POMOČ OB ROJSTVU OTROKA OZ. PAKETI (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja



Sporočilo


KATY&TIMMY -> POMOČ OB ROJSTVU OTROKA OZ. PAKETI (5.8.2004 15:13:25)

Pozdravljene vse bodoče in že mamice!:bravo: Zasledila sem da je večina vas nezadovoljna z paketi ki ste jih (ali jih še boste) prejeli od države.ker sem ena od njih,ki je zelo nazadovoljna z D paketom oz. vozičkom.:( voziček je bil dokaj v redu ko se moj sinček še ni "premikal", ko pa je začel intenzivno telovaditi,so sledile buške in plavice.ta voziček ima namreč en kup železja in plastike nezavarovane,tako da je že kar nevaren.poleg tega je tudi težek in velik, še v karavana sem ga komaj spravila.za stolček za v avto so tako in tako ugotovili da je nevaren.kmalu bodo tudi za voziček.zato vsem bodočim mamicam,ki se ravnokar ali v bližnji prihodnosti odločate kateri paket vzet,priporočam denar.cene,če jih je katera videla,ki so navedene,niso resnične.cenik sem dobila in nato raziskala po trgovinah,in so daleč od resnice.ko sem to potožila socialni delavki mi je dala naslov na katerega naj naslovim pritožbo,za kar koli v zvezi z paketi.to sem tudi naredila.če bo kaj zaleglo ne vem,vendar če nas bo večje število poslalo takšne pritožbe,bodo mogli kaj ukreniti.:grrr:v kolikor ima katera kakšno stvar v zvezi z paketi za povedat oz. napisat,naj pošlje pritožbo in opiše kaj je vse narobe.naslov je: MINISTRSTVO ZA DELO,DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana.upam da se bo še katera opogumila in povedala svoje!:bravo:
lp,Katja&Timi:morje:




ajf -> POMOČ OB ROJSTVU OTROKA OZ. PAKETI (7.8.2004 11:18:57)

Z VOZIČKOM IZ PAKETA D SE STRINJAM S TABO. JE TEŽEK, NERODEN, ROBUSTEN. MOJ MOŽ JE SKORAJ ZNOREL, KO GA JE MORAL ZLOŽITI IN DATI V AVTO. ZDAJ IMAMO EN VOZIČEK STALNO ZLOŽEN V AVTU, ČE GREMO KAM IN TEGA IZ PAKETA D ZA SPREHODE TU OKOLI HIŠE. IN RES OTROK SE TOLČE V TISTO ŽELEZJE IN PLASTIKO. IN GUME JE TREBA PUMPATI.
JAZ SEM GA VZELA, KER GA NISEM IMELA IN KER SEM PRAV NA TEM FORUMU NEKJE ZASLEDILA, DA JE VOZIČEK V REDU.

Glede vozička lahko pišem na ministrstvo: povej kaj si vse ti napisala glede vozička, da kaj ne pozabim.
lp




KATY&TIMMY -> POMOČ OB ROJSTVU OTROKA OZ. PAKETI (7.8.2004 20:39:42)

ciao!točno tisto kar si napisala,napiši tudi v pismu.kakšno nevarnost predstavlja tvojemu otroku,in kako je neroden.mi smo ga na koncu tudi uporabljali samo doma,pa še to ne več,ker je bila vsak dan nova buška.:((:( pa jim zastaviš vprašanje če bojo kaj ukrenili!?!:zmeden: jaz sem napisala tudi svoje podatke v primeru opravičila??!!:zmeden:bomo vidli če bo kaj zaleglo,več nas bo pisalo prej se bodo zmigali.lp,katja:morje:




Stran: [1]