|
Anonimen -> RE: NoVeMbErKe 2006 (30.4.2007 22:17:15)
|
( IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: barby84 Aja1 saj boš tudi ti spala celo noč (enkrat)...ko boš najmanj pričakovala bo spala celo noč, ti boš pa potem živčna in jo hodila skoz gledat, če še diha, joške ti bo pa itak razneslo...moj je spal enkrat od 20ih do 3eh, pa sem mislila, da me bo razgnalo...ampak je bilo to samo enkrat... Naš škrat, ko ima dost zapre usta in odriva žlico...prvič daš samo eno žličko, drugič daš lahko že 3, potem pa kakor želiš...jaz ne dojim zraven GH... LP A mu daš potem kaj za piti? Naša ne mara čaja, ne vode [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . No, mogoče, ko bo žejna, bo tudi pila. Zdaj sem ji kupila magični lonček s silikonskim nastavkom in ga je pogruntala, ampak spila je pa full malo, ker ji čaj ni všeč. Če bi teklo kaj sladkega, sigurno ne bi pljuvala. Jaz mu dam (ko prvič uvajam novo živilo - dam samo eno žličko) potem še rižolinota ali frutolinota... Naš ima tudi magični lonček, samo ga še ni poštudiral...je tako hecen z njim...bom še malo počakala... LP
|
|
|
|