finančna pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva



Sporočilo


Anonimen -> finančna pomoč (8.8.2006 17:11:18)

Glede na to, da si ful želiva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] že nekaj časa, službe pa od nikoder, me zanima, koliko dobivate kot samohranilke. Ker če bi se midva odločila za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], je to seveda še najbolj ugodno in bi si tako uredila. Zanima me še kolk časa prejemaš ta znesek? -mislim da 1 leto. imam prav?? kaj pa potem po 1. letu??? -- predvidevam, da ne bom takoj po končani porodniški dobila službe.

Vem, da bi bilo najbolje najprej imeti službo in šele potem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ampak nikjer ne dobim službe, želja po [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je pa iz dneva v dan večja, saj sem itak skos doma.




SašaR -> RE: finančna pomoč (8.8.2006 17:15:43)

Va času "porodniške", ne glede na to ali si samohranilka ali ne, dobivaš eno leto 40 000 sit pa še mal. Nekaj otroških dokladov, kamor se šteje tudi delo preko študenta, če si kaj delala. koliko več dobiš pri tem če si kot samohranilka pa ne vem. Vem da imaš kasneje malo olajšave pri vrtcu, mogoče pa še kje. Naj se javijo še druge in več povedo o tem.




Anonimen -> RE: finančna pomoč (8.8.2006 17:25:50)

če se ti splača biti samohranilka??ja in ne.
ne,je če te doijo.Moraš vse za nazaj vračat.
S tem ni heca.
Inšpekcija je iz leta v leto večja,ravno zaradi tega




DOLAR -> RE: finančna pomoč (8.8.2006 22:40:32)

Na csd zaprosi tudi za enkratno denarno pomoč.Če te zanima kaj več se lahko pogovorima na zs.




Stran: [1]