Spalne vrece (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Seven* -> Spalne vrece (18.7.2004 7:19:13)

Odlocam se za nakup spalne vrece. Tiste za v posteljico.. Saj se razumemo ane? :) Kaksna priporocila? A ima mogoce katera tisto iz mothercare-a. Je mehka, ampak precej draga.. Se mi zdi dokaj prakticno..




mehurčica -> Spalne vrece (18.7.2004 9:35:27)

Sem že vse napisala pa se mi je zbrisalo:je bil neki škrat v računalniku in so ločila narobe delala in velike črke...itd.:grrr:

Jaz sem kupila v Arielu tanko vrečo. Potem sem pa videla, da imajo v Aladinu take lepe frotiraste pa še ful cenejše. Kupi pa večjo, da mu bo bolj dolgo prav. Saj če ima dosti prostora pri nogicah, ga nič ne moti. David ima eno številko 80 in je spal v njej že pri 3 mesecih, ko je bil dolg 62cm.

:miska:




Urša -> Spalne vrece (19.7.2004 22:50:51)

Ja, večjo se splača kupit. Ne pa jst, laik, ko sem še kot nosečka kupila spalno vrečo št.62. :ups::ups::ups: Evo, pri 3h mesecih smo jo začel upoabljat in čez par tednov ji bo premajhna. :)-:)-:)- Ja, če pa nisem vedla... :zmeden:

Meni so tud fuuuuuul lepe in kvalitetne tiste iz Mothercare-a, tok kjut!!! :love::love::love: Če boš kupla npr. št.80, se splača dat tolk denarčka, za manjšo pa jst kr nebi, bi prekmalu prerastel.




Stran: [1]