povecanje plodnosti (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


Copatka -> povecanje plodnosti (25.7.2006 13:50:30)

Zdravi vsem!  se mi zdi, da bom odprla ze veckrat prežvečeno temo, ampak jaz vseeno ne najdem nič konkretnega in se bom kar opogumila: sigurno, zagotovo, 100%, valda (!) da obstajajo kaksni "receptni", ki naredijo zensko bolj blodno, ki pospesijo zanositev, ki , ki....  vem, vem, vse skupaj se slisi zelo "tehnicno" in neromanticno, ampak jaz si ne morem pomagat, da ne bi brskala in iskala. sem slisala za cajcek smrdljivke, pa za medek. potem se pa ze pocasi konca. kaj hudirja bi clovek se lahko naredil , da ni potrebno takoj teh tablet ( a la klomifen) zacet papcat???!!! domaca lekarna, kaksne fore, kaj, o kaj (-: bi tole mojo ovulacijo pospešilo, pa kislost noznice optimiziralo in moj organizem uravnovesilo????
pomagajte! in me "nafilajte" s kaksnimi recepti, pa tudi če si jih na mestu zmislte, samo da bo pomagalo!

hvala vsem za domišljijo,
copatka


vse mi lahko napisete, sam tega ne, naj se umirim in umiru z najdrazjim uzivam, ker to že vem!





KIRA -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 13:58:37)

kaj pa če ni pri teb problem? daj tvojmu 1/2 ure pred seksom kavo pit. ugodno vpliva na semenčice. so pol hitrejše.




Anonimen -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 13:59:49)

Refleksna terapija stopal. Jaz sem bila kar malo presenečena nad njenimi rezultati. Naslednja stvar so neke homeopatske tablete iz Avstrije. Ja, nažalost so tablete, ampak sama zelišča. Uporabljajo jih samo homeopati. Naj bi ti uravnovesilo hormone, povečalo prekrvavitev maternice in še, pa še. Ker pa so to vse naravne poti, moraš čakati, ker šele po nekaj mesecih deluje. Vse te kemične stvari, pa dajo takojšen učinek





Copatka -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 14:10:12)

IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

kaj pa če ni pri teb problem? daj tvojmu 1/2 ure pred seksom kavo pit. ugodno vpliva na semenčice. so pol hitrejše.


a si predstavljaš-  sčasoma razvije refleks - zavoha kavo, pomisli na seks!groza, kako se bo zjutraj v službi ob jatranji kavici počutil, he he!!!

evo, saj sem vedela, da obstajajo fore, samo na googlo se jih pač ne najde?  a ima kakšna kakega dobrega homeopata številko?




KIRA -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 14:15:05)

nima samo kava kofeina. lahko daš tud pepsi, pa še zaspan ne bo, pa bosta lahko delj časa [sm=sloncek.gif].
ne bo nobenga refleksa razvil si lahko ziher. najbrž bo postal čist horny, ko bo zavohu kavo, ker bo to povezu s seksom. za moške je vse afrodiziak, kar jih SPOMINJA na seks. naprej gre samo od sebe.
kako dolgo pa že poskušata? sta že hodila na pregled? - s tem mislim rečt, morda pa ni fizično, lahko da je psiha. stres. ali pa da si preveč želiš dojenčka tud to je možno.




x_srečka_x -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 14:18:49)

Mislim da je še en čaj samo ne vem kako se mu reče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Copatka -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 15:05:58)

ja, saj, to sem mislila - dabo vsakič, ko bo kavo zavohil, pomislil na seks! malo heca...
čez eno leto se že trudiva, pa nič.. sem enkrat samkrat vmes jedla klomofen, pa sem imela veliko stranskih učinkov in od takrat naprej nimam več normalne menstre in sploh je vse čudno... pa bom rajši še malo naravo izkoristila, pa se grozno malo najde na netu raznih nasvetov. na raziskave še nisem šla, ker moja gin pravi, naj ne kompliciram. zdej moram na primer počakat, da mine dopust, ker "na dopustu se čudeži dogajajo".
vem, da pri meni predvsem psiha deluje (želja, stres v službi itd.), ampak si mislim, da bo v obratni smeri tudi delovala, kot placeba efekt (če mi ena reče, da naj vsak dan trikrat počepe na eni nogi delam, in potem sigurno zanosim, mislim, da bo kar delovalo).
no ja, spet- malo za hec, malo zares.
obupala pa jaz ne bom prav hitro, to pa sigurno ne!

pozdravčki,
copatka




Špelček -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 15:18:16)

super tema....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] to sm tud jst razmišljala načet....

Jemljem klomifen in zraven kombiniram z naravnimi metodami... sem pa probala že veliko stvari, nažalost brez uspeha [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]..

Skratka najprej sem pila čaj iz mešanice rman+plahtica+"ne vem točno kaj" (mi je zmešala branjevka na trgu v Ljubljani), da si prečistim rodila....sedaj pa OBA pijeva smrdljičko. Pol hodim k enmu bioenergetičarju v Domžale... Večkrat si privoščim masaže (shiatsu, tui-na, aromaterapija...)...
Kar me pa najbolj zanima je pa prehrana sama!!! Baje so mlečni izdelki STRUP za rodila oz. jajčnike... Jst se zdravo prehranjujem, sam ne morem pa brez tega...sm nora na sladoled in sire...sm sicer zmanjšala, ampak mislim da bi mogla čist nehat... Pa baje naj bi jedli samo sadje, ki raste v našem okolju in v določeni sezoni...
Aja, pol so še ene tabletke MACA....nisem še probala....

Pr nama je problem pri meni (spermiogram je bil super), ampak bom probala še s kavo... [sm=smiley2.gif] 
 





ada2 -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 15:19:53)

evo recept iz knjige urokov:

potrebujemo:
  • jogurt iz ovčjega mleka
  • zdrobljene lešnike
  • med


POSTOPEK:
če hoče ženska zanositi, mora vsak dan uživati jogurt iz ovčjega mleka, lešnike in med. obenem mora vsaj 10 min na dan preživeti na prostem, ne glede na to, ali dežuje ali sije sonce. to lahko počne s partnerjem ali sama. to naj bo čas molčečnosti, ko popstanemo eno s svojim telesom in se prepustimo, da nas prevzamejo naravni ritmi kozmične energije. tudi če živimo v središču mesta z vsemi čuti iščemo drobne odtenke narave. začutimo dežne kaplje, ne skrivamo se pred njimi, temveč se jim nastavimo. opazujemo svetlobo, ki pleše v dežnih kaplicah. prisluhnemo ptičjemu petju, zapremo oči in pustimo, da ušesa poiščejo, od kodprihaja. znova odpremo oči invse, kar nas obdaja sprejmemo vase. vse občutke negujemo v sebi, da bodo rasli in nas navdajali z globokim zadovoljstvom in razumevanjem sebe in naravnih čudes, ki nas obdajajo.


je pa to keltska modrost, Kelti so namreč vsako pomlad pili ovčje mleko, ker so takrat prišli na svet mali jagenjčki in se narava prebuja in ravno mladi jagenjčki napovedujejo obnovitev življenjapo mrzli zimi.

za probat je, ne? pa še ovčje mleko je zelo zdravo.

pa najti čimprej uspe!




Copatka -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 15:26:18)

Torej, do sedaj smo zbrale:
- medex
- smrdljička
- masaže (po mojem kakršne koli, samo da pripomorejo k sprostitvi in uravnavajo energijo v telesu)
- PRAVILNA PREHRANA (sezonsko sadje, čim več zelenjave, riž, NE mleka in mlečnih izdelkov, sirov itd.)
- kava/ kokakola/pepsi...  za naše fantke 1/2 ure prd seksom
- homeopatija  (bodimo previdne pri izboru homeopata - samo tisti, ki so nam priporočeni od človeka, ki mu zaupamo!)
- joga
- seksat je potrebno cel mesec, ne samo med  ovulacijo, saj imamo ob današnjem tempu življenja ovulacijo lahko kadarkoli!
-

lp,
copatka




ada2 -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 15:30:00)

u, še enega druidskega sem našla:
POTREBUJEMO:
  • zeleno blago in mizico
  • nekaj vejic omele (bela omela)
  • 3 zelene sveče
  • mesečev kamen

POSTOPEK:
ob novi luni z zelenim blagom prekrijemo mizico ali polico in naredimo oltarček za plodnost. okrasimo ga z omelo in zelenimi svečami. dodamo lahko še druge zelene rastline, rože ali naravne elemente, ki nam veliko pomenijo. če imamo amulet, ga prav tako lahko položimo na oltar, da čarovnijo še okrepimo.
k oltarju stopimo vsak dan in prosimo boginjo Luno, da nas blagoslovi z novim bitjem. pri tem z mesečevim kamnom nežno masiramo trebuh, pa tudi sicer nosimo kamen vedno pri sebi. mesečevi kamni imajo več odtenkov, v povezavi s polno luno pa je najbolje uporabljati belega ali rumenega. ob prvi polni luni po začetku obreda vzamemo eno omelino jagodo z oltarja in jo položimo v rogovilo drevesa.to naredimo ob vsaki polni luni.


tako, čarovnica je dala svoje napotke, samo, da se potem ne boš pritoževala, da imaš preveč otrok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
ne resno, čimprej ti želim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]




dorina -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 16:39:17)

Kje sem že prebrala, da naj bi špinača povečevala plodnost?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][sm=smiley5.gif][sm=smiley4.gif]
Hecno, ampak poskusit ni greh. Vsak dan naj bo na jedilniku špinača, pa se bo mogoče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] ali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] pokazal prej. Škodit ne more- če ne drugega, vsebuje dosti folne kisline.




Anonimen -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 18:32:24)

Hormo-fit  (http://www.naravna.si/hormofit/ http://www.gam.si/product_info.php?products_id=231). Vem samo toliko kot piše na netu... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: povecanje plodnosti (25.7.2006 18:39:10)

punce pazite na tole zdravilo (homofit). jaz sem slišala, da so nekatere imele strašno grozne stranske učinke, drugim pa ni pomagalo. no, najbrž se najde tudi katera, ki ji je pomagalo. 




Stran: [1]