne šmirgla več. Ko ga dam ven iz avta leti notri, komaj dočaka, da ga preobujem v copate in že leti v igralnico. Še adijo mi je uspe več rečt user posted image . Danes pa sem morala 4x vprašat, če greva domov, ko sem prišla po njega. Se je ravno z nekim bagrom igral in ne bi šel stran...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 8164
   RE: januarke2006
16.10.2007 17:57:21   
tinkamiška
Da se še jst oglasim, da ne boste mislile, da se mi je kaj hudega zgodilouser posted image samo nimam neke volje za pisat...pa sej me bo nazaj prijelo, pa me boste spet tukaj morale gledatuser posted image

Iza in možek sta šla ven, jst pa hitro tukajle malo pokukat.

Rija, te razumem, da si v precepu, ampak jst ti svetujem, da delaj po občutku in ne vzami vsega čisto zares, kar ti vsi okoli govorijo. Ti najbolj čutiš kaj je prav za Tila. Pri nas je bilo uvajanje kr hudo in sem vmes že fejst dvomila v to ali je prav, da sem jo dala v vrtec ali ne, pa sem delala po občutku in tudi jamrala tukaj, zdej se je pa izkazalo, da ji je prav fino. Ampak Iza je res v lušnem okolju in skupina je super, ima svoje prijateljčke tudi starejše, ki jo vedno nekaj božajo in ima občutek, da jo imajo radi. Ko bo Til prišel ven iz teh krčev, boš tudi ti lažje zadihala in ga kje pustila, pa tudi skupinica bo verjetno bolj primerna kot pa sedaj, ko Til ni imel družbe. Ti ga samo vozi med vrstnike tu in tam, da se bo naučil komunicirat z njimi in postal malo bolj samostojen, v smislu, da bo sebi bolj zaupal. Naučil se bo pa ravno tako vse, ker zdej je v glavnem samo igra. Zadnjič nam je vzgojiteljica na roditeljsekm sestanku povedala, da se v tem prvem letu pač malo osamosvojijo v meri, da se navežejo tudi na kakšnega vrstnika in si proti koncu leta začnejo graditi tudi mesto v skupini. Naučijo se reda, kot je umivanje rok pred kosilom, pospravljanje igrač in copatkov, ko grejo domov.... Vse to lahko narediš doma. Oprosti, ker sem se tako razpisala, sem ti želela samo napisat, da delaj po svojem občutku, ker ti najbolj veš kaj je dobro za Tila.

Glede oblačenja: Včeraj so mi v vrtcu naročili, naj Izi oblečem žabice, ker je dopoldan precej mrzlo, prinesti sem morala tudi tanjšo kapo. Ko pa je doma, je v dokolenkicah in tudi, ko gre tukaj ven nima žabic, ker je popoldan na sončku precej toplo.

Spalna vreča: Iza ne zna spat drugače kot v spalni vreči. V vrtcu se baje pokriva čez glavo, nogice pa ji ven gledajo, pa jo morajo ves čas pokrivat.

Lonja, evo tukaj semuser posted image

Pikica, Vitan mi je bolj všeč kot Vito, za kakšnega drugega, ki bi pomenil življenje pa ne vemuser posted image

Zdej sta pa moja dvauser posted image user posted image prišla domov...

papa
Tinka



_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 8165
   RE: januarke2006
17.10.2007 9:02:43   
A & T
Tudi mi imamo problem s slačenjem spalne vreče. Predno zaspi, si jo velikokrat sleče in potem ga hodimo pokrivat, čeprav dekico sigurno hitro zbrše dol. Bomo videli, mogoče ga mine to slačenje. Je pa meni vreča super.

Vito mi ni všeč, Vitan mi je lepše, mora pa se videti vam, ne drugim.

rija - mi se vrtca otepamo z vsemi štirimi, ker nam to, da je Tino zdrav pomeni največ, tebi pa je težko, ker ne bo hodil. Saj sama veš, da se tam ni dobro počutil, kasneje, ko bodo več hodili ven, bodo bolj v gibanju, bo bolj primeren vrtec zanj. Vi se toliko družite z družinami, da mu družbe ne bo manjkalo, v to sem prepričana. Ne sekiraj se, glavno, da bo zdrav.

Lepo se imejte, mi smo v totalni megli.

Cao

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8166
   RE: januarke2006
17.10.2007 11:47:11   
Rahelca
Vse, ki bi želele imeti DVD Pujse Pepe, naj mi pišejo na ZS.

Tudi Sara spi v spalni vreči in moram reči, da sem zelo vesela glede tega. V vrtcu mi niso nič rekle, da bi se kaj odkrivala, ampak najbrž spi v hlačah. O tem se moram itak pogovoriti na govorilnih.

Če ne gre drugače (primer Rija) bi jaz vsekakor še enkrat in vedno dala otroka v vrtec. Tudi viruse MORA dobit, da si zgradi svoj obrambni mehanizem. Nima smisla otroka obvarovati pred virusi. To je moje mnenje.
Kot je ena napisala (sory, se ne spomnim) je pri Riji že tako, da bi tudi jaz saro dala k babici ali privat varstvo. Če je otrok tako bolan oz. če ima krče, potem tukaj ni dileme. Za ostale pa.....

Tinka, vesela sem da si se oglasila. In da je Iza dobro. Mi smo že 4. teden v vrtcu, kar je absolutni rekord. Upam, da bo tako še nekaj časa. Sara tudi še nima žabic, čeprav je zjutraj zelo mraz. Ampak v vrtcu je toplo, ven pa gredo tudi šele okoli enajstih.

Jaz imam pa raje Operil brez šprice. Sara še ne zna potegnit tekočine vas (v nos). A vaši to že znajo? Jaz ji zlijem pol tamale dozice v vsako nosnico. se mi zdi, da ji to najbolj pomaga.

Saj vem da se ponavljam ampak kaj vi dajete vašim sončkom za zajtrk?

Kje se pa lahko Ljubljančanke še dobimo, ker je zunaj mraz? Ne vem ali je kje kakšna lokacija, ki je primerna za otroke?


(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 8167
   RE: januarke2006
17.10.2007 13:03:07   
rija
punce, hvala, da ste delile mnenja okrog vrtca z mano user posted image   pač bi rada za mojega malega najboljše in tu se mi krešeta dve mišljenji, vendar je res zmagala zdrava pamet in tehtnico prevagalo zdraavje. bom šla še do socialne, da vidim, kak je s kakšnimi rezervacijami. ali ga pomo pa pač pustili vpisanega in plačevali. mi je sicer škoda denarja ampak kaj češ. sem danes govorila z njegovo vzgojiteljico in je predlagala slednjo varianto, pa da ga tu in tam priperljem da se malo igra z otroci..... bomo še videli.

spalna vreča: bi pri nas pomenila zapor. mali je noče že kakšno leto in ga ne silim preveč. spi v tanki bombažni pižami MC in je večino noči odkrit. zdaj še gre, ker je v spalnici 21 ali 22 stopinj, pozimi, ko bo pa 18 pa ne vem kak bo. bo dobil verjetno debelejšo pižamo, ker pokrit noče biti v nobenem primeru in se zbuja, ker mu je očitno prevroče. edino proti jutru poišče toploto mojega telesa....in se stiska in stiska k meni, dokler se ne zbudi. ali pa se samo cartauser posted image

sicer pa, če bi mu bilo premrzlo, bi se itak zbudil......

vito ali vitanuser posted image  po pravici: meni ni všeč niti enouser posted image  sicer pa sva mela z mojim že za našega živi problem zbrati ime....in v ožjem izboru sva imela tudi rene, ki pa mi zdaj nikak ne paše k našemu malemu...user posted image  v bistvu bi mi bilo grozno!

za punčko ni problema...

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 8168
   RE: januarke2006
17.10.2007 14:13:02   
Anonimen
Spalna vreča pri nas že nekaj časa ni več v igri. Je samo pod kovtrom in jo pač pokrivamo, ko se odkrije in to opazimo. Sicer pa zdaj že tri mesece večinoma pri nama spi in imava vsaj to, da je pokrita, bolj pod nadzorom.

Lonja, hvala še tukaj za včerajšnji krasen večer in za vse palačinke!user posted image

Rahelca, Špela hoče zadnje čase za zajtrk samo še sadje in kak jogurt. Pravzaprav na temu preživi večino dneva. Skoz je samo jabuka, manca (pomaranče ali mandarine), nana (banana) in ogo (jogurt). Pa včasih za monte zateži. Pa silo (kosilo), tud to mi zna že ob 9h zjutraj zatežit.user posted image Saj ji je vseen, kaj dobi za kosilo, važno, da je kosilo.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8169
   RE: januarke2006
17.10.2007 14:14:56   
rija
taši, K. si je končno vzel tvoje ZS v službo user posted image  samo še neke diplomate odpravi, pa veselo na delouser posted image user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8170
   RE: januarke2006
17.10.2007 14:38:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

taši, K. si je končno vzel tvoje ZS v službo user posted image  samo še neke diplomate odpravi, pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image

Aleluja!user posted image user posted image user posted image Sploh nisem hotla več tečnarit, sem pa mislila, da ste čisto pozabli name.user posted image No, hvala že vnaprej!user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8171
   RE: januarke2006
17.10.2007 14:40:36   
rija
seveda nismo....smo te pa dali malo na off...user posted image user posted image user posted image  zaradi vseh klinčevih stvari, ki so se vmes dogajale....user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8172
   RE: januarke2006
17.10.2007 15:12:58   
shooo
ojla bejbe,

koncno sem ulovila  nekaj ćasa za vas. saj vas tu pa tam se preberem za pisanje pa poanvadi sfali.

delovna praksa je končana , čakajo me še tri seminarske in konc meseca začnemo s predavanji...spet s polno paro naprej.

uf, končno sem začela uživati v nosečnosti.prav zares.
joooj na nuhaln  prejšnji teden je ginič ugotovil da imamo user posted image !!!!svašta. nismo ga niti vprašali saj vema da je prezgodaj pa je sam načel temo..ni mu dalo mira pa nam je povedaluser posted image .upam le da je res. pa ne zato da bi se veselili samo fantka.malo zoperno je da celo  (ali vsaj del) nosečnost pričakuješ en dobiš pa drugi spol.
predlogi za ime ZELO DOBRODOŠLI! namig: vsaj 4 črke!!!

srečica, a imaste fleksino posteljo?a anže že spi v tej postelji? mi našo pričakujemo ta teden samo bomo montriali ta nizko varijanto.počasi bomo nežo deložirali iz spalniceuser posted image .nž

moram da idem.
lep pozdrav



_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8173
   RE: januarke2006
17.10.2007 21:25:06   
Anonimen
Zaklepanje obsežnih tem


(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8174
Stran:   <<   < Prejšnja stran  323 324 325 326 [327]
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 325 326 [327]
Pojdi na:





Gregorjevo - Praznovanje z otroki
Na Gregorjevo lahko spuščate ladjice, organizirate družinski dan ljubezni ali raziskujete stare ljudske običaje.
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...