kaj mislite ve? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

karla 04 -> kaj mislite ve? (11.8.2006 15:01:58)

Moznost imam dati hcerko v vrtec v skupinico h gospe, ki jo dobro poznamo. Vendar pa ima ona otroke v skupinici, ki so stari 2 leti, nasa pa bo eno leto.
Ali mislite, da bi jo bilo pametno dati v skupino k vecjim, ali je bolje, da je s svojimi vrstniki?

Kolebam samo zaradi vzgojiteljice, ker bi rada, da je pri njej....
Ne vem...
Kaj ve mislite? Kaj bi ve naredile?

Hvala za odgovore in lep vikend, ceprav dezeven!

Karla

bebe&jaz -> RE: kaj mislite ve? (11.8.2006 15:07:04)

Jaz bi svojega dala k vzgojiteljici, ki jo poznam in zaupam. V družbi starejših otrok (le 1 leto starejših) se bo poleg tega še veliko naučil...

Felicity -> RE: kaj mislite ve? (11.8.2006 15:10:43)

V vrtec, k vrstnikom.

sebtan -> RE: kaj mislite ve? (11.8.2006 15:11:15)

z večjimi ji bo sigurno zakon, vsaj moji je, ona bi kar z 3 leta večjimi bla in kako se zastopi z njimi in poklepeta.....
tako da, seveda, valda, če poznate žensko in imate to možnost....

Anonimen -> RE: kaj mislite ve? (11.8.2006 15:13:33)

Pri enem letu od vrstnikov tako ali tako nima še nič, se ne igrajo skupaj. Zato je za to leto res vseeno, če je z večjimi. Za pozneje pa je bolje, da je z vrstniki.

hubi -> RE: kaj mislite ve? (11.8.2006 15:15:37)

Včasih je bolje, če se z vzgojiteljico osebno ne poznaš.
Pa dve vprašanji. Ali gre ta gospa z otroki naprej? Kaj boš z otrokom zadnje leto, ko bodo njeni vrstniki šli v šolo, ona pa bo padla v mlajšo skupino, s katerimi bo kasneje šla v šolo?

nuala -> RE: kaj mislite ve? (11.8.2006 15:17:51)

Jaz bi jo dala v varstvo, zelo pomembno je, da lahko varuški zaupaš, koliko so stari drugi otroci je manj pomembno, sploh pa sem za mešane skupine!

karla 04 -> RE: kaj mislite ve? (11.8.2006 15:28:55)

Pri tej varuski bo lahko 2 leti, v solo pa itak ne bo hodila na tem koncu, tako, da ne bi mogla iti z istimi v solo tudi ce bi bila v skupinici s svojimi vrstniki.

Hvala za odgovore!

Karla

lu155 -> RE: kaj mislite ve? (11.8.2006 15:41:10)

jst bi jo dala kr h tej gospe.

Stran: [1]