vsa moja sporocila (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu >> FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja



Sporočilo


ursa_p -> vsa moja sporocila (16.9.2006 1:33:25)

Kot prvo me zanima ali je edina oblika mojih sporocil taka, da moram klikniti na vsakega posebej ... se ne da narediti tako, da jih imas "odprta" vsaj mogoce 15 na eno stran ... na primer. Rada bi imela moznost izpisa vsej mojih sporocil (naprimer) ... ne da klikam na vsakega posebej ... se da?
Kot primer vam dajem mojpesnetovo tehniko .. ce jo mogoce poznate. Vcasih iscem kaj sem kje napisala, in predno se mi vsako sporocilo posebej odpre traja in traja in traja.

Kot drugo me pa zanima, kje imam mozno pregledati VSA moja sporocila in ne samo zadnjih 50 ali zadnjih 100.
Pa seveda ne samo svoja, ampak tudi od koga drugega .. vcasih iscem kako sporocilo od koga, ki se je sele zacel javljati, pa nikakor ne pridem do tega.

Pa se nekaj, ceprav ne pase pod naslov te teme ... kje najdem seznam clanov?

Hvala za odgovore.

Ursa




Primoza -> RE: vsa moja sporocila (16.9.2006 9:06:17)

kje najdem seznam clanov?


Ne vem, če seznam članov sploh obstaja. Seznami so drugače odlična možnost za pošiljanje verižnih sporočil. Če klikneš desno zgoraj opcijo " v obliki drevesa" moraš klikati vsakega posebej, če pa imaš "vsa sporočila" pa je odprta vrsta. Ti imaš očino opcijo "v obliki drevesa" se pravi klikneš desno zgoraj pri sporočilu pa bo.




Anonimen -> RE: vsa moja sporocila (16.9.2006 11:10:32)

Seznam clanov obstaja. Ce gres v svoj nabiralnik in kliknes na imenik (se mi zdi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) imas zgoraj crke - kliknes na tisto crko, na katero se nick zacne ali pa vpises v kvadratek. Tam nekje je, bom sla zdele pogledat ...

LP iz bazarja,

Ribica




ursa_p -> RE: vsa moja sporocila (17.9.2006 21:43:55)

primoza ... ni cisto tako ... v obliki drevesa ali verizno lahko gledam forume in objave na le ten ... mene pa zanimajo SAMO MOJA SPOROCILA ... grem v svoj profil zraven  Vseh obvaj 525 kliknem na Zadnjih 100 sporocil ... tam ne morem izbirati ali so v obliki drevesa ali kako drugace.

Ampak ... do VSEH svojih sporocil pa sploh ne pridem ... samo do zadnjih 100 ... EDINA MOZNOST!

Upam, da samo jaz ne znam pogledat in bom lahko nasla oboje, kar iscem.

Seznama clanov ne najdem ... lahko bi si delala imenik, in bi jih imela noter ... ampak ne iscem mojega seznama, ampak seznama vseh na forumu.

Hvala, Ursa




Anonimen -> RE: vsa moja sporocila (17.9.2006 22:38:06)

Ja, evo, napacne podatke sem dala (nisem mela casa na bazarju iskat).

Gres na [Skupnost RR] in tam med moderatorji na desni kliknes na RR team in ti odpre iskanje ali po crkah ali po nickih.

LP




ursa_p -> RE: vsa moja sporocila (18.9.2006 15:15:12)

Hvala RibicaRR!

Kdo pa mi lahko odgovori na druga dva vprasanja? A se moram obrnit na administratorja ali glavnega moderatorja in ce, kdo sta to (lahko dobim link do njunega profila?)?

Lp, Ursa




muška -> RE: vsa moja sporocila (1.10.2006 12:54:29)

Ursa pojdi v "moj profil! in potem v tvojem profilu klikni  "vsa sporočila hkrati". Ti imaš zdaj najverjetneje označeno "v obliki drevesa" ,





Anonimen -> RE: vsa moja sporocila (1.10.2006 22:16:38)

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Kdo pa mi lahko odgovori na druga dva vprasanja? A se moram obrnit na administratorja ali glavnega moderatorja in ce, kdo sta to (lahko dobim link do njunega profila?)?

Lp, Ursa


Hej, se oproscam za pozen odgovor - administratorja sta Jaka RR in Jerneja RR.

LP




Stran: [1]