Kaksen vozicek sploh rabim??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?Sporočilo


Urška* -> Kaksen vozicek sploh rabim??? (4.8.2004 12:40:53)

Ojla!

Cisto ste me zmedle s temi kosarami, ki so v akciji.
Sploh ne vem vec kaksen vozicek rabim, glede na to da bom rodila decembra :bravo:. Kaksne kombinacije lahko uporabim, da mojega ne bo zeblo.

Ce ima katera kaksen predlog, ...

Hvala, LP :)
melly -> Kaksen vozicek sploh rabim??? (5.8.2004 9:24:52)

Jaz sem rodila konec oktobra. Imam pa voziček Peg perego Pliko P3. Na ta voziček se lahko pritrdi tudi košara Navetta. Za zimski čas je to izredno dobra varianta, ker male kepice ne more prepihati. Košaro imaš lahko tudi za v avto, ker lahko poleg kupiš še pasove, tako da košara v avtu zares fiksno stoji. Sicer košara ni ravno lahka, ampak gre. Jaz sem jo uporabljala skoraj 4,5 meseca. In ni mi žal da sem jo kupila. Pozimi sva bila s sinekom ful veliko zunaj. Pa vzglavje mu lahko dvigneš v košari.
Pojdi malo v baby center. Pa malo poglej modele, cene... Sigurno se ti bo kaj dopadlo. Jaz sem kupila tudi lupinico Peg perego. V začetku sem jo bolj malo uporabljala. Je bilo tudi težko. Otrok pri enem mesecu še ne sedi, glede na to, da je bila zima in je bil ful oblečen pa je bilo čist nehumano da bi ga rinila tja notr. No, zdaj je star 9 mesecev in tudi ta avtosedež že kar nekaj čass veselo uporablja.
Za komplet - športni voziček, avtosedež, košaro in pasove za avto - sem dala cca 115.000,00 SIT. Če se boš odločila za to firmo, ti priporočam, da greš mal na spletne strani od sonček. (pejt na najdi.si in vtipkaj sonček, pa ti po padlo ven). Je spletna prodaja in pride kar dosti cenejše, pa en Jani je tam, ki ti fulllll pomaga, dostava je na dom... Majo pa trgovino na Bledu.
Skaratka, veliko sreče pri nakupu!
Urška* -> Kaksen vozicek sploh rabim??? (5.8.2004 11:05:50)

Melly!

Najlepsa hvala , da si mi tako obsirno to razlozila!:bravo::bravo::bravo:

Zdaj takoj grem na tisto spletno stran.

LP:)
Stran: [1]