Voziček z vrtljivimi kolesi in makadam (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


dejcka -> Voziček z vrtljivimi kolesi in makadam (25.7.2004 23:43:04)

Živjo!

Zanima me ali ima katera kaj izkušenj s športnimi vozički, ki imajo večja kolesa in sprednja gibljiva. Ali so v redu za vožnjo po makadamu.

Navdušujem se nad Asahi Scirocco 4, pa me malo motijo sprednja kolesa, ker so gibljiva. Pri nas so možni sprehodi bolj po slabih cestah in slišala sem, da je vsak kamenček ovira za tak voziček.

Kakšne imate nasploh izkušnje z Asahi, štirikolesniki z velikimi kolesi...

Zakaj bi bil boljši 3kolesnik:zmeden:?

Dejcka




Žiga -> Voziček z vrtljivimi kolesi in makadam (26.7.2004 9:02:48)

Mi imamo Sciroccota 4. Makadam ni noben problem. Kolesa sploh ne grejo po svoje, tako da je voziček normalno vodljiv. Tudi kakšen manjši nasip (npr. ob Kamniški bistrici v Domžalah) nas ne ustavi... :bravo::bravo::bravo:

Zasede pa tale vozek kar veliko prostora v prtljažniku. Če se gre kam dlje, se ga sicer razstavi skoraj na prafaktroje... Vsekakor ga pred nakupom poizkusi spraviti v prtljažnik. Da na boš imela potem problem, ko bo kombinacija voziček-avto neuporabna.;)

LP
Žiga




asso -> Voziček z vrtljivimi kolesi in makadam (26.7.2004 9:18:55)

Pozdravljena,

kar sem se jaz pozanimala so glih tej vozički z večjimi kolesi primerni za makadem, baje, da tej z majhnimi so neprimerni za makadam oziroma zelo nerodni.

Lp




Seven* -> Voziček z vrtljivimi kolesi in makadam (26.7.2004 10:22:08)

Jaz mam Scirocco 4. Najboljse ga je vozit po makedamu. Je kot kaksno terensko vozilo. Vsaj mene spominja tako.. Hehe. Sem zadovoljna. Zaenkrat je super za vozit. Ce rabis terenca je to dobra izbira. Tudi vzmetenje ima dobro. Hehe. Wruuum!!




malika -> Voziček z vrtljivimi kolesi in makadam (26.7.2004 10:28:50)

Jaz imam Quinny ,sicer nima vrtljivega sprednjega kolesa in ga po pravici povedano ne pogrešam.In pičimo ga povsod. Ravno včeraj smo šli do ene koče na 750 m nadmorske - peš.




Stran: [1]