Karikatura za darilo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


sašaš -> Karikatura za darilo (31.8.2006 12:11:27)

Poznate mogoče koga, ki riše karikature? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Tast bo imel kmalu 50 let pa bi mu rada podarila res dobro karikaturo njega samega. Mogoče pa je kdo kje, ki ti jo nariše na podlagi fotke? Kakršnakoli inf. dobrodošla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




LUNA06 -> RE: Karikatura za darilo (31.8.2006 12:40:41)

Najprej ti moram povedat, da je to odlična ideja!
Moj fotr jo je dobiu za 50 let in je biu presrečen.
Obstaja en gospod v Mengšu (bi mogla povprašat za naslov oz. telefon), ki to nariše zlo dobr.Neseš mu par fotk, poveš s čim se ukvarja in on to vse vključi.

Lej ti povem primer mojega fotra.On je navdušen kolesar, dela na banki, je aktiven gasilec, ima psa, piše pa se tako kot je ime eni slovenski gori.
Gospod ga je narisal na kolesu (v bančnem kolesarskem dresu-ki ga res ima), iz žepov na riti mu ven gledajo bančne kartice, na prtljažniku ima gasilsko čelado, za njim teče kuža (na vratu ima obešeno tablico z imenom), v ozadju pa je omenjena slovenska gora.Perfektno res!Zdaj slika visi v kuhinji, je sploh noče umaknit, hoče da jo usi vidjo.

Za ceno se ne spomnim (fotr je namreč potem naročil isto stvar za kolega), lahko ap ti zrihtam naslov in telefon, če hočeš.




sašaš -> RE: Karikatura za darilo (1.9.2006 13:43:26)

Luna, res bi ti bila hvaležna, če bi mi priskrbela vsaj tel. št. od tega gospoda! Prosim, prosim! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




LUNA06 -> RE: Karikatura za darilo (1.9.2006 14:40:11)

Dobiš seveda, sam ne vem na pamet.




sašaš -> RE: Karikatura za darilo (2.9.2006 10:32:56)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] HVALA! [sm=rozica.gif]




Stran: [1]