dr. Štolta Domžale (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Pikca -> dr. Štolta Domžale (12.7.2006 8:09:47)

Živjo,
kar kakšno leto me ni bilo nič na forumih...
Ravno pa sem ugotovila, da sem spet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in evo - I am back! 

Izvedela pa sem tudi, da je moja ginekologinja na porodniški... nadomešča jo menda dr. Štolta (ZD Domžale), pa me zanima, če jo katera pozna in kako se vam kaj zdi.

Pozdravčki vsem srečkam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image],

Pikca





Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.7.2006 8:28:42)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Ženkica -> RE: dr. Štolta Domžale (12.7.2006 8:39:10)

Tudi moja G je dr. Vebrova iz Domžal ki se sedaj na porodniški. Sedaj jo nadomešča dr. Štolfa in jaz jo moram pohvalit. Zelo sem zadovoljna z njo; moram rečt, da je zelo pozorna do mene - kot do pacientke, lepo spremlja mojo nosečnost, skratka jaz jo moram pohvalt. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Je pa ena "rahla" nevščečnost; nadomeščanje traja le ob četrtkih in petkih od 16.00 do 19.00 ure, gužva pa je taka, da se ti kr zmeša; nazadnje sem bila tam kar 3 ure; ampak po mojem se splača potrpet; meni ni vseeno, kdo mi gleda v mednožje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in tam okrog.




sašaš -> RE: dr. Štolta Domžale (12.7.2006 8:50:03)

Oj!

Jaz imam tudi dr. Štolfa (v Lj.).  Sem zelo zadovoljna z njo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Preden sem imela namen zanosit, me je dala še posebej na pregled - za vsak slučaj. Na srečo! Odkrili so mi pregrado, operirali čez 1 mesec in potem sem zanosila v prvo.




Pikca -> RE: dr. Štolta Domžale (16.7.2006 9:51:50)

Thanx, sem že naročena pri dr. Štolfa 4. avgusta.




Stran: [1]