Spremembe vedenja (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo



Sporočilo


iva01 -> Spremembe vedenja (11.9.2006 22:08:18)

Danes me je Nikova vzgojiteljica opozorila da se nik nekako drugače vede;ni hotel jest,pa nekej je jokal, namest kosila je šel rajši spat, in me je vprašala ali je doma kaj drugače. Kolk jaz opažam je doma vse ok, dobro ni kot v rožicah ampak jaz mislim da se imamo kar lepo in da smo srečni. Im mi na kraj pameti ne pade kaj bi lahko bil vzrok za takšno vedenje ker doma je čist normalno,naprimar danes je lepo pojedel kosilo potem sva se igrala pa malical je na vmes pred spanjem pa kopanje mal Nodija pa spat tak kot ponavadi, in se mi res ne zdi nič drugačen kot ostale dni. Opažam pa da Nik vsako jutro od 1.9 ko so zamenjali učilnico v rtcu joka ko ga peljem ampak nevem zakaj, sej so že prej tud menjavali učilnice sploh pa poleti čez dopuste ampak ni nič jokal, sedaj pa skoraj vsako jutro.
Jaz res nevem kaj naj v takem primeru naredim oz mu pomagam....ko bi le znal povedat kaj ga muči....bogi moj otrok.
Se je tud keri od vas kaj takega zgodilo, kako ste rešili problem, kaj naj naredim....




bobek05 -> RE: Spremembe vedenja (12.9.2006 9:28:35)

Pogovori se z vzgojiteljico. Očitno je tole zadnje menjavanje učilnice pustilo neko zamero v njem, mogoče mu je bilo prej tam zelo všeč... Otroci nimajo radi sprememb.




Anonimen -> RE: Spremembe vedenja (12.9.2006 9:40:59)

Mogoče se pa kakšnega starejšega fantka boji, ni nujno, da iz njegove skupine. Naš se je nekaj časa, pa sem ga podučiula, kaj mu mora reči, ko mu tisti tavelik fantek reče: Kaj je, mali?! No, take male fore za nas, za otročke pa taka trauma. Pa je bilo potem kmalu v redu.




darjatimci -> RE: Spremembe vedenja (12.9.2006 10:03:27)

Če doma ne opažate,da bi se kaj drugače vedel,je po vsej verjetnosti razlog v vrtcu.Pogovori se,pa boste mogoče hitro našli razlog.
Naš fantič je bil avgusta tri tedne doma in ko je prišel v vrtec ga niso mogle prehvaliti,kako je drugačen,priden,miren,skratka nekako bolj odrasel,potem pa mi v smehu dodamo,da to pa najbrž ni naš otrok,ker doma ga takega ne poznamo,kaj narediti v takem primeru bi se bilo tudi dobro posvetovati.




Stran: [1]