Izdelava vabila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj



Sporočilo


MajaPRO -> Izdelava vabila (7.8.2006 9:34:09)

Moj sinko bo kmalu upihnil prvo svečko. Želim izdelati vabila na rojstnodnevno zabavo, pa nimam ideje. Želela bi dodati tudi njegovo slikico. Kateri program uporabljate za obdelavo fotk? Želim izbrisati ozadje oz. ga pobeliti (da bo samo mali na sliki).
Prosim za ideje, hvala!

LP, Maja




tamala83 -> RE: Izdelava vabila (7.8.2006 15:02:30)

ojla

če hočeš dodat slikico z levim gumbkom na miški klikni na sliko in izbedi opiraj, potem greš v Word in klikneš prilepi, pol pa še jo samo oblikuješ. tak sem jaz naredila. najbol enostavno. če pa hočeš videt celo vabilo, mi piši, da ti ga pošljem




tamala83 -> RE: Izdelava vabila (7.8.2006 15:05:14)

ojoj, zdaj sem vidla, kaj hočeš naredit z sliko. to pa nimam pojma kak naredit. probaj ga slikat pred belim ozadjem, mogoče bi šlo tak, če drugače ne




MajaPRO -> RE: Izdelava vabila (7.8.2006 15:31:40)

Hvala, tamala83, sem že uredila!
Brat je na netu našel program, s katerim lahko narediš super slike z okvirji, najdeš ga na www.frameshow.com
Izbrala sem okvir, vstavila sliko, na kateri kaže Vid en prstek (tako pokaže, koliko je/bo star) in preko neta poslala razvijat. Če se bo dalo, bom kar na hrbtno stran fotografije natisnila verz (vabilo), če ne, pa bom fotografijo prilepila na papir (npr. šeleshamer ali valovito lepenko), kamor bom lahko printala besedilo.

Upam, da bo dobro izpadlo, itak nimam časa za neko ful izdelovanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .





Stran: [1]