|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vem, kdaj imam ovulacijo?
18.8.2018 1:36:37   
Anonimen
Rabim kakšen nasvet ... Menstruacije nimam že od prve zanositve več kot dve leti. Prvič je kar dolgo trajalo, da nama je uspelo in ker si želiva še enega otroka, me zanima, kako naj vem, kdaj so možnosri za zanositev večje, kdaj imam ovulacijo? Je katera zanosila kljub odsotnosti menstruacije? Vsaka izkušnja je dobrodošla. Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako vem, kdaj imam ovulacijo?
18.8.2018 8:34:12   
lola85 RR
Otroka se polno dojite? Jaz nisem imela menstruacije 2 leti po porodu, ker sem sina tako dolgo dojila.Glede ovulacije pa vam predlagam ovulacijske teste, da vidite, ce imate ovulacijo. Ce ovulacije ni, pa priporocam obisk pri ginekologu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako vem, kdaj imam ovulacijo?
18.8.2018 22:16:51   
Anonimen
Hvala za odg. Ja, polno dojim 15mesečnika. Sicer je tudi že vse ostalo, ampak je kar veliko priklopljen tudi name 😉.  Sem sicer upala, da obstaja še kakšen drug znak za ovulacijo, no bom poskusula z ovulacijskim testom. Imaš mogoče izkušnjo, kako zanesljiv je? A mogoče veš, če z merjenjem bazalne temperature tudi lahko ugotovim ovulacijo?

(odgovor članu lola85 RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako vem, kdaj imam ovulacijo?
19.8.2018 11:53:25   
lola85 RR
Potem bo verjetno dojenje razlog, da ni M :) jaz sem prvega dojila 2 leti in toliko casa bila brez M, drugi se je sam odstavil pri 9 mesecih, ampak M sem dobila ze 6 mesecev po porodu :)Jaz zaupam ovulacijskim testom, sem jih tudi sama.uporabljala in mi je prav pokazalo :) sem jih pa kupila na www.plodnost.net, kjer so po res smesni ceni :) glede bazalne temperature pa ti tezko kaj recem, ker to si pa nikoli nisem merila. Je treba bit res strikten, da meris vsak dan ob isti uri in se pred tem nic ne gibas. Jaz bi se bolj na ovulacijske teste opirala ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako vem, kdaj imam ovulacijo?
19.8.2018 18:46:09   
naty1989
Pozdravljena anonimna!
Ovulacijo je zelo težko kar tako trofit, glede na kake znake telesne. Najbolj se še da trofit obdobje okoli O, po sluzi. Če se pokaže. Ni rečeno da je vsak mesec. Tu okoli špikanja je tudi težko rečt, ker te lahko špika tudi zaradi česa drugega. Tudi sluz je lahko od česa drugega ne od O. Naj bi bila taka vlečljiva sluz značilna za O. Potem pri bazalni temperaturi je tudi težko ugotovit kdaj je O, ker si moreš vsako jutro merit ob isti uri na istem mestu. Pa še to se pojavijo nihanja skoz, pa 1x padec temperature pa 1x dvig. Tako da je težko določit tisti dan. Ne vem meni ga ni uspelo. Mogoše še najboljše O testi.
Zdaj pa je tako, da če je M redna vsak mesec na 28,30 dni se da "izračunat" O. Izračunat v narekovajih, ker je dolgo razpon kdaj je tisti ploden dan. Npr.če je menstrualni ciklus na 28 dni, je lahko O nekje v sredini. To je 14.dan. In potem odšteješ 3 dni, pa prišteješ 5 dni. Potem po teh izračunih je O možna od 11 dneva do 19 dneva. Če je M prišla recimo 1.8 rečmo pa traja 28 dni.
Je pa to samo če so redne M, če pa niso pa je potem zelo težko trofit O, oz.lahko jo trofiš samo še je to x stvari ki morejo štimat, da zanosiš. Ne vem je treba bolj it na srečo pa spolni odnosi vsake 2, 3 dni. Ali pa kr tako na blef.
Ali pa it do G, da se vzpovstavi M in potem pogleda G če je O in kdaj je.

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako vem, kdaj imam ovulacijo?
20.8.2018 8:05:18   
Anonimen
Hej. Tako kot so že rekle, po vsej verjetnosti ti dojenje blokira ciklus. In ker še nimaš M, tudi ovulacije še nisi imela.
Lahko si pa vseeno nabaviš O teste, če hočeš ujeti prvo O po porodu. Ali pa pridno user posted image in vsake toliko časa narediti N test.
Držim pesti, da bo kmalu.

(odgovor članu naty1989)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?