ali je to tudi možno? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


bianka -> ali je to tudi možno? (12.8.2006 8:32:23)

mogoče je to hecno vprašanje pa vseeno.Ali je možno da imata enojajčna dvojčka vsak svojo posteljico,ker še nisem zasledila tega primera med nami.

pa še emo vprašanje.Sem v 17t4/7 gibe sem začutia pred enim tednom,vendar gibe čutim samo na levi strani,zelo poredko pa tudi na desni pa me je strah da je kaj narobe.Na NS mi je rekla da ležita[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] eden za drugim.Pa saj ni rečeno da tako ostane a ne?verjetno se lahko še čisto drugače obrneta.

pa lp vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




emaa -> RE: ali je to tudi možno? (12.8.2006 9:06:20)

glede posteljice ti ne vem pomagat, glede gibov, ne vem mogoče ima pa nogice na levui, ker pri meni je občutek, ko brcne tudi bolj intenziven na levi kot na desni. Zdaj se ju pa sploh malo manj čuti, ko je trebuh v zadnjih dveh tednih začel fejst rast, je zadnje tri dni bolj švoh, bolj malo se jih čuti, verjetno je to ta efekt povečanja plodovnice, sem pa v 20t 6/7.




pi -> RE: ali je to tudi možno? (15.8.2006 16:26:26)

Če sta enojajčna ne moreta imeta vsak svojo posteljico, ampak imata eno skupno posteljico.

Tudi jaz sem gibe čutila samo po eni strani pa je s puncama vse ok, to pa zato ker sta imeli tako lego, da sta obe držaki nogice v levo stran.

Bianaka čim manj se obremenjuj in čim bolj uživaj v nosečnosti, saj še prehitro mine.




Stran: [1]