kako z atiji? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


lunica -> kako z atiji? (12.8.2004 9:04:49)

Nosecke, pozdravljene,
lepo prosim za vase mnenje oz, izkusnje v zvezi z atiji. Namrec moj ne kaze pretiranega zanimanja za rastocega otrocka oz. vsaj ne takega, kot bi si zelela, in tudi, ko mu povem, kaj je novega in koliko je zrastel, kaj veliko ne komentira :((. Zato me zanima, ali se mogoce kaj odtajajo, ko ga prvic vidijo na UZ, cez nekaj dni imam namrec NS.
Se je se pri kateri dogajalo podobno??

lunica




Naty -> kako z atiji? (12.8.2004 10:02:43)

Moj je bil sicer že na začetku fulll navdušen in ga je zanimal vse. Z mano je šel prvič na pregled v 16. tednu in ko ga je gledal na UZ je bil pa že skor čist nor od navdušenja :bravo: in po tem še večkrat lubčka mojga bušija in se pogovarja s pikico.

Jest ti vsekakor priporočam da očija pelješ s sabo.

Lp, Naty :sloncek:




lunica -> kako z atiji? (12.8.2004 10:15:38)

Ja, saj naj to računam! :zmeden




LUCI -> kako z atiji? (12.8.2004 11:22:57)

ŽIVJO!

Sem že mami, ampak naš ati, ni z mano šel nikoli na pregled h gin. Kdaj pa kdaj se je pohecal s trbuščkom in malim. Prvič, pa se je v vlogi atija znašel na tečaju za bodoče očete, po tistem pa ga je začelo zares zanimat. Pri porodu mi je bil v veliko pomoč, ko pa je zagledal svojo hčerkico, ni skrival solzic sreče. Zdaj je krasen očka!
Tudi tvoj se bo "odtajal", kar verjemi!
SREČNO!




lunica -> kako z atiji? (12.8.2004 12:17:40)

luci,
hvala za tolazbo! Upam, da bo pri meni tudi kaj takega. Saj si govorim, da je najbolj vazno, kaj sama cutim, ampak vseeno...:zmeden:
lp lunica




filipinka -> kako z atiji? (12.8.2004 21:55:10)

Tudi moj je bil na začetku malo šokiran in ni kaj dosti komentiral. Za daj (34.teden) pa ti povem, da je že pravi atek. Ful skrbi, da bomo vse nabavili, da mi je udobno, polupčka bušija, se heca z malim, itd. Svetujem ti, da ga ničemer ne siliš. Sam bo začutil zanimanje in se bo začel obnašati tako kot si niti predstavljati ne moreš. Zato nikar ga v nič ne sili!!!
V. in :duda:




Donja -> kako z atiji? (13.8.2004 9:57:53)

Ojla Lunica! Nič se ne sekiraj. Vsak doživlja to po svoje. Mojemu je bilo dovolj, ko sem mu povedala da je vse ok. Ni me kaj ekstra božal po trebuhu, ni šel na ultrazvok in pri porodu tudi ni bil zraven. Komaj sem ga prepričala, da me je v materinsko šolo spremljal, pa še to ne vedno. Od takrat, ko je po porodu prišel v porodno sobo in malega prvič videl, pa je on njegova največja ljubezen:love:. Je čudovit ati in z najinim sončkom se zelo dobro razumeta. Skoraj ves prosti čas, kar ga ima je z njim. Sedaj imata tudi svoj hobi in hodita lovit ribe:bravo:. Moški se malo razlikujejo od nas, vsaj nekateri. So bolj aktivni z otroci takrat, ko so že na svetu. :sloncek::rozica:
LP




Donja -> kako z atiji? (13.8.2004 12:45:14)

Najprej mi res ni bilo vseeno in sem se sekirala, pol pa sem si rekla saj bo že. Sem pa se čist posvetila nosečnosti. Sicer pa je moj res skrbel zame. Nič kaj posebnega nisem rabla delat. Ko sem bila v visoki nosečnosti je celo perilo obešal in pobiral, da se nisem stegovala. Pa kuhala sem tudi bolj malo. Ime sva skupaj izbrala, oblačila pa večino sama. Pa pa




Stran: [1]