RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


sašaš -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (31.8.2006 10:56:37)

Ojla! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jančika, a da si že tekla? Jaz si kaj takega niti slučajno ne morem privoščit, ker bi se po parih metrih polulala! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Meni že na sprehodu (daljšem) malo uhaja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] To me že ful jezi in malo tudi skrbi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Komaj čakam na pregled pri G, da vidim, kako je s tem.

Klaja, prido papajte, da bo pikica čimprej na 4ih kilcah! Pa srečno na operaciji! [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

V nedeljo greva z Elo sami v Bohinj - po očija, ko pride s Triglava. Upam, da bova "preživeli", saj drugače vsepovsod hodimo vsi trije in sva se čisto razvadili. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] V pon. pa šibamo na morje in zaenkrat kaže na lepo vreme![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]







tanja981 -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (31.8.2006 16:32:50)

dan babike!

klaja: pridno papcajte da bo vajina pikica čim prej na 4 kilcah pol pa le fajn opravita!

jančika: uf madona. Jz tut komaj čakam da grem na rolerje da se mi moja rita malo dvigne. Tk visi ko en prazn žakelj. Pa tut da bom lahko začela delat poštene trebušnjake. Ampak kaj ko se mi po vsaki malce večji obremenitvi pojavi krvavitev. Sem na pregledu vprašala če je kaj nevarnega pa je rekla da je normalno in da pač ko se bo to nardilo naj neham, počakam da bo spet vse ok in poskusim znova (ker se mi še menda celi vse znotraj...). Pa saj ni to kaka močna krvavitev... pač malo sveže krvi... očitno mi daje telo vedet da še ni čisto v formi.
Drugače pa se mi je telo full spremenilo. Sicer mam še cca 4kg plusa, ampak da bi stare hlače lahko oblekla - no o tem lahko kr sanjam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No počasi bo pa že.

aja a ma kera pameten nasvet: mi namreč pač še vedno kr polivamo... Pa me zanima če mi kako mleko kera priporoča. Zdaj smo na aptamil1 in drugače nimamo težav. Zapira ga ne, šraufa tut ne... Sem hotla preklopit na kero gostejše (ala novalac za povečano polivanje) pa sta mi ga dve kolegici odsvetovali ker je njuna sončka zaprlo in je blo še večje sranje... Kaka pametna ideja?

pa še eno vprašanje glede ad3 kapljic. Jz ne vem a bi jih že začela dajat al ne? Malo se bojim ttih krčekov ko so kr pogosti spremljevalec teh arcnij?

Nč grem še malo za fax kaj pogledat preden da bo ura cajt in bo šišmiš spet lačkan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pearl -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (1.9.2006 10:55:07)

Tanja 981, meni se zdi da AD3 niso imeli nekega hudega vpliva na krče, sicer sem jih res dala kratek čas, pa še svetovali so mi, da postopoma začnem povečevati dozo, začela sem s 3 kaplicami, njena doza pa bo 6 kapljic. Sedaj smo jih začasno ukinili, ker ima naša pupa nepojasnjeno drisko. Sicer dvomim, da od AD3. Lefaxin kapljice pa krče, vsaj naši so, precej umilile, pa tudi te bom morala očitno dati začasno vstran, ker driska, kljub samemu dojenju, še kar traja.




KaMa -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (1.9.2006 11:46:07)

Kak pa veste, kdaj je driska? Ela kaka bolj redko, ampak so mi rekli, da je kakec gostote grahove juhe normalen kakec dojenega otroka...
Kapljice ad3 dajemo, pa se ne vem, ce ma kaj vec krckov zaradi tega (ker tud prej nisem vedla, od cesa jo mantra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) ne upam pa nehat, ker ela tak hitro raste.

danes je taki lepi soncek, greva ven malo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!
lepo bodite!




kapesanta -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (1.9.2006 21:54:53)

Rok je pa mel krčeke po AD3 kapljicah, ker sem jih dajala popoldne, potem mi je pa zdravnica na sistematskem povedala, da jih naj dajam k prvem podoju ko vstanemo in zdaj čisto brez problemov prenaša - pri nas svetujejo da se začne z eno kapljico in vsak teden dodaja po eno.
Tanja mi polivamo že od vsega začetka, tudi če se pol ure nosimo in po N kupčkih, potem ko ga dam ležat še vedno poliva - zdravnica pravi, da pač še nima dost razvite mišice zapiralke...




Jančika_ -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (2.9.2006 21:53:23)

Naš tavečji je imel po AD3 svinjske krče. Sva z možem prav poskuse delala, ker jih sicer sploh ni imel, tako da sva lahko prav očitno videla, da je tulil od bolečin samo tisti dan, ko je dobil kapljice (oz. kapljico, ker sva mu dajala samo po eno). Če mu jih nisva dala, je bilo pa vse OK. Zato sva v Avstriji kupila Oleovit, ki mu ni povzročal krčev.

Tako da sem pediatrinji povedala, da bomo tudi Kajetanu dajali Oleovit, pa je rekla OK. Moja najboljša prijateljica, ki ima pupo, ki je 14 dni starejša od Kajetana, ima z AD3 čisto isto izkušnjo kot mi pri Vasji - sta z možem prav tako delala poskuse in videla, da tamalo kar lomi od kapljic, drugače je pa čisto pohlevna...
Več se mi pa ne da pisati, sem tečna ko sam vrag, ker imam spet vnetje ušesa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . In to zdaj, ko gremo drug teden na morje. Upam, da bom do četrtka že dobra.




Naty*Taja -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (2.9.2006 22:24:46)

Evo še mene malo. Sej vas redno berem, sam pišem ne, ker se mi ne da, al pa raje kej za diplomo prištimam. No mi smo po novem sami doma že od srede - je šel ati po dolgem času v službo. Pa nam kr laufa. Je tavelik že kr dost samostojen. Problem je edino spanje, ker drug drugega budita. Zato sva midve s tamalo  v dnevni, onadva pa v spalnici. Bomo zaenkrat tako prakticirali, dok bo tamalo zvijalo, ker je takrat ne morem utišat, pol se pa tavelik zbudi in joka.... Pestro v glavnem!
Mi smo pa tele AD3 kapljice kr stran dali. Je tavečjega po eni sami tak lamalo, kot pravi Jančika, pa sem kr nehala. Pa tudi zdej pri tamali mislim, da jih bomo privoščili kanti za smeti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Nekje je celo en zdravnik rekel, da kaj hudiča pediatri še kr posiljujejo s temi kapljicami - to so včasih rabli otroci , ki so bili rahitični, ne pa naši zdej, ki so po večini tako močni, da ti že prvi dan glavco dviguje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ja to je ena pravla, ko so mogli malega na urgenco peljat, ker ni več dihal in so mu tam odkrili preveliko vsebnost, mislim da kalija. In to je dobil zaradi teh kapljic!Ne vem no, kaj pa če je lahko pri naši tudi kej narobe, ko je imela to gosto kri.
Jančika a ti greš pa še na morje? Kam pa greste? Me pa prav zanima, kako vam bo laufalo! A boš kej poročala?
Vidim,da že vse pridno skrbite za povrnitev stare linije! Pridne, da imate voljo. Jaz sem si pa ravno danes nabavila tiste vaje Pilates, al neki takega. niti točno ne vem, kako se reče. Vem pa da je to najbolj ziher da bo pomagalo, kot pa kake čudežne diete in naprave, pa hlače za celulit dol spravljat...
Bom preštudirala in upam, da čimprej začela... Mi malo časa zmanjkuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Zjutraj itak ni šans, ker se oba zbudita, pa je treba ju oblečt, pa nahranit..
Zvečer pa padem koma v postlo, takoj ko mala zaspi, ker vprašanje, do kdaj njeno spanje traja...
No dost za danes, grem zdej spat!
Imejte se skrajno lepo in čao.




Jančika_ -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (2.9.2006 22:34:51)

Oh jej, še kr se vlačim tule, namesto da bi šla spat. To pa zato, ker moram prej še cote obesit, pa kr odlagam in odlagam...

Naty-Taja, v Premanturo gremo za 4 dni. Zgoraj omenjena prijateljica je dol s familijo, pa jih gremo malo pogledat. Bomo šli v apartma. Prav veselim se, ker letos sploh nismo bili še nič na dopustu. Najbolj me pa zanima, kako bomo vse spakirali v avto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ker voziček zasede cel prtljažnik, ob obeh avtosedežih pa zadaj tudi ni prostora. Pa še prenosno posteljico za Vasjo moramo nekam dat (spi samo sam, pri naju noče).

Zdej grem pa res cote obesit pa spat.




pearl -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (2.9.2006 23:49:35)

Odgovor Ka-Mi, da je driska vemo, ker ko se sprdne, če je odvita in je po hranjenju, se ji 2 x kar ulije, sicer zlato rjave barve, ampak tekoče, celo zelo vodeno, pa se ne polula zraven. Boga reva, če se pokaka v pleničko in je takoj ne previjem oz. se vmes še hraniva, je pokakana skoraj do glave. Kaka približno 5 x na dan.
Sva bili že dvakrat pri pediatru in sva drekec pokazali. Sicer se normalno redi in raste, nima vročine in je kar živahna, je pediater rekel, da me naj ne skrbi, če pa se do ponedeljka ne bo umirilo, pa naj prideva nazaj, da jo da na nadaljne preiskave, ker je lahko prisotna alegija na kakšno hrano. Sumila sem že celega vraga od tega, da je njene ročice kdo ukužil, ker ji vsi delajo za rokico buci, buci, naša pa si ko je lačna v usta stlači celo pešico, od hrane pa je sedaj še na seznamu samo banana in čaj za dojenje. Sicer se mi zdi, da se drekec že gosti, sem pila borovničev čaj in mlatim prepečenec.
Zaradi tega našega nesrečnega drekca je pediater ukinil začasno AD3 kapljice.
Ko jih bo potrebno ponovno dajati, ga bom prosila, za kakšne druge. Baje obstajajo v Avstriji neke boljše, pa tudi Hrvati imajo od Plive neke boljši, ki se pri nas dobijo samo občasno.
Predlagam, da že bolj izkušene napravite seznam, katere kapljice imajo manj krčkov od AD3.

Lep pozdrav.




Naty*Taja -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (3.9.2006 6:27:02)

Pearl - a veš kaj so moji dali na pediatriji, ko je redko kakala?- Korenčkov sok! Ja, tudi jaz sem misla, da se hecajo, ko so rekli, da ga bo dobila, dokler nisem ob njeni postlci vidla flašo z ostanki tega sokca!Posusi.




Jančika_ -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (3.9.2006 10:12:39)

Pearl, v Avstriji se dobi Oleovit D3 (dobiš brez recepta, stanejo nekje 2€), na Hrvaškem pa Plivit D3.

Pa še o driski - fantek moje znanke je imel dolgo takšen kakec, pa so ji skoz govorili, da  je to normalno, ker je dojen itd itd, nakar se je pikec začel tresti (takrat je imel dva meseca) in je padel v komo! Zaradi nenehne driske se mu je porušilo ravnovesje elektrolitov in je bil nekaj dni v komi in dva meseca na pediatrični. Potem so končno ugotovili, da gre za alergijo na mleko. Na srečo je zdaj vse vredu z njim (star je eno leto). Nočem te strašiti, ampak če bo to trajalo zelo dolgo, je res lahko nevarno.




klaja -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (3.9.2006 11:41:22)

Hvala za vzpodbudo, se trudimo da bomo čim prej na štirih kilah in da čim prej rešimo preobremenjenega srčeka.



Pri nas pa imamo težave s trdim blatom. Celo noč se je zvijala in kakala, pa ji ni in ni uspelo. Zjutraj niti jest ni mogla, tako je tiščala. Opazla sem tudi malo krvi na plenički. Pa smo ji skuhali čaj od kamilice in kumine in je bilo boljše, se je krepko pokakala in zatem zmazala vse kar je bilo v flaški, zdaj pa spi kot polhec.
Včeraj smo ji tudi prvič dali Aptamil, ker meni zmanjkuje mlekeca, zraven pa še dobi dodatke, pol pa ni čudno, da jo je zaprlo.

Glede Ad kapljic, pa tudi mi delamo poskuse. Nismo še čist sigurni, ali jo zvija po tem ali ne. Ko sma bili v LJ na pediatriji, ni dobivala kapljic. Jaz pa sem tudi pozabila vprašat, kaj menijo o tem, zdaj pa ne vem kaj narediti. Sestrična mi je rekla, da jih je ona vsak dan v pomivalno korito vlivala in tako je končala s tem in tamale ni mučla s tem.

Grem sedaj pripravljat hrano, ker se bo počasi zbudla!




Azzurra -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (3.9.2006 22:00:55)

Me je skoraj malo strah napisat, ker se bojim, da se bo situacija obrnila (tok tok tok, trkam po lesu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])...ampak...naš fant nima krčev, niti tako, niti po AD3, hrani se lepo, kaka lepo, se smeje, se smeje z zvokom, se "pogovarja" z igračo, danes ponoči je spal 7 ur v kosu, zjutraj smo vstali, pojedli in šli v Lipico, v avtu je ves čas spal, v vozičku je malo kinkal, malo gledal naokoli, na eni klopci v parku je pojedel svoje kosilo, nato smo šli še na Kozino, da še midva pojeva, je bila gužva in kar kažin, Liam pa je bil ves čas priden ko bubica, je ležal in gledal in ni ga bilo niti slišat, prejšnji teden na pikniku glih tako, pet ur je poslušal, gledal, bil priden, da so ga ljudje hodili gledat n spraševat, kje še delajo tako pridne otroke...skratka fant kot po naročilu. Nasploh je skoraj vedno tak. Ko kdaj kaj več pojoče, je pri nas takoj izredno stanje, ker tega res skoraj ne poznamo.
Seveda pa vem, da se lahko zgodi, da bodo tudi slabši dnevi. Tako pravi moj oče: VSEGA BO.
Samo še da ugotovim, kako se menja ta slikica od veverice v mojem profilu, pa bom dala gor njegovo slikco, ker poleg tega, da je priden je tudi zelo lep.

Edina stvar, ki me žalosti od vsega začetka je ta, da ga ne morem (ali ne znam ali....koliko je bilo teh ALI, ko sva se vrnila iz porodnišnice, in koliko solz....za se zmešat) polno dojit, ampak mu moram dodajat adaptirano mleko, enkrat več, drugič manj, vendar skoraj vedno.
Nikjer ni perfektno, ne? Ampak kaj čmo, važno, da so tej naši čmrlji zdravi!





pearl -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (4.9.2006 0:15:03)

 
odgovor Jančiki
Je ta fantek imel alergijo na mamino mleko ali kravje mleko, če ga je mati uživala.
To me pa zdaj že skrbi, čeprav je blato že malo bolj gosto, bom videla, kaj bo jutri, drugače je res bolje da grava nazaj k pediatru.





Jančika_ -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (4.9.2006 7:59:48)

Pearl, imel je alergijo na kravje mleko, ki ga je uživala mama. Saj mi je žal, če sem te prestrašila. Samo včasih je treba biti malo tečen pri zdravniku zgleda. Boljše zatežiti stokrat preveč kot enkrat premalo. 




Alisa -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (4.9.2006 19:43:47)

Pozdrav vsem,
no končno sva tudi midva iz Anžetom doma. V torek 29.8, sem šla do pediatra ker je imel mali zamašen nosek in na ličkih neke spuščaje, sem mislila da bomo dobil ene kapljice pa eno kremo pa gremo domov. Klinac!
Dobila sva napotnico za Pediatrično bolnico![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Tko da sva bila 2 dni tam, ker so mislili da je alergija na mleko in jajca. Vendar so testi pokazali da ni to. Nakar naju premestijo na Dermatološko kliniko (za otroke je zdaj pod gradom Ljubljanskim, prejt nisem vedla) in tam so naju obdržali. Vzeli so mu bris ličk, kjer je mel vnete in nato se je začelo zdravljenje.
3x obkladki z fiziološko raztopino in nato kremico. Tko da zdaj smo spet lepi!
Smo pa zvedl po brisu, da je nekje staknil neko bakterijo. Ker je imel na obrazeku(na ličkih) male mozolčke in si je to on mal skremplav mu je potem prišlo do bakterijske okužbe! Tko da je moj doma vse preprav cote in plišaste igrače smo moral dat za 2 dni v hladilnik (baje se s tem uničijo pršice). To so mi na Dermatološki povedal.
Bom dala ene 2 slikice v album, da vidite mojega božčka.
Drugač smo uredu. V bolnici pa sva dobila tudi neki ritem. Čez dan je še kar na 2 ure, tam do 17h potem pa ob 18,19 in 20h potem pa spi do 5h zjutraj.
Bomo vidl če bo dons tud tko.
Sem pa jaz zdaj ukinila vse kaplice in čaj proti krčem, ker je bilo čez nekaj časa sm slabše. Tko da ne boste verjele krči so zaenkrat šli.
AD3 kapljice pa tud dajem in zaenkrat je vse ok.

Klaja zate in za tvojo miško pa držim pesti da bo vse ok.
No to bo vse zaenkrat,
pridne bodite!




miši -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (4.9.2006 22:56:30)

pozdravljene julijke
sicer sem avgustvoka, ki je rodila 3 tedne prezgodaj (23.7.) pa vas malo prebiram. Naša Ajda je včeraj dopolnila 6 tednov, se lepo redi, veliko poliva, ponoči je kar pridna, čez dan pa je kar veselo. krče imamo zvečer kako uro,dve, potem "pade dol" in spi 5 do 6 ur.
zadnje dni imamo malo težave z zaprtjem, malce sumim da od Novalaca proti polivanju (smo dali 3x), sedaj ji dam Aptamil 1x do 2x na dan, ostalo je moje mleko...no pa je danes spet zaprta. pojedla nisem nič takega oz. vsaj mislim da ne. veliko prdi in joka zraven. sicer je vedno kakala 2x do 3x na dan, sedaj pa kot bi odrezal.
klaja, kako si pripravila ta čaj? koliko žličk česa?

moram povedat, da po AD3 je imela orenk krče (ko smo šli na 2 kapljici), tako da bomo zdaj malce ustavili s tem, jo imamo malce na sončku, tako da ni tako kritično te kapjice jemati. večina punc je s tem začela po 3 mesecu, ko so krči minili.

pozdravčki za vse!




klaja -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (5.9.2006 18:15:41)

Miši - jaz sem ji ta čaj naredila po občutku, žličko kamilic in pol žličke kumine na 2 dc vode.  Tako mi je svetovala svakinja. Sicer se ji je zdaj stanje popravilo in že lahko kaka, tudi krvi več ne opazim v blatu, je pa te dni nekoliko manj lulala. Pa se mi zdi da bo boljše.
Zdaj pa že res več ne vem, kaj in kako. Začela je bruhat po vsakem obroku, sem najprej mislila, da je od bebe čaja, pa se je danes izkazalo, da je od Aptamila. Kar v loku je bruhnila. Bomo sedaj probali kaj drugega. Skoraj ne bi smelo biti od dodatkov, ki jih dajemo, saj jih je v bolnici lepo sprejela. Pa danes ima grozne krče, sem ji namreč zjutraj dala Ad 3 kapljice, jih bom jutri dala manj, pa bom videla kaj bo!?
Danes sma imeli že 3. pregled za sluh in tokrat nama je uspelo da je bila pri miru in je zdravnik rekel da je vse ok.




miši -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (5.9.2006 20:57:46)

ojla klaja
jaz sem ji naredila samo janežev čaj pa bi blo verjetno pametno,če bi ji še kumino dala zraven. bom poskusla. še vedno nič ni kakala, se pa ful napenja pa nič, prdi pa kar veliko. a si ti čaj kaj sladkala? menda sladek čaj tudi požene, sem prebirala po forumu. jaz sem prepričana, da jo je zaprl Aptamil, danes se trudim, da poje samo moje mleko (še črpam). Dodatek bo prej al slej treba dati, sem prebirala forum, Hippovo hrano tudi kar pohvalijo. morda bomo to poskusli. naša tudi veliko poliva, v loku je bruhnila že večkrat, to je menda kar normalno, mogoče pa vaši Aptamilov okus ne odgovarja. ad3 krči so se pri nas začeli, ko smo začeli z dvema kajicama, pri eni ni blo nič krčev.
ti želim mirno noč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




klaja -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (5.9.2006 21:21:35)

Ja mi je patronažna rekla, da naj sladkam čaj. Pa baje ga priporočajo zjutraj pol ure pred obrokom, naj bi tudi pomagalo. Julija je komaj drugi dan začela kakat. Ena mi je tudi svetovala, da naj ji z vatirano palčko namočeno v olivno olje malo namažem ritko in tudi naj probam nekoliko odznotraj.
Zdaj redno kaka, ampak je blato ful zeleno. Očitno bomo mogli zdravnika obiskat, če ne bo bolje.




Alisa -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (6.9.2006 16:11:16)

Punce kako vi dajete te kapljice Ad3. Meni je rekla pediatrinja da naj tisti dan začnem z 1 kapljico, naslednji dan 2 in tako vsak dan 1 kapljico več dokler ne pridemo do 7 kapljic. In jaz mu zdaj dajem 7 kapljic že kar 1 teden pa je ok. zaenkrat.
Je pa včeraj zvečer revček tak jokcal 3 ure skupaj, da em že čist obupala. Sploh nisem več vedela kaj naj naredim. Jest ni hotu, čaja tud ne, dude ne, na roki ne, preoblekla sem ga, slekla pajac ker je bil od joka čist vroč pa ni čist nč pomagal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Potem pa je kar naenkrat zaspal, očitno so ga krči čist zdelal.
Sva pa ličke pozdravla tko da ma zdaj spet lepo kožico, se mi je revček kar smiliu ko je imel čist žareča lička.
A je katera že dobila bone od DM, jaz sem jih včeraj. Notr je par stvari na katere imaš popust. Npr; plenice, mleko, prašek, frutki, kremice itd.
LP,
Alisa




miši -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (6.9.2006 22:45:40)

klaja, naša Ajda se je končno pokakala, smo ji dali malo laktoze v čajček in je delovalo, uh obilno je blo, ji je odleglo, meni pa tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
alisa, moja tašča je farmacevtka in mi je svetovala naj dozo kapljic povečujem na 4 dni. ker je bilo že pri 2 kapljicah precej mučno, sem jih ukinila za en čas (imamo še težave z zaprtjem), bom pomalem dodajala po eno, potem ko dopolni 3 mesece pa spet več. smo pa kar zunaj na sončku, tako da ni panike...
pozdravčki za vse!




Jančika_ -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (6.9.2006 23:21:10)

Alisa, sem pogledala slikice - joj, kako je bil bogi tvoj mišek.

Mi gremo jutri za 4 dni na morje, pa še zdaj ne vem,kako se bomo spakirali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Dva avtosedeža; voziček zasede cel prtljažnik; prenosno posteljico za Vasjo bomo privezali na streho, ostalo bomo stiščali med gube vozička in zadaj tamalima dvema pod noge. Nekak bo že, glavno, da gremo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




klaja -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (8.9.2006 23:01:39)

No Julija je tudi pričela pridno kakati, vendar je včeraj imela tako zeleno blato, da sem se krepko prestrašila in sma šli naravnost k zdravniku. Tudi z lulanjem je imela težave, pa se je pri tehtanju sestri krepko polulala. Glede zelenega blata pa je zdravnik rekel, da je to čist normalno, da nastane zaradi menjave hrane oz. zaradi te mlečne bakterije. Rekel mi je tudi, da njeno črevesje deluje počasneje že zaradi Downowega sindroma, pa nisem vedela ali misli resno ali ne, ker mi je prejšnjič tudi eno tako rekel, češ da ti otroci počasneje zehajo. Pa jaz nisem takoj skapirala, da se heca, kje pa je že videl koga, ki bi hitro zehal?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Danes imamo že celo drisko. Nikakor pa danes ni imela interesa, da bi jedla, z vsemi štirimi se je branila, pa da o dnevnem spanju sploh ne govorim. Vsak dan nas nekaj muči. Danes je jedla na obroke, opoldne je pojedla 50 ml, čez pol ure je bila spet lačna in je zmazala 60 in čez eno uro je spet cmokala, vendar takrat ni pojedla več kot 15. Potem pa ji je le uspelo zaspat. Še sreča, ker nisem vedla več če njo kaj muči ali je že z mano kaj narobe.

Dovolj bo mojega nakladanja, lepo se imejte!




Alisa -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (9.9.2006 12:58:58)

Joj Klaja tud moj je včeraj tud kar nekaj driskal. Se pripravim da bova jedla pa parkrat potegne pa zaspi in ga dam v košek spi pol ure in spet joka. Pa se spet pripravim da bo jedu in spet vseskupi nč. In to cel dan, zvečer sem pa spunpala s črpalko mleko vn in sem ga nafutrala po steklenički pa je pojedu 150ml groza, in nato zaspal do 5h zjutraj. Lahko da je kaj luna vplivala na njih.

Kaj se bo še vse dogajalo našim sončkom. Ko bo konc teh krckov bodo pa zobeki, pa buske, .....
Saj smo vsi to dal cez,
Lep vikend




Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>