RE: umik blagovne znamke mother care (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


adriana_m -> RE: umik blagovne znamke mother care (21.7.2006 11:18:37)

Izgleda smo premajhen trg. ampak v emporiumu so bile nosecniske hlace pa prav klavrne. Znizane za 40% pa jih nisem hotla vzet bi se pocutila kot Pehta.





MALINČICA -> RE: umik blagovne znamke mother care (22.7.2006 22:37:49)

Moja prijeteljica dela v Emporiumu, pa je rekla, da ne bo več Mothercare-a zaradi tega, ker se je Magistrat International sportekel s Mothercare-om. In to je prišlo tako hitro, da so v slabem tednu izpraznili cel oddelek, vse!
Ostalo je še nekaj kapic in trakcev za na glavo, sem pogledala cene- mislim, halo?!?, meni je to absolutno predrago, da dam za čisto navadno bombažno kapico 3.000 sit?!
Se mi zdi, da ima H&M dosti boljše cene, pa tudi niti ni tako slaba kvaliteta. Sem za to, da se otroku kupijo boljši čevlji, kot pa zelo kvalitetne cunjice, samo da so bombažne, drugače pa jih itak še prehitro prerastejo! 




Urša -> RE: umik blagovne znamke mother care (28.7.2006 21:12:50)

Ful mi je žal Mothercare-a...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Čist vedno sem tam kaj našla-če ne cunjce, pa dudo al pa flaško...glede internetnega naročanja pa dvomim, da bi v SLO pošiljali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]