Quinny Freestyle 3 XL Comfort (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Tabali -> Quinny Freestyle 3 XL Comfort (2.11.2006 12:46:07)

Ojla punce!
Predno se naš mali parlament dokončno odloči za nakup vozička, bi resnično iz prve roke rada izvedela ali ima katera tale voziček v uporabi, njegove prednosti in pomanjkljivosti (velikost in teža nas ne moti) in seveda kako ste z njim zadovoljne. Dobrosošli so tudi nasveti o uporabnosti košare Dreamy.
100x hvala




pravljica -> RE: Quinny Freestyle 3 XL Comfort (2.11.2006 12:55:10)

če te velikost in teža ne motita in ti je voziček vizualno všeč, nimaš kaj razmišljat...drugih "pomanjklivosti" nima [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

100% ti priporočam košaro...boste preživeli tudi brez nje, ampak zakaj ne...rabljenih imaš v vseh barvah, cene so od 20-25.000 sit, za ohranjenost se ti ni treba bat...po uporabi pa jo lepo prodaš naprej in nisi v neki finančni izgubi kot v primeru, da kupiš novo...če jo boste imeli, jo boste sigurno z veseljem in veliko uporabljali...pa še vozička samega se ne naveličač tako hitro (pri meni je to problem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ), saj na tak način v manj kot enem letu menjaš 3 "modele" - nabavi košaro, lupinico in športni del v različnih barvah in je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Mojca P. -> RE: Quinny Freestyle 3 XL Comfort (2.11.2006 13:11:47)

Mi smo ga imeli pred Speedy-jem, ki ga zdaj prodajamo...ce te zanima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  (poglej med oglase).

Nam je bil XL pretezek in zasedel je prevec prostora v avtu, ceprav smo imeli takrat Laguno karavana in kasneje espace-a. Ni sel niti v trugo na strehi oz. le ce si snel prvo kolo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ....zato smo ga zamenjali za speedyja, takoj ko smo prenehali uporabljati kosaro in je mali lahko ze bil malo dvignjen (ker speedy ne gre cisto lezece...za cisto sedec polozaj smo se pa malo znasli in naredili poseben pas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] )....in od takrat je bil Speedy zakon,.
Kosara je sicer prakticna, ampak jo hitro prerastejo. Nas drugi malcek je zimski in kosare nismo imeli, ker je bil v vseh oblekah in pajacih kar zagozden v kosari, tako sem v speedyju z dekicami zravnala lezisce, pa se na racun sirokega previjanja je imel rit dvignjeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in je tako prakticno lezal na ravnem.
V glavnem, Ziga je imel kosaro Dreamy in freestyle Xl, ki smo ga menjali za Speedyja, Jaka pa je bil v Speedyju brez kosare.

Maxi Cosi Cabrio avtosedez pa nikoli nismo dajali na vozek, ker se mi zdi otrok tako neudobno skljucen v njem , da je ze voznja v avtu dovolj , da bi ga se na sprehodu matrala v njem..




Mojca P. -> RE: Quinny Freestyle 3 XL Comfort (2.11.2006 13:45:53)

IZVIRNO SPOROČILO: Mojca P.

Mi smo ga imeli pred Speedy-jem, ki ga zdaj prodajamo (Speedy-ja namrec)...ce te zanima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  (poglej med oglase).





Stran: [1]