andrejaz -> RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 (18.4.2007 23:04:52)
|
Pozdravljene punce Spet imam malo problemov s prenosnikom – če bo kakšna črka v preveč ali pa bo manjkala je kriv računalnik- vsake toliko ga začne skračkat- vzrok: enkrat je dobil malo soka. Naša Sara je še vedno po starem – plazit se še ne zna, kotali se tudi še ne, obračat se tudi več noče,… najraje sedi, no ležat sploh noče razen za spanje. Kmalu bo 4 zobek – se že vidi na dlesni. Imamo pa sedaj malo problemov z Markom – je postal prav trmast in malo ljubosumen na Saro, pa prej ni bil. Ne vem kaj mu je zadnje čase. Včeraj je na primer kar naenkrat pljunil Alvina od Stuhice. Čestitke vsem za zobke, pa plazenja, pa za mesečnice… Stuhica – čestitke za tvojga dragega. Kako sem ponosna ko osebno poznam državnega prvaka. Se pa najavim na en koktejl. Jaz ne bi mogla otroka pustit za 14 dni – mogoče ko bi bil večji. Bambina – dej kakšno slikco gor da vidimo kako se tvoja vozi v vozičku na trebuhu. To mora biti zanimiov za videt Lampica – Sara se doji, tako da ji ne dajem posebej nič mleka. Dobi ga v mlevčnih kašicah – kupujem pa take, ki se zmešajo samo z vodo.Doji pa se zjutraj, zvečer in še čez dan 1-2 krat, pa ponoči ponavdi 1x. Ima pa dojenje tudi namesto pijače, saj noče nič piti Todi – čestitke za izpit Hrana - jaz ji miksam hrano ampak tko bolj na grobo, ali pa pretlačim z vilicami. Tudi naša Sara ima rada skorjo od pizze Dohodnina pa čaka na kupu – mogoče jutri pride na vrvsto Lp
|
|
|
|