|
marella1 -> RE: NoVeMbErKe 2006 (11.4.2007 19:19:47)
|
Hello čveke! Se na hitro pofočkam. Glede na to, da je vreme res suuuper, ga poskušava izkoristiti max in mi enostavno ne znese napisat nič na RR, preberem vas že. Se bom poboljšala. No še eni prazniki so mimo, pri nas pa je vse po starem. GH še nisva uvedli, čakava patronažno, ki pride 18. pa bomo vidli. Slina nam teče v potokih, zobkov pa še od nikoder. No midve sva bili danes oblečeni v bodi z dolgimi rokavi in majčko (zjutraj sva imeli še vetrovko), spoaj pa najlonke, nogavičke in trenerko ter trak čez ušesa. Ma jaz sploh isem več pametna kako jo obleči [sm=zmeden.gif]. Aja pa dva dni nazaj smo dali nogo v usta, ji je bilo ful smešno. Obračamo se še vedno ne, ja kaj čmo je bolj lene sorte. Punce, kako imate obrnjene [sm=duda.gif] v vozičku in kakšen naklon imate? Mi smo imeli do danes v skoraj ležečem položaju in v obratni smeri ´vožnje˝. No, ko spi je to OK ko pa se zbudi pa se prime za oporo in dela trebušnjake, zato sem jo danes čisto za foro obrnila v smer ˝vožnje˝ in je bil cel žul. Brcala je z nogami in fuul opazovala okolico (firbčna punca). pa pa
|
|
|
|