RE: Julijke 2007 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanjuSporočilo


Anonimen -> RE: Julijke 2007 (30.10.2006 19:24:30)

Jasnica in lali82, čestitke za [sm=nosecka.gif]!

[sm=ribica.gif], haha, kako mi vse napisano zveni znano. Jaz sem bila tudi včasih skoraj poosebljenje spomina in koncentracije, od poroda dalje pa vedno večja katastrofa. Sem mislila, da bo šlo na bolje, pa gre na slabše.

Danes je dan, ko bi morala dobiti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. No, zaenkrat je še ni, upam, da je tudi ne bo, ampak ker tokrat nimam znakov nosečnosti, kot sem jih imela prejšnji mesec, kar nekak ne verjamem, da sem noseča in ne vem še, kdaj bom delala test. Če me M itak ne prehiti. Hecno, prejšnji mesec sem imela nosečniške znake in to zelo izrazite, pa ni bilo nič. Mogoče bo pa tokrat kontra.
Kristina_1 -> RE: Julijke 2007 (30.10.2006 20:32:20)

Jaz sem še ena nova julijka. Doma imamo že enga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] iz julija 2005, zdaj pa mamo rok 8.7.2007. Sam mam mal problemov, pa morm bl počivat in dabrostan jemat. Za 1. smo s matral 9 mesecev, drugi je ratal takoj, še preden se je menstruacija vrnila - načrtovano, ampak ni blo sreče, tretji je ratal v prvo, zdaj pa upamo na najbolje.
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (30.10.2006 20:36:02)

Dva dni  me ni bilo gor in sta se že pojavili prvi julijki! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  čestitke Jasnicaa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in Lali82  čestitke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Pri meni še ni novic, ker še ni čas za test. Smo pa čez vikend bili skozi na terenu, tako da nisem nič kaj uspela priti za računalnik in se tako tudi nisem imela niti preveč časa obremenjevat  s testom. Sem pa kupila danes test, tako da sem v pripravljenosti. Bi kar najraje že šla delat jutri zjutraj test.
Lepo bodite, naj vam čimprej mine čas do testa, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] pa čuvajte svoje zaklade!
[sm=ribica.gif]
GB -> RE: Julijke 2007 (31.10.2006 11:17:48)

Cestitke Lali82 in se enkrat Jasnici  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Zelim vama vse najboljse . Drugo leto julija bomo pa imeli zelo veliko sonca in sonckov  (nasih malih ) .

Jast moram  pocakat  se 4  dni in  bomo vedeli kako in kaj. Fant mi je skril test , da ga nebi slucajno prej naredila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]    
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (31.10.2006 12:13:41)

Kristina_1 tudi tebi vse naj, naj....
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (31.10.2006 18:00:56)

Pozdravljene,

tudi jaz upam, da bom julijka 2007 ... že sama sem rojena julija
Drugače smo oktobra prvič delali na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in danes, jutri  nebi smela dobit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Bi bil pa to prvi otrok ... stara pa sem 27 let.
Upam, da bom lahko počakala s testom do sobote (če ne bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] prej prišla). joj, kako samo upam, da je ne bo.
Nimam pa prav nobenih znakov (ne počutim se čisto nič drugače kot ponavadi), le da sem čisto brez energije (ampak to sem tudi ponavadi). Prav tako pa ni nobenih pravih znakov, da bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] prišla ... zato sploh ne vem kaj naj si mislim.

Sem bila pa full neučakana in sem šla že prejšnji četrtek delat test za zgodnje odkrivanje nosečnosti in mi je pokazal -. Glede na to, da sem verjetno delala čisto prezgodaj upam, da "vojna" za ta mesec še ni izgubljena.
Nekako sem smatrala, da bo že po enem tednu kar pokazalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] in sem imela surlo do tal, ko ni bilo nič.
Sem res ena tistih ljudi, ki so totalno neučakani ...

tako da držim pesti, da bomo kmalu pokremljale o občutkih, ko zagledaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]
ANIME -> RE: Julijke 2007 (31.10.2006 18:02:01)

aja ... zgornji post je moj in sem najprej hotela biti anonimna ... pol sem se pa premislila, ampak sem pozabila izklopit
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (31.10.2006 20:39:06)

ANIME, držim pesti, da rata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 
Tudi jaz sem rojena julija, moj sinček je tudi julija, zdaj pa bi radi še enega otročička in morda bo tudi julijski ... čez 10 dni bomo deleli test, če bomo prišli tako daleč...
Čestitke vsem, ki vam je uspelo. Držite pesti še za nas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
[sm=racka.gif]
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (31.10.2006 21:23:20)

Pozdravljene!
Kristina1 česitke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Jaz pa imam slabo novico. Danes zjutraj sem seveda šla nardit test.  Sem si ga kupila včeraj in nisem zdržala niti en dan s testom v hiši, ne da bi ga naredila. In rezulata :l _ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Sicer sem ga delala prehitro - zato še vedno upam. Sem bila seveda tako neučakana. Sedaj pa razočarana, kljub temu, da še vedno upam.
Torej čist enaka zgodba kot od  ANIME... Sva torej obe še optimistki in obe je preveč neučakani.
Povrh vsega pa mi je danes že cel dan pomalem slabo. Hja, saj ne vem kaj naj si mislim. Eh, bo treba še počakat za ziher.
Pozdravček![sm=ribica.gif]
GB -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 11:04:09)

Amine in Anonimen ne obupat. Se vedno imata moznosti , da sta noseci zato ne izgubljajta upanja. Drzim pesti za vaju

Le pogumno naprej
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 11:47:44)

Čao, [sm=lev.gif] tukaj

Sem bila pridna in nareila mini seznam naših julijskih nosečk.


Jasnicaa    ??? (sporoči rok)
 
Kristina-1   8.7.2007
 
Lali82         9.7.2007
 
Čestitke še enkrat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
 
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 11:49:07)

No, pa sem se izdala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Vsekakor pri meni ni še nič - zato bom spet naprej anonimka in si bom izbrala kakšen drug znakec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 11:57:58)

Evo julijke-ve itak veste, kdo sem, za ostale pa ni važno[sm=hudicek.gif]-razen če se kateri da raziskovat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Namesto [sm=lev.gif] bom sedaj[sm=sloncek.gif]. Upam, da nisem kateri prevzela figurice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Ma saj v končni fazi anonimnost ne bi bila potrebna, itak vsi na forumu, ki me poznajo vedo, da se trudimo že dve leti za drugega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in da do sedaj ni željenih rezultatov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].  Vseeno pa mogoče ne bi rada najprej tukajle raztrobila kako in kaj je z menoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Saj verjetno bo težko biti tiho...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Kakorkoli-pri meni nič novega, počutje je sedaj bolje. Izgleda, da sem se s kakšno hrano čez vikend zastrupila in sem imela na polurnem redu obiskovanje WCja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  Sedaj sem spet ok in lahko normalno jem, brez da bi že morala na Wc leteti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Kaj kaj počnete v tem turobnem dnevu? Moja dva (mož in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]) trenutno spita. Dan je kot nalašč za "spomin na mrtve"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. tega dneva pravzaprav ne maram in komaj čakam, da mine.

lep pozdravček vsem skupaj od [sm=sloncek.gif]
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 13:08:27)

Pozdravljena[sm=sloncek.gif], jaz trenutno sedim za računalnikom. Mala spi, moj dragi pa gleda TV. Čakamo da se hčera zbudi pol  bomo pa šli kam, sam še ne vemo kam, na tak dan? Na grobovih smo že bili v ponedeljek. Imate kako idejo kam it? Pa ne na bazen, ker je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] še mal prehlajena. Dan je res takšen kot da bi še vreme vedelo kateri dan je danes. To mi najbolj smotan "praznik" v letu. Kaj češ tud to mora bit, a ne? Kmalu prihajajo najlepši prazniki, upam da bomo takrat že srečke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Držim pesti za vse, pa lepo se imejte.[sm=pikapoka1.gif]
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 13:19:13)

O lej jo [sm=pikapoka1.gif]. sem mislila, da sem sama tle na ta res turoben dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Tud mi zbiramo ideje, kam bi šli v tem turobnem dnevu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Verjetno kar na obisk  k babicam in dedkom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Tudi moj lumpi je nekaj prehlajen in smrka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], tako da se tud zunaj ne bomo preveč zadrževali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Ja, božično novoletni prazniki bojo veliko bolj prijetni.... sploh, ker bo še sneg (upajmo) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], pa dišalo bo po potički in cimetu....... Mmmmmmmm[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lp[sm=sloncek.gif]
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 13:22:27)

Ja pa vse bo tako lepo okrašeno, pa lučke, smrekice....komi čakam da mine ta dooooolgooooooočasni november. Saj tam do 10.naj cajt hiter preteče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].[sm=pikapoka1.gif]
ANIME -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 15:17:23)

jaz že cel dan s strahom hodim na WC, da ne bi slučajno na hlačah zagledala kakšen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] madež. Pa vsakič, ko me malo vščipne v trebuhu prebledim, da nimam kakšnih menstrualnih krčev .... tole čakanje me UBIJA!!!! in si sploh ne znam predstavljat, da bi morala več mesec takle čakat na kakšne rezultate. Punce svaka vam čast, da ste tako potrpežljive.

Jutri grem kupit test, pa nimam pojma katerega naj  .... in pa (sem že vprašala tudi v eni drugi temi, pa nisem dobila odgovora), kje naj kupim tak test (razen lekarne in DM ali jih še kje prodajajo), koliko stanejo in kako zanesljivi so.

Samo upam, da ne bom čez par dni spet srle vlekla do tal, ko me bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] obiskala ....

Držim pesti za vse nas, da nam uspe!

LP

anime
GB -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 16:08:03)

Draga Anime nisi edina ki jo cakanje ubija. Jest sem test kupila v ponedeljek , test pa moram naredit v soboto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Nimas pojma kako je tesko gledat test in ga pustit pri miru no se 3 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. 
Mam skoz tak napet obcutek v trebuhu in sem ze tok zmesana , da ne vem a je to prihod [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].  Nimam nobenih znacilnih znakov nosecnost razen tega cudnega obcutka v trebuhu, ne pase mi hrana in mal vecje prsa mam. TO je vse .  Ja pa ce ne grem takoj na wc me zacnejo jajcniki ful spikat.

Tko da UPAM UPAM UPAM , da mi bo v soboto pokazal cim vec crtic oz. besedo "pregnat" ( kupla sem neko digitalno cudo ) . Drzim zate, zase in vse ostale pesti , da bo vse ok in da bomo docekale nase soncke .
lali82 -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 17:36:43)

Lep pozdrav vsem  in hvala za čestitke!
Pri meni ni nič novega, znakov nekih posebnih tudi nimam, pomoje je vse skupaj bolj psiha, ker vem da sem noseča in mislim da se moram kar non stop počutit nekako drugače!

Je pa tudi mene vsak dan strah da ne bo kar naenkrat prišla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] - kar ne dojamem da sem srečka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!!!
Pa malo bolj zdravo sem se začela prehranjevat, ker so prvi trije meseci najbolj pomembni za razvoj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Tako da si vsak dan zjutraj stisnem sok iz svežih pomaranč, pa poskušam več sadja in zelenjave jest. Aja pa Tifol tabletke sem si kupila, ker jih prej nisem jemala!

ANIME -jaz sem naredila test clear blue 31. dan ciklusa in mi je takoj pokazal plusek! moram pa priznat da sem delala test tudi že 5 dni prej (First Sign) ampak ni pokazal nič in sem ga vrgla stran. Pol me je pa firbec matral pa ga čez kakšno uro vzamem iz smeti in je bil pozitiven sam druga črtica je bla bol tenka. In kljub temu da vem da ne smeš testa gledat po 10 minutah, sem dobila kar eno novo upanje in sem imela prav!! tako se meni tudi First sign zdi vredu - glede na to da mi je tako zgodaj pokazal tisto tenko črtico.
Ostale ki še čakate da naredite teste pa velik sreče! Držim pesti in upam da nas bo čimveč julija pestval naše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 17:38:11)

Punce niste edine, ki komaj čakate da delate test, jaz ga bom naredila naslednji vikend še 11 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], če ne bo prej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] prišla. Velika britanija kje si kupila test, kako se imenuje in koliko dinarčkov si zanj odštela? Jaz sem v prvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] delala clear blue pa mi ni pokazal nosečnosti. Bom počakala do sobote in če bo tebi pokazal +, ga bom kupila še jaz.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 17:54:33)

No, jaz sem včeraj naredila test, ko mi je M zamujala 1. dan. Najprej ni bilo nič videti, po 5 minutah je bila tam samo kontrolna črtica. Pa sporočim možu slabo novico, pa gre še on pogledat, pa pravi, ja saj se nekaj švoh vidi.[sm=zmeden2.gif] Pa grem pogledat še jaz, in res je bila zeloooo slaba testna črtica. Ampak do danes kar nisem verjela, dokler nisem še enkrat prebrala navodil malo bolj natančno, kjer piše, da naj v tako zelo zgodnji nosečnosti na rezultat raje počakamo 10 minut. Tako da izgleda da sem [sm=nosecka.gif], čeprav še kar ne verjamem. Ma me malo psiha baše zaradi prejšnjega meseca, ko sem imela lažno pozitiven test, samo prešnjič sem ga delala prezgodaj, zdaj pa šele po izostanku.
Skratka, jaz mislim, da me vseeno lahko date na seznam - rok 7.7.2007. Fajn datum.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Držim pesti, da tudi vam ostalim rata, da nas bo čimveč čvekic tu gor.
Je pa res en tak kilav dan danes. Moja punčka ima danes prvič vročino sploh, odkar je na svetu. Je tako boga. Ji pa zgornji zobki ven rinejo, vsaj to, da ni od bolezni, ampak zobkov. Upam, da bojo hitro zunaj.
ANIME -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 18:08:23)

danes je res en tako težek dan, da bom kar sama s sabo znorela ... in komaj čakam na jutri, da grem test kupit in upam, da bom dobila kakšen pameten (in predvsem pozitiven) odgovor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

punce držte se ...
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 21:41:44)

ciao, punce...

meni pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] zamuja že kar cel teden....malo na skrivaj kukam k vam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ,a testa si še kar ne upam naredit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

če je to to, bomo našega malčka naredili za big brotherja z 22 meseci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

čestitke Jasnicii, Kristini in Lali82 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
za vse ostale, ki si želite postati nove Julije pa močno stiskam pesti!
Kristina_1 -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 22:38:15)

Anime jaz sem kupla Baby check (2 testa v paketku staneta 800 SIT), meni je pokazal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] na 31. dan ciklusa in je bila črtica že močno vidna. Sem pa tu na forumu zasledila, da majo v trgovinah z ortopedskimi pripomočki teste, ki stanejo 200 SIT, nič pa ni pisalo, kako se imenujejo in koliko so zanesljivi.
Pa veliko sreče pri testu Anime in vsem, ki se trudite, ter čestitke vsem, ki vam je že uspelo.
GB -> RE: Julijke 2007 (2.11.2006 2:56:02)

Anonimen : test sem kupila tukaj v Angliji ( tukaj zivim ) , zato ne vem ce ga majo v Sloveniji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Je pa Clear Blue in je neka nova zadeva . Stane Ł19 ( priblizno 7000 sit ) in so trije notri . Upam da bo vsaj eden prikazal mojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

Ti povem v soboto  , ce ne bom  kej razocarana.
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>