t_t_y -> RE: Ko ti odteče voda (28.10.2006 22:40:45)
|
Jaz sem se tudi bala, da ne bom vedela kako zgleda, ko ti voda odteče...no, pa se se (5 dni čez PDP) ravno ulegla v posteljo in me je na eni strani trebuha (bolj zgoraj) ful čudno zabolelo, nakar sem dobila občutek, da mam mokre hlačke - sem šla na WC, pa se preoblekla (sem mislila da mi je malo "ušlo"), no še preden sem se vrnila v posteljo - spet mokro - pa grem še enkrat na WC in je blo vse tko mal na roza in mi je blo hit jasno, da to pa ni iz mehurja. Mojega sem lepo zbudila in sva se spravla v porodnišnico - z brisačo pod rito :)- , tam so me pregledali in ugotovili, da je sicer res počil mehur vendar je voda zelo počasi odtekala - zares je začela odtekat šele kasneje ko so se začeli popadki in sem bila non stop na WC. Rodila sem v treh urah kar je za prvič precej hitro, tako da sedaj, če mi odteče voda (PDP imam decembra) niti pod razno ne mislim razmišljat ampak grem direktno v prvo porodnišnico ki bo v bližini. Na splošno naj ne bi bil problem, če se boš peljala malo dlje do porodnišnice, ampak v bistvu ne veš ali boš rojevala 10 ur ali samo pol urce, tko da preveč se le ni dobro prevažati naokrog - pri kolegu (no, njegovi ženi) se je zaradi želje po točno določeni porodnišnici slabo končalo - pri večini pa to verjetno ni problem. pozdravček
|
|
|
|