Pa kaj je zdej to? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


alenkapk -> Pa kaj je zdej to? (16.7.2006 12:02:39)

Evo, pred 14 dnevi smo fasal drugič zaporedoma antibiotik zaradi ušes (do tedaj ne). En teden je bil v varstvu, v petek je spet dobil to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] vročino. Ga je skuhal na skoraj 40, čist je bil revež zmahan, čez noč mu je vročina - do jutra padla. Popoldne smo bili že pri dr, kri je ok, urin tudi. Malo pordelo grlo, ušesa so bila še ok. Včeraj je imel še zjutraj 37,2, nato cel dan nič vročine. Danes zjutraj pa spet 37,4, zdej spi. Kaj hudiča se nam spet kuha?? Ma katera pametno razlago?




Anonimen -> RE: Pa kaj je zdej to? (16.7.2006 12:24:09)

ja ušesa so hudič! a je pojdu antibiotike do konca? drgač pa merkat saj tolk da nima recima po kopanju vode v ušesih, pa z mokro glavo ne spat hodit pa tak.




LORELAJ -> RE: Pa kaj je zdej to? (16.7.2006 13:35:45)

Pozdravljena! Tudi mi smo imeli te probleme, potem pa so mi svetovali eno rastlino, mi mu rečemo ušesnik, pri nas rase po zidih..., stisneš sok in ga daš v uho, mi smo se tako večkrat izognili zdravniku in antibiotikom. Ne pomaga pa vedno, če uloviš začetek vnetja je super. Jaz na moji vidim ker si vedno tiplje ušesk, ali pa toži da jo boli. Provaj, lahko da vam bo drugič pomagalo!




Anonimen -> RE: Pa kaj je zdej to? (16.7.2006 14:14:13)

Ja ta rastlina je super.Pomoje se ji reče natresk.




srki -> RE: Pa kaj je zdej to? (17.7.2006 7:11:12)

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ja ta rastlina je super.Pomoje se ji reče natresk.


Ja ****, imaš prav. tako se reče tej rastlini.

Drugače pa smo imeli tudi mi s temi ušesi stalne probleme. Komaj je pojaedel en antibiotik (do konca), čez tri dni pa spet vnetje. To se je potem ponavljalo vsak mesec, potem pa se je kar samo od sebe umirilo. Pred mesecem pa so mu odstranili tudi žrelico. 

Izogibaj se kakšnim prepihom, pa nosek pucat (če zna sam vn pihnit je to zelo veliko). 




Stran: [1]