|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje imate psa
4.10.2008 9:27:50   
Nia30
Od četrtka dalje smo tudi mi ponosni lastniki malega višavčka. Zanima me kje imajo vaši psi svoj prostor (posteljo) oz. kje so, ko so sami? Pa še to - kakšne postelje imajo vaši psi? Mi smo mu nabavli ležišče iz ovčke in hodnik, kjer ima svoje ležišče nenormalno hudo smrdi po psu. Pes se zadržuje v vseh prostorih, smrdi pa res samo hodnik. Prpričana sem, da je krivo ležišče. Kaj mislite?

Lp
N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje imate psa
4.10.2008 9:31:43   
Ribica **
Eno kosaro (plasticno) z blazino ima v kuhinji - tu ponavadi spi cez dan ali pa ko je sama. Eno blazino ima v dnevni sobi - na tej ima igrace in lize loncke od jogurta, grize kostke za zobe in podobno. Vcasih protestno celo lezi tam user posted image Sicer pa se giblje po celem stanovanju neomejeno, spi pa v moji postelji ali v spalnici. Ko je sama ima na voljo dnevno, kuhinjo, mojo sobo in hodnik. Ponavadi spi na moji postelji ali pa kot ze receno v kuhinji v kosari.

Blazine imamo iz blaga, zgledajo kot en povster, kupili smo jih pa v Zooticu oz. eno v Ikei.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kje imate psa
4.10.2008 10:04:26   
Doll
Celih 10 let sta spali na moji postelji

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kje imate psa
4.10.2008 10:34:45   
Anonimen
Naš maltežan se, ko smo doma lahko giblje neomejeno po celi hiši. Ko je pa sam ima pa na voljo vetrolov, spodnjo vežo, stopnišče, gornjo vežo in eno sobo. Za spat ima pa za tisti del dneva ko je sam eno podlogo na hodniku, za ponoči ima pa eno mehko košaro pri mami in očiju pod posteljo in uradno spi tam (neuradno pa pri očiju in mami na postelji user posted image ). Košare za spanje in nič kar je njegovo (dekca in razne igračke) pa ne smrdi ... tako kot tudi on ne ... no ja, razen če je moker potem ima tisti specifičen vonj.

(odgovor članu Doll)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kje imate psa
4.10.2008 11:02:13   
nuala
Mislim, da je najboljše ležišče plastično, potem pa daš notr staro rjuho, brisačo, dekco,...in to vsak teden opereš ( tako kot posteljnino ).
Moji psi so spali in spijo vedno pri meni, na postelji zraven postelje na pogrnjeni rjuhi, brisači, deki. Moram ti pa rečt, da imajo te stvari vedno vonj po psu, razen če pereš na 2 do 3 dni.
Čez dan se psi sprehajajo po hiši, dokler so bili pa mladiči ( torej še ne čisto čisti in sposobni zgrizt vse ) so imeli, kadar so bili sami doma na voljo tisti del hiše, ki gaa je bilo lahko počistiti in težje uničiti. Npr. kopalnico ( z po tleh pogrnjenim časopisnim papirjem ), hodnik in kuhinjo z ležiščem.
Lahko pa mladega psa navadiš že od začetko na kletko, ter ga, ko je doma sam, daš v kletko. To je primerno tudi za potovanja in primere, ko pridejo kakšni prijatelji ki se bojijo psov. Seveda pa ga ne moreš zapreti za celo dopoldne v kletko!

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kje imate psa
4.10.2008 12:40:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nia30
Od četrtka dalje smo tudi mi ponosni lastniki malega višavčka.
Čestitam!
 
Zanima me kje imajo vaši psi svoj prostor (posteljo) oz. kje so, ko so sami?
Naš ima svojo posteljo v ograjeni shrambi, brez vrat,  v predsobi. Ponoči spi tam, čez dan pa, kjer mu paše(seveda pod pogojem, da je čist). Ko je sam doma, ima na razpolago samo hodnik s shrambo(kjer je postelja+hrana+voda+igrače) in kuhinjo, kjer je veliko dnevne svetlobe.

Pa še to - kakšne postelje imajo vaši psi?
Naš ima leseno košaro, v njej pa normalni vzglavnik, preoblečen seveda, in čez še njegovo brisačo.
 
Kaj mislite?
Lahk, da smrdi, če se v postelji zadržuje kdaj moker/vlažen. Drugače pa načeloma nima kaj smrdet. Preprosto povonjaj, pa boš videla, v čem je problem.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kje imate psa
4.10.2008 13:53:13   
soncece24
Moj mi trenutno greje noge pod mizo, ponoči pa spi v svoji postelji ob moji, oz. proti jutru zvit v klobčič ob meni na postelji. Ima pa še svojo posteljo na hodniku, ki ga ne zanima niti malo, ko je sam doma je najraje na kavču (kar drugače ne sme) ali pod klubsko mizico v dnevni.

Ležišče ima trenutno eno tako penasto, ampak nameravam kupiti tisto iz umetnega usnja, ki ga samo posesaš in pobrišeš, čez pa odejico, pa je.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kje imate psa
4.10.2008 18:57:57   
kajajaka
Žal je nimamo več....
Sicer pa je naša kokeršpanjelka imela svoj povšter in prevleke zanj, ki smo jih redno menjavali, občasno pa tudi povštr oprali.
Vonj ima pa vsak pes.
Če gre res za smrad, bi rekla, da je prej ovčka kriva... (sem mnenja, da je krzno del trupla in ga je potrebno zažgat)... In po moje je tvoj kuža podobnega mnenja. Živali velikokrat ne marajo krzna, ker jim smrdi in ga zato zaznamujejo s svojim vonjem - ga polulajo... Saj v hodniku nimate menda tako mrzlo, da bi potreboval kuža krzneno ležošče a ne?

Pa veliko veselja z malim navihancem!

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kje imate psa
4.10.2008 19:03:02   
Mišni
Naša višavka je povsod: na kavču, na postelji, mi ji pač vse dovolimo.

Sicer ima tudi svoje ležišče, že od začetka, poleg zakonske postelje. Je tisto plastično, notri je pa poovšter, ki sem ga sama naredila. Polnilo je narezana penasta guma, blago pa bombažno. Včasih gre tja spat, kakor ji paše.

Smrdka pa ja, včasih bolj, včasih manj. Ampak to se reče, da diši po kužkih.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kje imate psa
4.10.2008 20:15:07   
ta.nja
Tudi mi našemu buldogu vse dovolimo, spi tam kjer mu paše - najraje seveda na postelji. Ima pa tudi svojo posteljo - ležišče na kateri včasih spi.


Lp

_____________________________

Anejko bejko

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kje imate psa
4.10.2008 20:30:41   
Hope2
Joj, se bodo nekateri zgražali ob branju naših postovuser posted image user posted image

Naš višavko spi, kjer njemu najbolj paše tisti hip. Na kavču, v naši postelji, na svoji deki, na tepihu, na tleh, na čevljih (po možnosti z gobčkom v najbolj smrdljivihuser posted image ), če doseže naše cunje, jih zvleče na tla in zaspi na cunjah.... Prav pasje postelje nima, ima samo debelo deko in sicer mu jo damo tja, kjer je njegov najljubši kotiček oz kjer največkrat spi podnevi, eno deko pa ima še pred vrati spalnice ali pa ob naši postelji. Deko tudi mnogo lažje lahko opereš, kot pa pasje postelje.

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kje imate psa
5.10.2008 11:12:05   
Nia30
Hvala vsem za odgovore.
Za smrad je res kriva "ovcasta" postelja user posted image . Ko sem jo dala iz hodnika, tudi hodnik ni več smrdel. Ampak sem jo hitro vrnila nazaj, ker ima to posteljo zelo rad (prav vidi se kako v njej uživa user posted image ). Smo pa zdaj iz ene postelje prišli že na tri ležišča. V otroški sobi ima še eno staro blazino, v dnevni pa staro dekico. Drugače je pa tudi lahko povsod.


Lp
N.


(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kje imate psa
5.10.2008 20:39:29   
Anonimen
Naša ima v dnevni sobi en prostor, kjer ima svojo "posteljo". Ampak najrajš se pa zadržuje pod nogami, ravno sedaj mi jih prav fino greje user posted image !
Kadar je sama doma, ima na razpolago dnevno in predsobo, kuhinja in od tamalčka soba sta zaprti.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kje imate psa
6.10.2008 9:21:08   
frutka_
Naša labrička spi v tisti koašri iz umetne mase, ker je pletene vse pogrizla.user posted image  Noter ima pojštrček pa kakšne plišeke si noter zvleče.  Ko je sama je nikamor ne zapiramo. Itak spi.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kje imate psa
6.10.2008 13:37:09   
ursa30
najina Tara  spi v hodniku, ima plastično posteljico, notri ima pa "koutr" s prevleko in deko, ki jo perem enkrat na teden.
zadnje časa pa spi kar pri nama na postelji user posted image user posted image

čez dan, ko je toplo, pustim vrata od hodnika odprta, da gre lahko ven na vrt, ki je ograjen, kadar želi.
ponoči imava hodnik zaklenjen.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kje imate psa
7.10.2008 11:17:13   
LoCa
Atos ima plastično košaro z blazino in bombažno prevlekco ob moji postelji. spi pa čez dan pod kavčem, zvečer pa v košari, pod posteljo, zjutraj pa se po čudežu znajde pri meni :D. na kavč sme samo če ga povabim. ko me ni, je balkon zaprt. smrdi pa nikoli ne, razen če se v gnoj povalja, v takem primeru pa ga itak skopam.

< Sporočilo je popravil LoCa -- 7.10.2008 11:18:03 >

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kje imate psa
7.10.2008 17:21:06   
.Anonimna.
Naša ponoči spi na kavču. Čez dan je na svojem taki veliki pasji blazini (poušter), ko nas pa ni doma, ji pa njeno blazino nesemo dol v predsobo, kjer ima tudi hrano in vodo.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kje imate psa
7.10.2008 17:26:44   
ninachow
naša spi ob nogah na naši postelji, od jutra naprej p na kavču

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kje imate psa
22.10.2008 20:56:00   
Nikita***
Naša user posted image  leži in spi povsod, kjer ji paše. Ko je prišla k nama v blok, sva ji sicer pripravila lepo in udobno košaro, vendar... v njej ima shrambo, po domače "magic box". Vse, kar zapleni, si spravi v košaro, pa tudi igrače ima notri. Ne vem, če je vsega 5x spala v njej. Sicer pa rada spi (ali čez dan leži) na velikem plišastem srčku, pa na kavču, pa na postelji,... Ponoči načeloma ne spi pri nama, mogoče enkrat ali dvakrat na mesec. Čez dan je pa zelo rada na postelji - tam spi ali pa se igra.
Ko je sama, je ne zapirava nikamor. Spi kot topuser posted image  na svojem srčku.

< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 22.10.2008 20:57:19 >


_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu ninachow)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kje imate psa
11.10.2017 13:19:43   
chill
Mene pa zanima kje ste kaj kupovali pasje postelje. Kolegica pravi, da so tukaj naročili https://www.pasjastacuna.si/lezisce-za-psa ležišča naj bi bila kvalitetna in pravi, da je z njimi zadovoljna. Rada pa bi še od drugih zvedela kaj več kje ste jih kaj kupili....

Sem pa tudi zasledila, da bodo po novem (v začetku spomladi) začeli prodajati tudi v Ikeii razne stvari za male živali. user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kje imate psa
9.10.2018 9:15:50   
simoooona
Moja psička ima blazino z rjuho na hodniku. Giblje se prosto po hiši, včasih tudi tam kjer ne sme (beri kavč user posted image ),kdaj pa kdaj pa spi tudi z nama v postelji.

(odgovor članu chill)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?