zimska vreca (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


*karina* -> zimska vreca (27.8.2006 19:17:53)

Prosim za pomoc. Zanima me ali bom potrebovala zimsko vreco za speedya. Moj pikec bo ravno pol leta star ko bo konec moznosti uporabe kosare in se bo pricela zima? Kaksno vreco svetujete, ce jo? Ali je priporocljivo da ima rokava?




Anonimen -> RE: zimska vreca (27.8.2006 20:13:53)

Nisem še videla take z rokavi. Je pa vreča res nekaj finega, rabila jo boš letos pa še vsaj naslednje leto.




katja pv -> RE: zimska vreca (27.8.2006 21:06:19)

Obstajajo tudi vreče z rokavi. Ima jih Odeja Škofja Loka. Jaz sem jo sinu kupila v Pikapolonici, rokavi so pa čisto tanki. V Arielu pa sem zasledila tako, ki ima enako debelo blago na rokavih kot po celi vreči. Nam je vreča prišla izredno prav in jo še sedaj uporabljamo, saj se mali nenehno obrača in se odkrije nato pa odkrit spi če ni v vreči. Kupila pa sem tisto za 2 leti starega otroka, ker je uporabna dlje časa. Meni se zdi uporabno da ima rokav, ker je še dodatno pokrit po rokah, če ga dam spat le v kratkih rokavih in hlačkah sedaj ko je še relativno toplo. Roke ima itak vedno zunaj in bi si deko popolnoma dol zbrcal.




tulip -> RE: zimska vreca (27.8.2006 21:25:06)

Katja pv, mislim da je bilo vprašanje glede vreče za na voziček, ne pa tiste za spat....
Je pa vreča res super stvar, tako da lahko pozimi pohajata brez bojazni, da ga zebe.  Oblečen je lahko v pajacka, če je mraz. Pride pa v poštev tudi naslednje leto, da mu greje noge, zgoraj pa naj ima bundico, tako da sigurno to ni neumen nakup! Mi jo imamo in ne vem kaj bi brez...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




popek -> RE: zimska vreca (27.8.2006 21:45:47)

Jaz ti bolj priporočam, da kupiš zimski pajacek in ga pokriješ še s kakšno odejico. To pa zato, ker so 5 mesečniki že precej živahni, brcajo, hočejo sedeti, pa v naročje ga kdaj pa kdaj vzameš in ti ne bo ležal v vozičku kot bubuca itd. Pajacki se dobijo takšni z zaprtimi stopalci. Za rokice pa je fino, če mu ven gledajo in kupiš rokavičke posebej, ker takšni otroci že prijemajo igračke. Pajacki so tudi cenovno bolj ugodni. Lani je bila zimska vreča za Plikota 16.000 SIT, pajacek pa je cenejši. Pod pajackom je lahko otrok oblečen tako kot za v stanovanju - govorim iz ikušenj. Priporočam pa takšen pajac, ki se z zadrgo odpre čisto do nogic, še precej v razkorak, tako da boš otročka lahko hitro oblekla.




Stran: [1]