poročna frizura - težka odločitev!!! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


malecka_mateja -> poročna frizura - težka odločitev!!! (19.7.2006 17:43:12)

poročim se čez dva meseca in me še najbolj mantra frizura?ma katera kak nasvet?kako ste se ve odločle?so kakšne slike na netu ker jaz nič ne najdem?imam dolge lase!čisto sem že obupala!vsi pravijo kaj mi bo pasalo odvisno od počutja ampak jaz res nevem nebi rada mela spuščenih ker to lahko imam vsak dan!
prosim če mi lahko kako pomagate s kakšnimi linki od slik ali nasvetom.
hvala




gaja* -> RE: težka odločitev!!! (19.7.2006 18:03:36)

sem mal hitra, pa kaj pol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] čestitke za poroko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Kaj pa če bi šla k frizerju, pa ti on/a kaj predlaga. Nesi zraven sliko obleke, da bo imel mal več predstave, kaj bi pasalo zraven. Ponavadi imajo fajn ideje...




total -> RE: težka odločitev!!! (19.7.2006 18:31:43)

Itak,da morš frizerju,ti bo znal najbolj svetovat,poveš tudi kakšno obleko boš mela pa bo odločitev padla.Je pa res da današnje neveste so čist preproste in men je to ful všeč,če praviš da maš dolge lase,naj ti  frizer naredi velike kodre,mal spne,kakšen dodatek not al pa kronice pa je,pa srečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




lu155 -> RE: težka odločitev!!! (19.7.2006 21:01:30)

moja sestra se je poročila...imela je zelo preprosto a lepo frizuro
imela je nekaj kodrov drugače pa lase pripete na vrhu tako da so se kodri vihali izpod špange..meni je bilo zelo všeč




lumpy -> RE: težka odločitev!!! (28.7.2006 14:47:48)

Ma ne se sekirat, dobri frizerji to vse uredijo.

Tudi jaz sem imela takrat še dolge lase, ampak po dveh probah in 4 urah urejanja frizure na poročni dan sem bila kot princeska, ne po mojih besedah ampak besedah svatov , ki so ves čas občudovali mojo frizuro in tudi sama sem se počutila fantastično, sem jo še 2 dni potem nosila , mi je zdržala pa še bi mi, če ne bi me že glava srbela od švica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Tako da pot pod noge, pa k frizerju, ne kompliciraj, prepusti se mu, je pa res da pojdi k frizerju ki najbolj pozna tvoj las, sama imam namreč take lase da jih drugemu frizerju sploh ne pustim pogledati kaj šele urejati ( hi, hi...)




Anonimen -> RE: težka odločitev!!! (28.7.2006 14:57:20)

jst sem šla ene 3 dni pred poroko k frizerju, k me je mal postrigel (lase sem imela še vedno do sredine hrbta), na dan poroke sem si pa samo lepo glavo umila in sfenala, mal polikala in je blo...čist preprosta frizura. pa mi je blo še najlepše.




kapica -> RE: težka odločitev!!! (28.7.2006 18:37:11)

Jaz imam tudi dolge lase in mi je frizerka spela lase gor. Elegantna frizura, na par mestih je nekaj kodrckov ven gledalo, res lepo. Pa drzalo mi je tudi se dva dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




* Mateja * -> RE: poročna frizura - težka odločitev!!! (30.7.2006 16:46:01)

Jaz sem imela tud kar dolge lase in mi je frizerka dodala še lasni vložek in mal navila na figaro, mal na krtačo, vse spela in sem bla super. Me je pa štimala ene 3-4 ure, nismo pa imele nobene vaje prej, tko kot vidiš na Bridezillas.




Stran: [1]