ko se niti ne zavedaš, (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


mujcek -> ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 10:18:40)

da napišeš preveč!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

V upanju, da bom nekomu na tem forumu pomagala, sem neko osebo preveč razkrila! Zgodbo neke osebe sem napisala, ker sem nekomu na tem forumu hotela pomagati, da bi sprejel pravo odločitev in pri tem nisem niti slutila, da bo nekdo izvedel oz. ugotovil o kateri osebi sem pisala!!!

Iz dna srca se osebi, ki sem jo tako grdo razkrila opravičujem!!!!!!!






Anonimen -> RE: ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 10:32:11)

Dokler te osebe nisi poimenovala po imenu, se nimaš kaj sekirat....če se je pa oseba prepoznala sama iz tvojega odgovora, pa ne vidim razloga, da bi bilo tukaj kakšno jabolko spora....kolikor mi je znano, nisi napisala nič kaj hudega, tisti mamici si dala samo pohvalno besedo[sm=smiley20.gif][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
tu je bil ta govor:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=999998




GATA -> RE: ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 10:40:50)

oh mujcek, če je to vse kar si napisala sploh ne vem zakaj se sekiraš. Nič ni bilo zaznati da si razkrila kakšno skrivnost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... samo mnenje sebe in druge osebe si povedala. A je v tem kaj slabega? Pomoje ne.




mujcek -> RE: ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 10:57:13)

ja nati to je bilo to!

Ta oseba se je prepoznala in mogoče jo bo prepoznal še kdo drug in ta mogoče ne pozna cele zgodbe in ne bi rada, da bi kdo preko RR preveč izvedel, ker ta oseba o kateri sem pisala tudi verjetno ne bi hotela, da vsi, ki jo poznajo vejo njeno zgodbo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




KIRA -> RE: ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 11:25:16)

ne se tolk sekirat. zato pa mamo nicke tu gori. ta opis bi lahko letel na marsikoga, če se je pa oseba sama spoznala, pa kaj pol saj nisi napisala po imenu.
nekateri sotako občutljivi... [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]




Blacky30 -> RE: ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 11:28:17)

Ampak jaz sploh ne vidim tvojega odgovora.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




srki -> RE: ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 12:09:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ampak jaz sploh ne vidim tvojega odgovora.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Jaz tudi ne. No pa saj ni važno. Menim, da ti ne rabi bit hudo zaradi tega, saj nisi nobenega javno razkrinkala in povedala kdo je ta oseba. Če se je pa nekdo prepoznal, pa mislim da tudi zaradi tega ne rabi bit užaljen. Glavo pokonci!




Anonimen -> RE: ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 12:10:27)

blacky30, poglej si link, ki sem ga kopirala malo prej gor....ena je bila v dilemi, ker so ji odkrili 3 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in ni vedela kaj bi naredila, pa so ji punce svetovale.




piščanc -> RE: ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 13:39:12)

ampak jaz tudi ne vidim, da je mujcek sploh kaj pisala na temi o [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

mogoče je pa rr kaj izbrisal.
nekateri so res preobčutljivi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




mujcek -> RE: ko se niti ne zavedaš, (18.8.2006 14:09:26)

ne vidite kaj sem pisala, ker sem prosila da se izbriše!!!

Da se razumemo, saj ta oseba ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe, ker sem to napisala, ampak si predstavljate da brskate po RR in naenkrat vidite kako vas je nekdo opisal?????!!!

Jaz bi bila kar šokirana...




Anonimen -> RE: ko se niti ne zavedaš, (19.8.2006 13:27:56)

Mujcek, mislim da se malo preveč žreš. Sporočila ni več, opravičila si se. Tu je pa konec zgodbe. Veš, meni se zdi, da se včasih katera opisuje (sebe, svoje domače, svojo sosedo), pa se mi zdi, kot da bi opisovala mene. Mogoče če pa bi res katera opisovala mene pa sploh ne bi dojela, da sem to jaz.

Lp, jjasna




Stran: [1]