miši -> RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 (28.6.2007 23:59:19)
|
juhu punce zdaj se vam pa že moram javit,da ne boste mislile,da sem izginila :-) namreč, pri nas je tako živahno in non stop akcija,da tudi minutke časa nimam čez dan,da bi kaj naredila. Ajda je skos naokoli, jo lovim,šibam za njo, vstaja, puza v šprintu, leze povsod, dela akrobacije, vse kar primem v roke hoče imeti, zadnjič sem jo dala kar v stol stoje zraven pulta in sva skupaj čistili solato. ni šlo drugače. S fizioterapijo počasi zaključujeva, odlično napreduje, sem prav vesela, vsekakor nam je nevrofizioterapevtka odprla oči in tam smo se vsi veliko veliko naučili o samem razvoju otroka. zobkov je še vedno 6, 7 in 8 bosta vsak čas prebila, jo kar orenk matra. Papamo res skoraj vse, miksam zelo malo, večinoma že lepo papa v koščkih, tudi ločeno, da razloči med mesom,zelenjavo..flašo imava samo še zjutraj in zvečer. Spanje pa je pri nas še vedno nujno zlo, čez dan zelo zelo malo, zvečer pa rabimo vsaj eno uro,da se pupa umiri in zaspi. Na morju smo uživali a je bilo prevroče, tako da smo prišli prej domov. je pa tako navudšena nad vodo,da skoraj vsak dan čofotamo v bazenčku. bomo še šli za kak podaljšan vikend. Todi in pikica, čestitke za podaljšanje, jaz sem tudi doma do konca septembra. fino ane.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pikica, veselo in nepozabno praznovanje vam želim, mislim,da smo mi takoj kmalu za vami. Huanita, jutri je nov dan in za njim spet nov in nov, še dobro,da vam otroci izvabijo nasmeh na lice in da za trenutek pozabite na žalosten dogodek. iskreno sožalje. čestitke tudi za izgubljene kilograme, upam,da ne bodo prišli vsi nazaj tudi v 90 dneh (ponavadi se vrnejo hitreje). glede prehrane, kar sem že enkrat pisala, upam,da ste prebrale članek v prejšnjem Mojem Malčku, sem rekla,da se bo počasi vedno več začelo pisati o tem.... imejte se fajn, šibam, mam še goro perila... drugič pripopam fotke čawčaw
|
|
|
|